Teraz jest 18 kwi 2025, 17:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2003, 23:56 

massca napisał(a):
hmmmm
dzisiaj mam dokladnie to samo (aster) , nawet nie bylo sensu grac na PRGK, wszystko skakalo jak w kalejdoskopie. tragedia.
lacze aster, wawa natolin. :cry:

Kabaty, ale syf...wiec to na pewno cos u nich...

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2003, 00:19 

co chcesz od Kabat?? tam nie ma syfu tak jak na Mokotowie gdzie się roii od żuli!!!A po za tym to od sieci zależy ja mam polpac-t i no problem

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2003, 00:27 

Assaul, nie trozumiałeś vovhlina :D Chodziło mu o to, że mieszka na kabatach i malduje że tam też jest ten problem :lol: Jeżeli się pomyliłem to poprawcie mnie, ale chyba o to szło 8)

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2003, 10:11 

Heh, dokladnie o to mi chodzilo. Spokojnie :)

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2003, 15:30 

vOchlin napisał(a):
Druga sprawa, to to ze z Aster City nie mozna dzielic jednego kabla. O ile sie nie myle Ac blokuje wtedy lacze. Mialem tak jak zmaienielem karte. Wiec lacze mam tylko dla sie.

Mozna mozna tylko pomyslec trza.Modem przez USB do jednego kompa a dalej najzwyczajniej sieciowkami i dziala tiptop...

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2003, 15:35 

Wawa, Bemowo -> Aster działa normalnie, czyli bez przeszkód. Jak kiedyś miałem lossy takie jak opisujecie, to zadzwoniłem i po paru godzinach wsio wróciło do normy

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2003, 15:47 

Gen.Asalut napisał(a):
tam nie ma syfu tak jak na Mokotowie gdzie się roii od żuli!!!

Buhaha a co Ci żule robią....na mokotowie jest bezpieczniej ,spokojniej blizej wszedzie, klimatyczniej, stabilniejsze łacza i wogóle idylla :P :wink:

A tak na serio,to pisałem wam o zdaniu moich znajomych na temat astera-łacza nie wyrabijaą 125Kbps to za mało,tyle ze Oni mają z tym problem cały czas....BF disabled :/,dlatego wiec ja wziąłem chello....i nie mam problemów...praktycznie zadnych....

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2003, 17:58 

kurde, pepsee, fajny ten programik , pousuwalem jakis szit z kompa
ALE mam problem bo jak sie teraz chce polaczyc z ircem to mi pisze przy laczeniu :

trojan clients - please clean your pc.

WTF ???????? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2003, 20:28 

qubix napisał(a):
A tak na serio,to pisałem wam o zdaniu moich znajomych na temat astera-łacza nie wyrabijaą 125Kbps to za mało,tyle ze Oni mają z tym problem cały czas....BF disabled :/,dlatego wiec ja wziąłem chello....i nie mam problemów...praktycznie zadnych....

Z rozsądnym abonamentem jest też 256/128. Ja mam właśnie taką opcję. I jest git.

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2003, 20:49 

Sorki ze zawracam tyłek ,ale ile płacisz za tęże własnie"rozsądną opcję" ???

Chello troszke mnie hmm ogołaca za bardzo...149 zeta /miech +biorąc pod uwagę inne opłaty....(ale dobrze ze mi netu jeszcze nie wył. bo zalegam chyba z 3 rachunkami :? :? ) troszke ciezko jest.
Tak wogóle mamy najdrozszy net w europie(i chyba najwolniejszy),Holman cosik pisał na temat nowej opcji która ma wejsc w 04 (TPsa-256 Kbps-99,00 pln/mies),pozatym moze od nowego roku necik wreszcie stanieje...przydało by sie,fajki ida w góre-wooda ognista leci w dół,a net?????????

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2003, 21:02 

zglosilem to do astera dzisiaj, podobna sa jakies problemy u mnie, a nawet pan zapytal na jakim to forum sa inne zgloszenia, no to powiedzialem, wiec ogarnijcie troche tu i jakas flaszke na stol dajcie :)

panowie z aster, do roboty bo grac nie mozna !! :!:

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2003, 21:32 

qubix napisał(a):
Sorki ze zawracam tyłek ,ale ile płacisz za tęże własnie"rozsądną opcję" ???

Oj qubix wiadomo, że rozsądny w sensie polskich warunków. Gdzie cena za dostęp do Internetu to jedno wielkie złodziejstwo i daleko nam do normalności. A i tak jest o wiele lepiej niż parę lat temu. Dobrze pamiętam jak wkurzał mnie ten cholerny zwykły modem i łaska TPSA, że w ogóle umożliwiają obywatelom taki bajer. Po czym zbijali na tym kokosy, bo koszty za impuls były bardzo wysokie. Moja irytacja sięgała zenitu jak zdawałem sobie sprawę, że w USA czy Finlandii płacileś nie za impuls, a za połączenie. Ale nie ma co o tym gadać, tylko się człowiek denerwuje...

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 00:28 

no coz, ASTER nie pofatygowalo sie zeby do mnie oddzwonic przez 4 dni, rozwiązuję umowę , a Wam po raz pierwszy odradzam tego dostawcę.

zresztą i tak zmieniam chate, na nowej wezme na próbę chello.
czasy monopolistow sie skonczyly.

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 01:06 

Gen.Asalut napisał(a):
co chcesz od Kabat?? tam nie ma syfu tak jak na Mokotowie gdzie się roii od żuli!!!A po za tym to od sieci zależy ja mam polpac-t i no problem

wiesz co ci powiem? podczas całego mojego życia, tutaj, na mokotowie, widziałem 2 żuli. Tylko 2. Za to w innych dzielnicach kupę i jeszcze więcej, więc wiesz, za przeproszeniem - odp****ol się od Mokotowa :P

Ostatnio edytowano 24 gru 2003, 01:09 przez Tzeentch, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 01:07 

massca napisał(a):
no coz, ASTER nie pofatygowalo sie zeby do mnie oddzwonic przez 4 dni, rozwiązuję umowę , a Wam po raz pierwszy odradzam tego dostawcę.

zresztą i tak zmieniam chate, na nowej wezme na próbę chello.
czasy monopolistow sie skonczyly.

chello to dobra rzecz ;) mam ich stałkę od ponad roku i nie narzekam, rzadko się chrzani (ostatni raz był gdy ktoś im cośtam ukradł :P), transfery nienajgorsze, pingi też

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2