Teraz jest 12 gru 2024, 07:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 lis 2011, 22:57 

Chcę oddać ten szajs -> nie działa, patch psuje całą grę - nawet się nie uruchamia. Ma wymagania z kosmosu, a przypomina bardziej bete niż skończony produkt. Gdzie się mogę zgłosić? Mogą mi nawet oddać kasę na zakupy w Origin... Kupię coś mniej szajsowatego.

PostNapisane: 22 lis 2011, 23:00 

Tak to jest jak się nie dba o kompa i narzeka, że gra poszła do przodu. Nie pisz o tym do nas tylko do EA. Najlepiej niech Ci kupią wszystkie CoDy za to - są tyle samo warte

PostNapisane: 22 lis 2011, 23:14 

Alledrogo.polska

PostNapisane: 22 lis 2011, 23:46 

Gra poszła do przodu? Sniperki skopane, zniszczenia zerowe, mapy niezależnie od wielkości wczytują się tak samo długo, nie ma różnicy w fpsach - może jest 5 mniej między ultra a low... Wymieniać dalej? A co ma dbanie o kompa wspólnego z tym, że jednego dnia łupię sobie pięknie a drugiego nawet odpalić nie mogę? A błąd "game disconnected: something went wrong" powinien zostać dodany do failowej listy rekordów Guiness'a. Porażka. W singlu gram w ultra bez problemu, w multi bez skryptów i AI chodzi ledwo na low... Przerost formy nad treścią. Ciekawi mnie tylko dlaczego jak grałem w singla na piracie to mapy wczytywały się pare sekund a teraz trwa to ponad 2 minuty [SIC!]. Origin i jego tajemne szpiegowanie plików na kompie?
I przestań z tym "spadaj grać w CoD" bo to jest po prostu żałosne. Nie masz innych argumentów, dziecko?

PostNapisane: 22 lis 2011, 23:49 
Zbanowany

łacze się w bólu, poczytaj warunki licencji moze cos sie dowiesz

PostNapisane: 22 lis 2011, 23:50 

Zgadzam się, gra jest wybitnie spieprzona (chociaż przesadzasz z tą betą, po niej mam milsze wspomnienia niż po tym co jest obecnie) ale wciąż ślepo wierzę że BtK i trochę czasu cokolwiek zmieni.

PostNapisane: 23 lis 2011, 00:19 

W sumie jak bym miał kompa na którym to działało by na ultra w 60 fpsach to bym nie narzekał. Chociaż i sam gameplay nie powala. Ale po pierwsze primo - taki komputer nie istnieje. Po drugie primo :D - ciekawe dlaczego EA walczy z ruskimi kluczami. To tak jak by w nowym kupionym legalnie za pieniądze, które pójdą do producenta Audi sprowadzonym z Niemiec, bo taniej, nie dało się wlać nagle polskiego paliwa, bo nie... Skok na kasę -> data premiery o pół roku za wcześnie -> w sumie tylko po to żeby wyprzedzić CoD i nabić sobie sprzedaż. Szkoda...

PostNapisane: 23 lis 2011, 11:04 

bimberoman napisał(a):
W sumie jak bym miał kompa na którym to działało by na ultra w 60 fpsach to bym nie narzekał.

W tym prostym zdaniu zawiera się cały (bez)sens takich płaczliwych wypowiedzi. Gdybym miał to by było OK. Guzik prawda, gdybyś miał to narzekałbyś, że nie wyciąga 100 klatek na sekundę. Poza tym wymaganie minimalne i ultra były znane na długo przed premierą, czego się spodziewaliście. Było ciułać grosze i kupić mocny sprzęt. Ja nie narzekałem w becie, przed pathem i teraz też nie, bo gierka chodzi bardzo przyzwoicie na high (50-60fps na radeonie 6850 i phenomie X4, czyli nie jakimś kosmicznym sprzęcie) a gameplay sprawia mi ogromną frajdę. Oczywiście widzę niedociągnięcia, oraz ewidentne błędy i wnerwiacze typu latara, ale na pewną ne przesłaniają mi one zalet nowego Bf-a. Co do legalności ruskich kluczy i tego porównania do auta z Niemiec, to bez komentarza. EA i tak potraktowali to dość liberalnie, bo jak na razie chyba niewiele banów poszło.

PostNapisane: 23 lis 2011, 11:06 
Moderator forum

bimberoman napisał(a):
W sumie jak bym miał kompa na którym to działało by na ultra w 60 fpsach to bym nie narzekał. Chociaż i sam gameplay nie powala. Ale po pierwsze primo - taki komputer nie istnieje.

Istnieje :) I kosztował ok 4K.

bimberoman napisał(a):
Po drugie primo :D - ciekawe dlaczego EA walczy z ruskimi kluczami.

Bo ma takie prawo. A tak nawiasem mówiąc, Twoje porównanie jest całkowicie bezsensowne.

PostNapisane: 23 lis 2011, 12:12 

Sprzedaj grę razem z kontem i po sprawie. Nikt Ci kasy raczej nie odda. Chyba nie od dziś żyjesz na tym świecie żeby o tym nie wiedzieć.

PostNapisane: 23 lis 2011, 13:21 
Redaktor Battlefield.pl

Eh płaczki, grałem w bete na starym PC - stwierdziłem że to nie to, brak mi komfortu gry. Beta się skończyła, kupiłem dla BFa nowego pieca, śmiga na max detalach, zero problemów i wygląda pięknie.

Niestety, płaczą dzieci którym rodzice PCta nie chcą kupić ( rozumiem ich, nie ma piniąsów na wywalenie od tak ) i płaczą na forach, dorośniecie, zarobicie to będziecie mieli ot prosta piłka. Było nie kupować gry która wam z waszej głupoty nie działa.

Taaa, gra crashuje...CZASEM. Nie przeszkadza mi to, nie mam ADHD 15 latka, gra jest świetna i wystarczająca dla mnie w takiej formie jak jest, a wszystkich zadowolić się nie da.

PostNapisane: 23 lis 2011, 15:07 

Pax napisał(a):
Niestety, płaczą dzieci którym rodzice PCta nie chcą kupić ( rozumiem ich, nie ma piniąsów na wywalenie od tak ) i płaczą na forach, dorośniecie, zarobicie to będziecie mieli ot prosta piłka. Było nie kupować gry która wam z waszej głupoty nie działa.

Niektórzy także zarabiają najniższą krajową...
Wychodzi 4 miesiące odkładania 100% pensji na kompa...

PostNapisane: 23 lis 2011, 16:02 

bimberoman napisał(a):
Gra poszła do przodu? Sniperki skopane, zniszczenia zerowe, mapy niezależnie od wielkości wczytują się tak samo długo, nie ma różnicy w fpsach - może jest 5 mniej między ultra a low... Wymieniać dalej? A co ma dbanie o kompa wspólnego z tym, że jednego dnia łupię sobie pięknie a drugiego nawet odpalić nie mogę? A błąd "game disconnected: something went wrong" powinien zostać dodany do failowej listy rekordów Guiness'a. Porażka. W singlu gram w ultra bez problemu, w multi bez skryptów i AI chodzi ledwo na low... Przerost formy nad treścią. Ciekawi mnie tylko dlaczego jak grałem w singla na piracie to mapy wczytywały się pare sekund a teraz trwa to ponad 2 minuty [SIC!]. Origin i jego tajemne szpiegowanie plików na kompie?
I przestań z tym "spadaj grać w CoD" bo to jest po prostu żałosne. Nie masz innych argumentów, dziecko?

1. Snajperki skopane? W jaki sposób? Że nie zabija na hita z bliska? Idź na HC albo wal w głowę. Jest też trzecia opcja -> CoD

2. Zniszczenia są, tylko nikt nie umie tego dostrzec, bo nie wali się byle jak cały budynek, ale tylko kawał ściany gdzie wygląda to bardzo dobrze.

3. Nie ma różnicy w fpsach? U mnie przy samej zmianie rozdziałki jest gigantyczna różnica, może trzeba wyposażyć się w lepszego kompa?

4. No fakt, disconnecty wkurzają, ale raczej to naprawią.

5. Różnica fpsów między multi i singlem? Jest to oczywiste, masz jednak pecha gdyż nie chce mi się tego tłumaczyć bo odpowiedź zapewne będzie taka "G***o wiesz dziecko, dice skopało grę". Pomyśl logicznie dlaczego komp jest bardziej obciążony na multi... To naprawdę łatwe.

6. Piratami się lepiej nie chwal, ale jeśli lepiej ci się na nim grało to do niego wróć - proste? :roll:

@UP: Cóż widać nie każdy może sobie w taką grę szybko pograć - jaki ten świat niesprawiedliwy.

PostNapisane: 23 lis 2011, 16:30 

@up odpieprz sie od CoDa . W ogóle nie rozumiem czemu na FORUM O BATTLEFIELD mówicie o CoD .Żałosność niektórych jest nie do zniesienia -_- . Nie pomyślałeś o tym że takie coś może sie skończyć kolejną wojną bf vs cod ?
Ja lubie CoDa i mówiąc źle o nim obrażasz mnie ( nie jestem fanboyem ) . Bf3 jest niedopracowany i koniec , wiele błędów już widziałem a pewnie jest jeszcze więcej ...

PostNapisane: 23 lis 2011, 16:44 

[quote="Krex"][quote="bimberoman"]

4. No fakt, disconnecty wkurzają, ale raczej to naprawią.

"Raczej" to powinni naprawić jak najszybciej.

Druga sprawa że sama gra jest OK ale biorąc pod uwagę jak miała być a nie jest to wypada marnie.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2