Teraz jest 12 gru 2024, 06:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 paź 2011, 15:45 

rebornnarsil napisał(a):
FISHBONE89 napisał(a):
Ja mam jeszcze szybszy sposób (podobno działa tylko na Windowsie 7):

START -> Panel sterowania -> Opcje internetowe -> Zakładka połączenia -> guzik Ustawienia sieci LAN i tam :
1. Zaznaczamy ptaszka przy serwer proxy
2. Jako adres wpisujemy: 210.107.100.251
3. Jako port wpisujemy: 8080
I tyle. Włączamy po raz pierwszy grę, przechodzi aktywację i wtedy odznaczamy serwer proxy i możemy grać :)

Potwierdzam, działa.

Dziwne,bo u mnie przechodzi aktywacje,ale do battlelog'a zalogowac sie nie moge

EDIT: dalem rade.Musialem zarejestrowac cd key poprzez Origin,a aktywowalem wczesniej tylko przez strone ea

PostNapisane: 26 paź 2011, 16:36 

Mam problem.
Mam win7 zmieniłem ip przez Panel sterowania mogłem aktywować grę. Aktualnie ją instaluje ale do battleloga zalogować się nie mogę. Piszę "Your account is not allowed to login" nie wiem czemu... mam aktywowany klucz na koncie Origin ale nie mogę się zalogować do Battlelog.

PostNapisane: 26 paź 2011, 16:41 

Aktywacja nastepuje po zainstalowaniu gry, wpisujac kod mozesz miec polskie IP

PostNapisane: 26 paź 2011, 16:51 

Zawsze jak włączam grę przez Origina pokazuje mi się strona Battleloga w języku angielskim i aby mieć go w języku polskim muszę ręcznie dopisywać "pl" na końcu adresu. Też tak macie? Jest sposób, aby sam mi się włączał po polsku? Nie używam żadnych VPN, IP mam swoje.

EDIT: Niepotrzebnie się pytałem. Już znalazłem. Jakby ktoś nie wiedział to na dole strony Battleloga można zmienić język na stałe, aby nam się nie resetował do angielskiego.

PostNapisane: 26 paź 2011, 17:05 

Kur... przed instalacja zmieniłem te swoje ip... sprawdziło date premiery i 0 problemu. Przerzuciło mnie do battleloga do logowania ale nie mogę bo piszę Your account is not allowed to login !

PostNapisane: 26 paź 2011, 17:47 

słyszałem ze ban za to jest bo to podobno hakowanie gry tak samo nie wolno recenzować gry przed premierą bez pozwolenia.. ale nie wiem czy to prawda do końca

PostNapisane: 26 paź 2011, 17:57 

Nie wiem czy ban czy nie narazie mam to w 4 literach. Nie moge zalogować się do battleloga.... Not allowed!

PostNapisane: 26 paź 2011, 18:13 

Dakar napisał(a):
słyszałem ze ban za to jest bo to podobno hakowanie gry tak samo nie wolno recenzować gry przed premierą bez pozwolenia.. ale nie wiem czy to prawda do końca

Kilka razy przewinęła się tu informacja jak nie cały artykuł o tym, że EA ma w głębokim poważaniu to że gramy przed premierą.
Zrobili dziadowskie zabezpieczenia to niech cierpią że grupa bardziej ogarniętych użytkowników je złamała.

PostNapisane: 26 paź 2011, 18:15 

FISHBONE89 napisał(a):
Ja mam jeszcze szybszy sposób (podobno działa tylko na Windowsie 7):

START -> Panel sterowania -> Opcje internetowe -> Zakładka połączenia -> guzik Ustawienia sieci LAN i tam :
1. Zaznaczamy ptaszka przy serwer proxy
2. Jako adres wpisujemy: 210.107.100.251
3. Jako port wpisujemy: 8080
I tyle. Włączamy po raz pierwszy grę, przechodzi aktywację i wtedy odznaczamy serwer proxy i możemy grać :)

Działa, ale lagi, że hej, jakieś pomysły co z tym zrobić?

PostNapisane: 26 paź 2011, 18:24 

@UP
A wróciłeś do pierwotnych ustawień po aktywacji?
Mi poszło i śmiga bez lagów, wybieram serwery z pingiem około 50.
Tylko z stabilnością problem, wywala co jakiś czas okienko z błędem DX11 że niby karta ma za mało pamięci.
Pomaga zmiana ustawień graf. na minimum.

PostNapisane: 26 paź 2011, 18:28 

Mam pytanie. Próbowałem patentu z ustawieniem proxy w systemie(Win7) i od tego czasu mam błąd sprawdzenia daty :( Czy pozostaje mi czekanie do jutra/pisanie do supportu??

PostNapisane: 26 paź 2011, 18:33 

rebornnarsil napisał(a):
Zawsze jak włączam grę przez Origina pokazuje mi się strona Battleloga w języku angielskim i aby mieć go w języku polskim muszę ręcznie dopisywać "pl" na końcu adresu. Też tak macie? Jest sposób, aby sam mi się włączał po polsku? Nie używam żadnych VPN, IP mam swoje.

EDIT: Niepotrzebnie się pytałem. Już znalazłem. Jakby ktoś nie wiedział to na dole strony Battleloga można zmienić język na stałe, aby nam się nie resetował do angielskiego.

Zbyt wcześnie się ucieszyłem. Zawsze po restarcie kompa wraca mi na j. angielski. Skoro grę mam po PL to i Battleloga też bym chciał mieć zawsze gdy go włączę. Jakieś pomysły jak powstrzymać resetowanie się języka na ang?

PostNapisane: 26 paź 2011, 18:58 

Ja tak samo... nie moge się zalogować do Battleloga... już mnie za przeproszeniem Kurwica łapie i się zastanawiam na co ja te 120 zł wydałem :evil:

PostNapisane: 26 paź 2011, 19:01 

U mnie z kolei to wygląda tak że pliki są odszyfrowane. Mogę włączyć kampanię w trybie offline na Origin ale jak chcę włączyć grę przez Battlelog to pokazuje mi się na samym dole w zakładce Game Menager że zaktualizowano plugin do przegladarki i trzeba jeszcze aktualizacji gry. Kiedy klikam na tym update to przechodzi do Origina w zakładkę sklep i nic się nie dzieje.

PostNapisane: 26 paź 2011, 19:06 

A ja mam taki problem. Grę normalnie dodałem na originie, ściągnęła się bez problemu. Zmieniam ip, data check przechodzi gładko. Wracam do swojego ip (lub nie i tak i tak próbowałem) loguje się na battlelog również bez problemu... No i w tym momencie zaczynają się kłopoty. Klikam np. połącz z jakimś tam serwerem gdzie mam niski ping i nic się nie dzieje na chwilę w pasku pojawia się nowy proces z origina TRWA URUCHAMIANIE, ale po chwili znika i nic się dalej nie dzieje. To samo z singlem i co-opem. Nawet odłączając internet gra nie chce się włączyć single w trybie offline. Ma ktoś jakieś pomysły? Premiera już za kilka godzin, ale wygląda jakby to był problem związany z czymś innym, no ale niestety kompletnie nie mam pomysłu co może być nie tak.

Liczę na jakieś sugestie. Pozdrawiam

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2