tadecki napisał(a):
Coś musicie mieć pochrzanione na kompach, a przyczyn może być mnóstwo i to nie koniecznie z softem, bo mogą też być one sprzętowe. Myślenie że z kompem jest wszystko ok, bo cała reszta działa, a tylko BF3 nie (oczekiwanie na patcha pod tym kątem) i pisanie że to wina gry, jest błędem. No bo niby dlaczego u mnie i nie tylko u mnie, nigdy nie było problemów z samym graniem (wyłączając oczywiście jakieś drobne sprawy z dobieraniem sterowników dla poprawienia grafiki).
Cóż sprawdziłem to na lapku w celu samego zobaczenia, czy będzie wywalać. U mnie w domu na sieci działo się to samo co na stacjonarnym PC, ale jak sprawdziłem to na uczelnianej sieci, to nic, żadnego kicka, z komunikatem
Cytuj:
Game got disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'LoganTheBadWolf' (for 0 minutes) ... No Packet Flow
Problem może wiec tkwić w samym połączeniu, którym się. Na forum CDA wyczytałem, że w zaporze trzeba odblokować porty, odblokowałem je, przychodzące i wychodzące, ale niezbyt to pomogło, chyba, ze wystarczy tylko w jedną stronę odblokować.