Teraz jest 29 lis 2024, 17:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: "BUG" z C4
PostNapisane: 24 wrz 2010, 09:57 

Mi jeszcze nie zdarzył się "samowybuch" C4...a zdarzało mi się czasem czekać troszkę dłużej zanim odpalę ładunki...same jeszcze mi nie eksplodowały....

PostNapisane: 26 wrz 2010, 11:32 

powiem tak czasem wystarczy poklikac kilka razy detonacje xD raz tak mialem podlozylem na tanka i na budynek z m comem xD tanka zniszczylo i jeszcze poklikalem i domek tez oberwal.Czasem jest tak klikac do oporu moze sie uda xD.

AVE C4 i MINY XD

UP moim zdaniem nie samo wypal tylko granat moze z rpg dostalo ostatnio dostalem kicka na serwie za team kill (c4 na bunynek i padlem koles mnie zreanimowal i inny przyje.... z CG i papa do kolejki logawania xD)

PostNapisane: 26 wrz 2010, 12:18 

Cytuj:
I co mnie bardzo irytuje: zauwazylem, ze od kilku dni c4 nie tylko zsuwa sie np z tanka ale wrecz odbija sie od niego Naprawde chyba z Kambodzy sprowadzaja te kostki i zupelnie bez kleju...

Jesli chodzi o zaliczenia punktow... Tu gra prezentuje wolna amerykanke... mozesz podlozyc i przekrecic detonator i... pkt dostal kolo co podlozyl 1 kostke lub trafil z pistoletu lub innego granata w Twoje wlasne c4... Nawet sie nie chce zastanawiac ocb...

Odpalanie ladunkow to zawsze loteria, stawiam teorie, ze moze chodzilo dice o to, aby urealnic nam rogrywke i dlatego nie kazde spodziewane kaboom jest kaboom... Czas i jego uplyw nie maja wg. wplywu na c4 i jego zdolnosci boje.

Haha, echa kryzysu, wszyscy oszczędzają na wszystkim. Prawdopodobnie to jakaś wadliwa seria detonatorów, przy następnej dostawie-patchu może problem zniknie.
Jeśli chodzi o złą detonację C4 to zawsze przy plancie rzucam 3, a potem odpalam, żeby dostać punkty (kiedyś za 3 C4 dostawałem 3x50, ostatnimi czasy 2x50 ehhh...). I naprawdę rzadko zdarza się, że nie wybuchają (na 20 plantów może raz-dwa). No, ale zawsze można zdetonować ręcznie (granat? Albo snajpa).

To może też być kwestią tego, że niektórzy biorą dodatkowe materiały wybuchowe w perk.

PostNapisane: 27 wrz 2010, 00:48 

Luky Luke napisał(a):
Cytuj:
Jeśli chodzi o złą detonację C4 to zawsze przy plancie rzucam 3, a potem odpalam, żeby dostać punkty (kiedyś za 3 C4 dostawałem 3x50, ostatnimi czasy 2x50 ehhh...)

Nie rozumiem tego fragmentu... Liczba punktow nie zalezy bezposrednio od ilosci podlozonych ladunkow, mozesz miec 3x50 podkladajac 1 ladunek jak masz szczescie :)

PostNapisane: 27 wrz 2010, 23:25 

To mi się nie bardzo zgadza, bo dostaję zawsze przy trzech C4 2x50pkt za zniszczenia (+50 za podłożenie). A to, że kwestia szczęścia no dziwne, nie wiem jak z tym jest może masz rację ;)

PostNapisane: 29 wrz 2010, 04:09 

dzisiaj mialem tak ze nie moglem zdetonowac c4 tylko pojawialy sie kolejne ladunki(nawet jesli ich nie mialem). dodam ze tak bylo tylko czasami(nie zawsze) i wciskalem odpowiedni przycisk myszy. dzisiaj mialem tak pierwszy raz.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2