Maciejek napisał(a):
Kiedys jakis gamon przekrecil tak smiesznie moje nazwisko i juz tak zostalo.Wyglada na to, ze bede musial sie pogodzic z tym, ze mam w zyciu zaje***go pecha, ale pociesze sie tym, ze to nie oja wina, ze na tym zafajdanym swiecie panuje taka cholerna niesprawiedliwosc, bede chyba musial trzymac jezyk za zebami, chociazbym kipial ze zlosci i nie wiem jak palal checia unicestwienia tego kto mnie obraza, inni jakos moga sobie pozwalac na obrazanie i ponizanie innych, widac sa rowni i rowniejsi.Ale coosh, po co ja to wszystko pisze i tak wszyscy maja mnie gleboko w pupie, zarz mnie ktos pojedzie, albo zateksci czyms w stylu, oj jak bardzo mi ciebie zal, urzekla mnie twoja historia,Musze sie zgodzic z Yacubem, napewno nigdy nie zostane patriota, nie ma sensu.
Sniff, sniff, doprawdy, wzruszyło mnie to, Szmatex - nie pozostaniesz sam
Maciejek, powiedz mi jedno, mamy za ciebie płakać? za to, że jesteś jakimś debilem który nie umie sie przyzwoicie zachować i pali teksty z dupy? za to że każdy się z ciebie przez to śmieje? o nie, ja odpadam.
o i właśnie, zapomniałem powiedzieć - mów mi, gościu, wielki, czarny, perfidny, zły szatanista, bo tak samo jak yacub - słucham metalu (mam nadzieję że się z tym nie pomyliłem i to akurat ty jesteś mym pobratymcą, yacubie

), człowieku. Pentagram wytatuowany na czole to jest coś