szrama napisał(a):
Podobno żeby odpalić grę będzie potrzebny wyłącznie 64 bitowy system. Prawda to czy plotka wyssana z palca?
Jeżeli znajdziesz 32bitowy system który obsługuje DX 10.1 lub 11 to możesz grać, ale życzę powodzenia w szukaniu.
Eleanor napisał(a):
Krox napisał(a):
Chyba jesteś chory, że ja będę teraz szukał dla Ciebie informacji, albowiem znalazłem ją na jakimś znanym portalu informatycznym, którego nazwy nie pamiętam, a trafiłem tam za pośrednictwem googli, więc przykro mi ale nie mogę Ci pomóc.
Napisałem "użytkowników", ale miałem na myśli graczy, ponieważ z wszelakich biurach, szkołach itp. windows xp jest najpopularniejszy.
I dodam, że pierwsze zdanie mojej wypowiedzi nie miało na celu Cię obrażać, więc jeśli masz zamiar się ze mną kłócić, to oszczędź sobie i mi czasu i nerwów.
Pozdrawiam
W takim razie Twoja informacja jest g*wno warta, więc nie pisz rzeczy, których nie potrafisz poświadczyć..
"Pewne znane forum informatyczne, którego nazwy nie pamiętam"
To się nadaje na mistrzów.
Przykro mi że niektórzy nie potrafią się pogodzić z faktem, że win xp ma juz 10 lat i obsługuje jedynie DX 9, ale to nie moja wina.
Gdyby win xp miał do powiedzenia dużo w świecie gier (a nie ma), to gry były by dostosowane do niego, a fakt że nie jest on popularnym systemem operacyjnym wśród graczy, po prostu go eliminuje ze świata gier.
Konsole są bardzo popularne, i to one ograniczają gry pod względem grafiki itp, a win xp ich nie ogranicza bo nie jest tak popularny jak 64 bitowe systemy operacyjne...
Chcesz to dodaj to sobie na mistrzów, o ile jakikolwiek użytkownik tamtejszego portalu wie co to battlefield...