Teraz jest 26 lut 2025, 18:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 paź 2011, 19:12 

Kupiłem oryginalnego B3 pre order dostałem pudełko z grą i zainstalowałem wszystko i jak uruchamiam Origin i klikam na okno battlefielda 3 mam napis

Trwa Uruchamianie....
Battlefield 3 Limited Edition

po chwili to okno znika i nic sie nie dzieje....

O co chodzi :evil: :(

PostNapisane: 29 paź 2011, 19:27 

ok, mi juz odpala.
reinstal origina zrobilem, tak jak to ktos juz sugerowal wczesniej.
Czasem jest tak ze znowu na matchmakingu/inicjalizacji /connectingu sie konczy, ale wtedy wywalam bf3 z procesow, odpalam jeszcze raz z menadzera gry i raczej wchodzi. Dosc klasyczne rozwiazanie, ale warto o tym jednak pamietac,bo wiadomo ze kazdego emocje zjadaja jak czekal na preordera jakis czas albo smignal szybciutko w dzien premiery do sklepy i liczyl ze zainstaluje i bedzie naparzal. Bf2 na poczatku tez stwarzal problemy..pozniej zrteszta tez, ale mniejsze;)
Taki poczatki, wbic sie na serwer tez trzeba miec farta, czasem niechce wogole origin mnie zalogowac.
Bedzie dobrze, trzeba restartowac origina i bfa i gra. W moim przypadku..
Pozdro i cierpliwosci;)

Jedi Mind Tricks-Godflesh (Feat. Block McCloud And King Magnetic) (LP: A History Of Violence)

PostNapisane: 29 paź 2011, 19:45 

A mi ciągle nie działa multik, a Origina już próbowałem reinstalować. :/

PostNapisane: 29 paź 2011, 19:59 

Witam mam problem z uruchomieniem gry niewiem dlaczego niechce mi sie uruchomic zainstalowałem wszystko tak jak trzeba i po kliknieciu na w orgin na ikone graj przenosi mnie d przegladarki i biorę kampanie i biały ekran i koniec niezałącza sie gra .

OK. juz działa. Ale pogram troche i sie zawiesza i bład wyskakuje .

PostNapisane: 29 paź 2011, 20:13 

@marcinforever
Wtyczka do battleloga jest?
Ta gra jest tak skopana pod względem uruchamiania że do działania wymaga strony internetowej ze specjalną wtyczką, sprawdź też czy pojawia się proces bf3.exe

PostNapisane: 29 paź 2011, 22:27 

pobranie gry od nowa z nowym paczem coś wam pomogło?

PostNapisane: 29 paź 2011, 23:25 

Wtyczke mam zainstalowana !! Proces BF3.EXE pojawia sie ale jak znika JOINING SERVER znika i proces BF3.EXE :/
jutro sprubuje jeszcze od nowa go zainstalowac moze cos pomoze !!! choc watpie bo juz 3 razy instalowalem !!!
Normalnie MASAKRA !!!

PostNapisane: 30 paź 2011, 11:49 

reinstal nic niepomogl dalej to samo :(

PostNapisane: 30 paź 2011, 11:51 

Witam

Mam problem z uruchomieniem gry, podczas włączania gry Multiplayer normalnie włącza się battlelog, daję dołącz do serwera, dołącza, dołącza, po czym tabelka w lewym dolnym rogu ekranu znika. Podczas uruchomienia gry Single w trybie offline battlefield się uruchamia, ale po kilku sekundach pojawia się napis program Battlefield przestał działać.
Gdzieś czytałem że może przeszkadzać jakiś proces w menadżerze zadań, lecz nie dowiedziałem się jaki bo nikt nie napisał. Sprawdzałem wyłączając antywirusa, firewalla i nic to nie dało.Taki sam problem miałem w Multi w Becie.

Konfiguracja, niestety laptopa, ponieważ coś stało się mojemu Radkowi HD 6970 i pojechał do serwisu i jeszcze muszę czekać 7-14 dni a wysłany został prawie 3 tyg temu. Na pc stacjonarnym nie było takiego problemu, ale nic nie poradzę. Battlefielda mam w wersji limitowanej z gram.pl

System: Windows 7 Home Premium 64-bit
Procesor: Intel i7
Ram: 8192 MB
DirectX: 11
Karta: HD 5650

Gry takie jak GTA IV działają bez problemu na ustawieniach High przy rozdzielczości 1680:1050 na High

PostNapisane: 30 paź 2011, 18:34 

ci co maja problem z odpaleniem gry moga sprobowac tego co koleszka opisuje na yt
http://www.youtube.com/watch?v=gtUv0zJ3yrI

wcześniej ktoś w poscie podał sposób z usunieciem TM etc ... może któryś z tych sposobów wam pomoże

PostNapisane: 30 paź 2011, 19:23 

Czasami ludzie nie czytają postów innych tylko patrza na ostatni ,ja wcześniej podałem co trzeba zrobić wystarczy poszukać ,ze znajomymi mieliśmy problemy przez niektórych opisane ,teraz normalnie gramy

PostNapisane: 30 paź 2011, 20:03 

dokładnie...wpada taki napisze problem o co chodzi i nie raczy przeczytasz postów wyzej tylko liczy ze ktos zalatwi caly problem

PostNapisane: 30 paź 2011, 20:07 

Ja za pierwszym odpaleniem mam zawsze "BF3 przestał dzialac" haha ale juz jak odpale 2 raz jest ok. Dziwne to troche.

PostNapisane: 30 paź 2011, 20:27 

A ja mam taki problem że pobrałem grę już 5x ... gdy ją odpalam w orgin wysyła mnie na battlelog .. tam wybieram sobie serwer daje DOŁĄCZ DO GRY ALBO KAMPANIE i wywala mi ERROR APPCRASH !!

i nawet mi sie nic nie ładuje ..

Dodam tyle że na BETA grałem, ściągałem pirata by sprawdzić czy jest sens i wszystko ładnie działało a to pobrane ORGINALNIE Z ORGIN nie działa ! :P prosze o pomoc

PostNapisane: 30 paź 2011, 20:51 

mialem dokladnie taki sam problem. Taki sam zreszta jak kilka osob w tym watku. tu znalazlem odpowiedz. NIby sie zgadza bo mam wlasnie tego antivira. Sprawdze jak tylko przyjde z pracy. jak komus pomoglo to niecg da znac

http://forums.electronicarts.co.uk/batt ... nager.html

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2