Witam ponownie
Mam pytanie do osób co graja na Win XP. Czy zdarza wam się często, że podczas gry 3-4h non stop podczas ładowania się map czasem gra "nie ładuje" tekstur. Otóż po zmianie mapy gra ładuję nową, jednak gdy dołącza mój brat nagle wszystko robi się czarne. Słychać audio, niektóre elementy np. kontur dolnej mapy, celownik itp jednak nic oprócz tego. Da się grać! Jednak co to za gra jeśli czujesz się jakby ktoś przesłonił Tobie oczy. Pomaga wyjście z servera i dołączenie ponownie wtedy działa jak zawsze. Podkreślam jest to Win XP 32bit, DirectX 9, ATI HD Radeon 5750 sterowniki nie mają wpływu bo były zmieniane od 10.6-10.8(aktualne). Mogę podejrzewać, że coś się przegrzewa jednak komp jest nowy więc odpada kurz, brak past oraz wiatraki.
Ten czarny obraz jest podobny do tego jak kiedyś było problemem patrzenie przez wizjer od osłoniętego CKM na DirectX 9 była po prostu czarna plama.
@mod
15 stron w opcji "szukaj" na temat czarnego ekranu i nic nie znalazłem ew. proszę o linka do podobnego tematu przed zamknięciem