Teraz jest 22 kwi 2025, 09:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2003, 22:09 
Moderator forum

_XENA_ napisał(a):
Nie mów tak brzydko o trolach.

Jedno słowo: KILIM :P :P :D

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2003, 22:16 
Moderator forum

KILIM to deko prostacka metoda. Ja bym zROARował.

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2003, 22:24 
Moderator forum

_XENA_ napisał(a):

coz nie widziales naszego KILIM, my prowadzimy KILIM w wysoce wyrafinowany sposob 8) , a dla rownowagi palimy tez wsie, gwalcimy co ladniejsze kobiety a z bydla robimy dobrze wysmazone steki ;)

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2003, 22:28 
Moderator forum

Holman napisał(a):
_XENA_ napisał(a):

coz nie widziales naszego KILIM, my prowadzimy KILIM w wysoce wyrafinowany sposob 8) , a dla rownowagi palimy tez wsie, gwalcimy co ladniejsze kobiety a z bydla robimy dobrze wysmazone steki ;)

I to wszystko za pomocą Żądełka (Stingera)? :shock: Szczególnie to gwałcenie musi osobliwie wyglądać... :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2003, 22:34 
Moderator forum

_XENA_ napisał(a):
I to wszystko za pomocą Żądełka (Stingera)? :shock: Szczególnie to gwałcenie musi osobliwie wyglądać... :D :D

hmm niekoniecznie robimy to za pomoca eeee ... Stingera ;), coz xena kenny z southparku skomentowalby cie tak: "You pervert :!: " ;) , ale tak generalnie to masowe KILIM odbywa sie w DC i uzywa sie do tego raczej sprzetu latajacego oraz czasem tez pancernego

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2003, 22:38 

Ja tez juz nie gralem 2 dni... Zreszta jutro bede mial gierke "enter the matrix" i rozstane sie z bf'em na kolejne pare dni...
btw. ta gra zajmuje 4,3 gb :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2003, 22:41 
Moderator forum

Holman napisał(a):
_XENA_ napisał(a):

hmm niekoniecznie robimy to za pomoca eeee ... Stingera ;), coz xena kenny z southparku skomentowalby cie tak: "You pervert :!: " ;) , ale tak generalnie to masowe KILIM odbywa sie w DC i uzywa sie do tego raczej sprzetu latajacego oraz czasem tez pancernego

Kenny zapewne powiedziałby "Himi ##### mip mip him $%#$@ kilim!" co zrozumiałaby jedynie niewielka grupka wtajemniczonych. :p

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2003, 23:13 
Moderator forum

_XENA_ napisał(a):

Stinger to dopiero gra wstępna ... :wink:
Chcesz kiedyś spróbować ? Może trójkącik do masowego KILIM ? Korci mnie Twój "pejcz" :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2003, 23:39 
Moderator forum

Cytuj:
a dla rownowagi palimy tez wsie, gwalcimy co ladniejsze kobiety a z bydla robimy dobrze wysmazone steki

eee Holman z tego co widziałem to ostanio było inaczej .....

"a dla rownowagi palimy tez wsie, gwalcimy co ladniejsze bydło a z T72 robimy dobrze wysmazone wraki"

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2003, 23:48 
Moderator forum

[Night]MaX napisał(a):
"a dla rownowagi palimy tez wsie, gwalcimy co ladniejsze bydło a z T72 robimy dobrze wysmazone wraki"

no tak to po raz kolejny niejaki niesubordynowany Siena, z tym bydlem to sie musialo stac jak sie zajmowalem wsymazaniem t72ki, wystarczylo ze sie odwrocilem a on juz nabroil przy bydle :lol: i teraz beda protesty z Animal Planet i miesiecznika Twoje Zwierzaki....

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2003, 23:51 

Brrr. A ja dzisiaj miałem więcej bf-a niż zwykle. Postawiłem sobie za punkt honoru przekonać do tej gry ciotecznego brata. Koleś od dzieciństwa ma kontakt z grami komputerowymi. Uwielbia shootery od czasów wolfa. Problem w tym, że marnuje się i spędza głównie czas na UT. Gadałem mu o tym bf-ie, gadałem, czasami pokazywałem krótkie sesje przy róźnych spotkaniach, ale nie dawał się przekonać do kupna. Druga wojna go specjalnie nie ekscytuję, więc było ciężko. W końcu dzisiaj zoorganizowałem całodzienną prezentacje. Graliśmy w mapki DC, Secret Weapons i kilka wybranych z podstawki. Tłumaczyłem, opowiadałem, pokazywałem sztuczki, stawałem na głowie, żeby go przekonać, że gra jest niesamowita. I chyba się udało. Bratu świeciły się oczy, było podekscytowanym tym co widział. Teraz tylko namierzę dla niego jakiś tani sklep z wersją deluxe (w Wawie lub wysyłkowy) i mamy nowego członka sekty :) Tym bardziej chcę go wciągnąć, bo nie jest to żołtodziób jeżeli chodzi o strzelanki.

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2003, 23:58 
Moderator forum

brawo pancho bedziesz mial swojego chowanca, dostajesz medal z kartofla :lol: niech tylko twoj brat sprobuje robic TK to bedziemy od razu wiedzieli na kogo zwalic :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2003, 00:02 

ja raz wytrzymałem miesiąc bez befa i jakos mi sie ręce nie trzesły :twisted: :twisted:

Pancho napisał(a):
Brrr. A ja dzisiaj miałem więcej bf-a niż zwykle. Postawiłem sobie za punkt honoru przekonać do tej gry ciotecznego brata. Koleś od dzieciństwa ma kontakt z grami komputerowymi. Uwielbia shootery od czasów wolfa. Problem w tym, że marnuje się i spędza głównie czas na UT. Gadałem mu o tym bf-ie, gadałem, czasami pokazywałem krótkie sesje przy róźnych spotkaniach, ale nie dawał się przekonać do kupna. Druga wojna go specjalnie nie ekscytuję, więc było ciężko. W końcu dzisiaj zoorganizowałem całodzienną prezentacje. Graliśmy w mapki DC, Secret Weapons i kilka wybranych z podstawki. Tłumaczyłem, opowiadałem, pokazywałem sztuczki, stawałem na głowie, żeby go przekonać, że gra jest niesamowita. I chyba się udało. Bratu świeciły się oczy, było podekscytowanym tym co widział. Teraz tylko namierzę dla niego jakiś tani sklep z wersją deluxe (w Wawie lub wysyłkowy) i mamy nowego członka sekty :) Tym bardziej chcę go wciągnąć, bo nie jest to żołtodziób jeżeli chodzi o strzelanki.

ja dla brata pokazałem DC to wciągnął sie w to ale teraz mnie "gwałci" że zrobiłem format , i teraz musze zasysać dc z serwisu [Night]Maxa

Ostatnio edytowano 26 gru 2003, 00:06 przez Tołdi, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2003, 00:05 
Moderator forum

Holman napisał(a):
niech tylko twoj brat sprobuje robic TK to bedziemy od razu wiedzieli na kogo zwalic :D

Za karę będziesz czyścił lufy naszych T-72 :D

BTW: trenuj go twardo i nie ma litości :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2003, 01:12 
Moderator forum

===Tomy===[PL] napisał(a):
Za karę będziesz czyścił lufy naszych T-72 :D

Jejku, ale propozycja. i jeszcze ten kaliber... :shock:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2