Edziorro napisał(a):
A tak na marginesie - ciągniecie z warezów jest legalne jeśli posiadasz prawa do danej wersji gry, czyt. cd key.
Proszę mi wskazać taką EULA ...
Uprzedzę Cię, nie ma takiej . I warna niestety ja Ci nie zdejmę. Nie piszesz jasno i konkretnie w jaki sposób ściągasz i jeszcze wyskakujesz z takimi jak powyżej bredniami.
Np w przypadku dowolnego produktu Microsoft , w każdym EULA masz obostrzenie że musisz wszystko instalować z oryginalnych nośników lub obrazów z MSDN . Zajmuję się tym już jakiś czas więc nie pisz tu głupot i nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Jeżeli gość ma oryginalną grę to wystarczy przeinstalować i będzie miał wersje PL. Jeśli ma zniszczony nośnik może ściągnąć przez EA Downloader .
https://account.ea.com/commerce/about-c ... n=commerceNie interesuję mnie czy wyraziłeś się nieprecyzyjnie czy ciężko się Tobie dziś myśli ale takie są fakty ... I dlatego masz warna.
Nie interesuje mnie jakie obostrzenia ma microsoft. Mogę sciągnąć gre z EA downloadera mając orginalny cd key. Tego się tyczył temat a wlepiając mi ostrzeżenia ośmieszyłeś się