Teraz jest 18 sie 2019, 12:57

Strefa czasowa: UTC + 2




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 wrz 2011, 22:05 
Offline

Dołączył(a): 17 cze 2005, 07:49
Posty: 108
Lokalizacja: Poznań
http://g4g.pl/beta-bf3-i-patch-bc2
Beta BF3 zostanie uruchomiona na serwerach G4G juz 25 września. Na starcie uruchomię 640 slotów. Jeśli będzie zainteresowanie, odpalimy dodatkowe procesy.

Dużo zabawy nie będzie bo to zaledwie jedna mapka. Ale na pewno każdy będzie miał okazje się przekonać czym jest nowy BF3.

Serwery G4G nie będa podłączone pod żaden system banów w G4G.

Beta jest dla wszystkich.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2011, 22:06 
Offline

Dołączył(a): 28 kwi 2003, 11:57
Posty: 408
Lokalizacja: 127.0.0.1
640 slotów tzn. 10 serwerów?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2011, 22:16 
Offline

Dołączył(a): 25 lip 2011, 01:12
Posty: 76
20 serwerów, bo każdy ma być po 32 sloty.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2011, 22:22 
Offline

Dołączył(a): 17 cze 2005, 07:49
Posty: 108
Lokalizacja: Poznań
Jak wyżej. Beta to jedna mapka w trybie rush na 32 slociaki.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2011, 22:32 
Offline

Dołączył(a): 28 kwi 2003, 11:57
Posty: 408
Lokalizacja: 127.0.0.1
Aaa myslalem ze 32vs32 :o


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2011, 23:47 
Offline

Dołączył(a): 21 lut 2010, 02:01
Posty: 51
To 25go bedzie mozna juz pykac? Wszedzie pisza ze 27 i 29 dla reszty.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 wrz 2011, 00:37 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3923
Lokalizacja: Białystok
Nie będzie można :) 27 najwcześniej

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 wrz 2011, 07:19 
Offline

Dołączył(a): 1 lut 2010, 22:50
Posty: 268
Chyba serwery trzeba wcześniej uruchomić, ciekawy byłby spam wszystkich że np. przez pierwsze 5 godzin nie ma żadnego wolnego serwera bo tylko EA uruchomiło swoje a reszta nie zdążyła, bo dopiero co pobrali i ustawiają :lol:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 wrz 2011, 18:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 sty 2005, 11:49
Posty: 345
Lokalizacja: Kraków
Macie już cennik serverów ranked ?

_________________
Jeśli blondynka ma czarne odrosty, to znaczy że jej mózg jeszcze walczy...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 wrz 2011, 20:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lip 2009, 15:04
Posty: 332
Lokalizacja: Kutno
tez jestem ciekawy cen

_________________
Obrazek www.polishhussars.pl
szukaj serwera BF3 - [PH] Polish Hussars .pl


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 wrz 2011, 20:00 
Offline

Dołączył(a): 8 maja 2010, 13:07
Posty: 78
*CQF*Darek napisał(a):
Macie już cennik serverów ranked ?

też jestem ciekaw i czy będą dawać dostęp do rcona żeby można było zapuścić procona na serwie

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 wrz 2011, 20:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 wrz 2009, 10:22
Posty: 142
http://www.tgd.vgh.pl/news.php?readmore=98

tak czy siak ze strony bf.pl...

_________________
The Ghost Division Dołacz do nas!
TGD TS3: 188.165.154.99:1130 Hasło na PW
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 wrz 2011, 22:39 
Offline

Dołączył(a): 8 maja 2010, 13:07
Posty: 78
Konrad102 napisał(a):
http://www.tgd.vgh.pl/news.php?readmore=98

tak czy siak ze strony bf.pl...

temat się tyczy g4g a nie innych dostawców , dodam że na g4g się chwalą tym iż będą mieć najtańsze serwery do bf3

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 wrz 2011, 11:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 wrz 2009, 10:22
Posty: 142
Kiedyś ktoś mi mówił że najlepiej by było kupic serwer do BFBC2 z G4G ale podobnierz oni nikomu nie udostępniali hostingu, tylko mieli go dla siebie. Dlatego dałem info o hostingach zagranicznych. Czy to prawda nie wiem lecz nie widziałe aby jakikolwiek serwer (polskiego klanu itd) był hostowany przez G4G zawsze zagraniczne hostingi. Ja sam kupowałem na i3D.net

_________________
The Ghost Division Dołacz do nas!
TGD TS3: 188.165.154.99:1130 Hasło na PW
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 wrz 2011, 15:57 
Offline

Dołączył(a): 18 cze 2009, 18:26
Posty: 57
Cena nie gra roli musi być suport 24/7

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL