Szkoda, że znikają. To po co był ten patch?
Czyli chyba będę grał z C4. Póki nie odblokuję moździerza.
C4 mi jednak jak już mówiłem bardziej służy do niszczenia betonowych ścian, których nie chce mi się obchodzić dookoła, niż do niszczenia czołgów. Zwłaszcza, że strzelec za karabinem maszynowym zabije mnie zanim podbiegnę. A podbieganie z tyłu? Cóż, on jakoś prawie zawsze się rozgląda dookoła. Rzadko się zdarza, żeby był tak zajęty strzelaniem do kogoś innego, żeby nie zauważył mnie biegnącego z tyłu. Czołgi więc zostawiam technikom.
Ale z tego co patrzę, to po moździerzu wsparcie nie ma już nic wartego odblokowania. I tak wolę RKM Typ 88, w którym mam już trochę killi i co za tym idzie, dodatków. Nie będzie mi się chciało tej broni zmieniać na coś innego. Zwłaszcza, że to dobra broń.
A do technika nie wrócę raczej. Nie chce mi się rezygnować z Typ 88 na rzecz jakiegoś Scara. A kolejne karabiny i tak pewnie Typ 88 nie dorównują.
Po prostu lubię RKMy. Duża szybkostrzelność, stabilność i pojmny magazynek. Broń ta, że tak się wyrażę, daje kopa.
A tak na offtopie: Czy strzelając z RKMa do śmigłowca/odrzutowca, jestem w stanie go uszkodzić, a co za tym idzie, zestrzelić? Zakładając, że będę trafiał oczywiście...