Teraz jest 30 lis 2024, 01:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 lip 2010, 14:49 

no to będe miał tak: Szkolenie- reczne karabiny maszynowe (to jest ta podstawka? bo ja zadnej innej nie mam) ,koli (na m60 ofc)

PostNapisane: 19 lip 2010, 15:46 

Chyba o tym samym mówimy bo nie chce mi się odpalać gry żeby to sprawdzić. :D (chodzi o ten karabin ze złotym plusem). I pamiętaj o tym żeby nie prowadzić ciągłego ognia jeśli sytuacja tego nie wymaga. Nawet na średnim dystansie warto jest puszczać na sekundę przycisk myszy gdy robi się zbyt duży odrzut dzięki czemu masz większe szanse na szybkie ubicie wroga bo czasem różnie to bywa. :roll: Gdy jesteś w bezpośrednim pojedynku to staraj się chodzić na boki żeby utrudnić przeciwnikowi ostrzał a także nigdy nie kucaj w miejscu strzelając do niego bo gdzieś w 70% skończy się to Twoją śmiercią. :)

PostNapisane: 19 lip 2010, 16:43 

no własnie to moj bład i o tym czesto zapominam-zeby chodzić.
No ale wyszło szydło z worka-zanim m60 'zareaguje" i wypluje z siebie pocisk to koles z xm'em wystrzeli we mnie juz z 5 i ja wacham kfffiatuski/trafffqe.
Moze ta gra nie dla mnie jest ;/ Niby w punktach na poczatku( co nie jest dziwne...jestem medykiem przeciez :shock:a kd mam najgorsze ;/

Edit:Wypróbowałem xm i zaliczyłem szpilke za skuteczne uzycie rkm'u xD
Chwile po tym wywalili mnie z servka zeby bylo miejsce dla vipa...(serw polski xD)

PostNapisane: 19 lip 2010, 19:19 

nie biegaj jak rambo , staraj sie chowac gdzie sie da , samochody , beczki , kamienie itd. Jesli widzisz , ze ktos z twojego teamu kampi a wrogowie nie daja przejsc no to tez kamp i czekaj na reszte , nigdy nie biegaj sam

http://www.ultrasonline.com/ref/KuKaTS/ kliknij prosze raz , a dasz mi 10 tokenow , ktore mi sie przydadza ;)

PostNapisane: 19 lip 2010, 19:23 

ja teraz bede raczej defensywnym medykiem.Uwielbiam ta obrone bazy na Isle (nie pamietam,taka wysepka jest na poczatku,i trza bronic altylerii.Wyglada jak by była tam jesien) i reanimowanie botków którzy wyszli za barykade by bronic przed "Piechota przeciwnika!" :)

PostNapisane: 19 lip 2010, 19:30 

isla inconcentes czy jakos tak ( nigdy tego nie zapamietam ) dobra mapa , ale jesli bedzie druga baza to graj ofensywnie/defensywnie ;p tam na luzie mozna ladnie fragow nabic broniac . Pamietaj , im dalej rozstrzyga sie bitwa od twojej bazy tym lepiej , ale pamietaj zeby nie bylo tak , ze was 10 na froncie a nikogo w bazie.

ps: robi sie offtop

http://www.ultrasonline.com/ref/KuKaTS/ kliknij prosze raz , a dasz mi 10 tokenow , ktore mi sie przydadza ;)

PostNapisane: 26 wrz 2010, 22:37 

Świetny ten film z AT-4. Ja na razie używam RPG-7 i strzałek. Jak gram obronę na Atakamie to 3/4 Mi 24 jest moje :D . Najbardziej mnie denerwują CG herosi którzy momentami strzelają przez pół mapy :evil:

PostNapisane: 2 paź 2010, 23:45 

kukaTS napisał(a):
śmierdząca prawda tej gry to taka że musisz sie non stop kampic , to nie cs że wylecisz , 10 baniek i runda wygrana . Nie mowie ze cala mapę w jakis krzakach ale chowaj się za kamieniami , beczkami itp

Niie prawda wystarczy dobry dzien i c4 i jest 10 baniek i m com zniszczony za 1 runda xD no moze nie baniek ale tez jest fajnie .
TYLKO ZE MUSISZ MIEC TEN DZIEN BO jak nie to .......... wczoraj mialem pieknie nie bylo rundy bez uszkodzenia m coma albo zabicia 3-4 + jakies tam punkty a dzisiajjjjjjjj masssaaaakkkkraaaaa zero totalne zeroooooooooooo xD a CS swoja droga fajna sprawa sam gralem ale robie sobie wolne xD

PostNapisane: 3 paź 2010, 09:58 

Każdy gra inaczej. Musisz sam dobrać własny styl gry, a nie robić ciągle tak jak inni mówią.

P4V3l napisał(a):
Gdy jesteś w bezpośrednim pojedynku to staraj się chodzić na boki żeby utrudnić przeciwnikowi ostrzał a także nigdy nie kucaj w miejscu strzelając do niego bo gdzieś w 70% skończy się to Twoją śmiercią. :)

w 60% przypadkach kucam a przeciwnik lata na boki (mało-średni dystans) i zwykle on pada bo żaden strzał nie może trafić w ruchu...

PostNapisane: 3 paź 2010, 10:55 

Severius5 napisał(a):
P4V3l napisał(a):
Gdy jesteś w bezpośrednim pojedynku to staraj się chodzić na boki żeby utrudnić przeciwnikowi ostrzał a także nigdy nie kucaj w miejscu strzelając do niego bo gdzieś w 70% skończy się to Twoją śmiercią. :)

w 60% przypadkach kucam a przeciwnik lata na boki (mało-średni dystans) i zwykle on pada bo żaden strzał nie może trafić w ruchu...

Może dlatego, że trafiasz na takich przeciwników, którzy nic nie potrafią? :? Gdy jeszcze grałem w ten cały shit, to taki kucający gostek był dla mnie po prostu łatwym fragiem. Na początku też to robiłem myśląc, że coś daje takie kucanie w bezpośrednim pojedynku ale nic bardziej mylnego i byłem tylko nieruchomym celem dla kogoś ogarniętego. Dużo większe szanse ma się łażąc na boki niż klęcząc...do miecza. :roll:

:spam:

PostNapisane: 3 paź 2010, 11:17 
Zbanowany

OT sry all :wink:
Szefyk ma 101% racji (geee, ale herezja, ja pisze pozytywnie o Szefyku :lol: ). Nie kucanie a zwody daja mozliwosc wygrania pojedunku, zwlaszcza w zwarciu!
A jesli ma sie shutguna w lapce, to mamy duze szanse na ogranie nawet kogos wyposazonego w plujke mecha lub vss'a :D
OT end.

PostNapisane: 4 paź 2010, 11:23 

frozenB napisał(a):
... a dzisiajjjjjjjj masssaaaakkkkraaaaa zero totalne zeroooooooooooo ...

Wyczyść sobie klawiaturę z okruszków bo Ci się klawisze blokują

PostNapisane: 4 paź 2010, 23:24 

najlepszy jest MG 36 z dodatkowym ammo,czasami to i tak z niego robie Rambo i wale bez celowania i o dziwo działa,jak dla mnie z M60 zrobili jakieś wolno plujące działko z dużym odrzutem

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2