Teraz jest 26 lut 2025, 16:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 gru 2011, 08:22 

Dbasz o kompa - odpalasz w 5min.
Nie dbasz - odpalasz po dłuuugim czasie.

Sam u kumpla ktory uzywa kompa tylko do wcisniecia ikonki gry instalowalem BFa i zeby zaczął działać to mineło dobre 4-5 godz.

Poczytaj o problemach innych i się nie bulwersuj...

PostNapisane: 15 gru 2011, 08:25 

Tak samo było z konsolami. Kupili wszyscy XboXa bo wyszedl pierwszy a lepsze PS3 wyszło pozniej i ciezko mu było dogonić przeciwnika.

Większość ludzi rzuca sie na CoDa bo jest prosty i relaksujący, dlatego DICE musiało podjąć ciężką walkę.

PostNapisane: 15 gru 2011, 09:11 

Cytuj:
***** slecze juz ********* 10 godzin nad jakimis **** poradnikami jak uruchomic te pojebana gre i **** w dupe calej EA czy DICE. Jak do kurwy nedzy mozna wydac takie zbugowane gowno. ***** przez te 10godzin naogodalem sie tlyko milion razy ekranow laduajcych gre a moj ***** rekord to wbiegniecie po schodach zanim mnie nie wyrzuci z pojebanym bledem NO PACKET FLOW. DO kurwy nedzy nie po to wydalem pieniadze na gre zeby ***** teraz grzebac w ustawieniach widnowsa, jakichs UPNP czy innych **** mujach kotre i tak gowno daja. ********* SIE EA!!!

Pierwszy post na forum i od razu z 'grubej rury'
PS. My również Ciebie Witamy.

Ostatnio edytowano 15 gru 2011, 10:04 przez baile, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 15 gru 2011, 09:22 
Moderator forum

To jest tak jak się ma jakiegoś warezowego Windows, używa się jakiś dziwnych cracków do gier i innych programów. Robi się burdel w systemie a w autostarcie roi się od niepotrzebnych i zasobożernych programów.
Ale to EA jest winna ...

U mnie w Grupie mam jakieś kilkanaście osób grających w BF3 i wszyscy mamy oryginalne Windows, porządki w systemach i jakoś wszystko działa.

Dziwne nie ??

PostNapisane: 15 gru 2011, 09:25 

Smutna prawda jest taka, że konsole po prostu działają. Grałem u kumpla na x360 w CoD: MW2, BO, MW3 i BF3 też - jakoś nie było tylu problemów technicznych co u mnie. BF działał bezbłędnie!

Może problemem jest mój komp? Nie. Ostatnimi grami w które namiętnie pogrywałem były Crysis i Crysis 2. Fora też huczały od problemów technicznych. Wiele z tych problemów mnie nie ominęło i także wyczekiwało się na nadchodzące łatki.

PostNapisane: 15 gru 2011, 13:09 

Satyr napisał(a):
Cierpliwości, wszystko będzie dobrze ^^

... powiedział budowlaniec do właściciela domku kiedy okazało się że w nowym domku kible nie mają dopływu wodu i właściciel nie może po sobie spłukać "nieczystości" bo nie ma czym...
Tak własnie wg mnie producenci B3 podeszli do klientów którzy zakupili ten produkt ( przynajmniej na PC ).

Pozdrowienia dla Admina za zmiane tytułu posta. Może wpisać "SCIANA PŁACZU" ? :-)

PostNapisane: 16 gru 2011, 16:44 

Co jest ...?? teraz wszyscy będą bf3 obwiniać tylko dlatego że wszyszedł wcześniej dobra nie ważne.
Macie naprawde duży problem gram w bf3 codziennie chyba że coś wypadnie i nie miałem żadnego problemu z bf3, battlelogiem więc proponuje zadbać o blaszaka i będzie dobrze ...

PostNapisane: 16 gru 2011, 23:10 
Zbanowany

skypan napisał(a):
Sokar44 napisał(a):
To jest tak jak się ma jakiegoś warezowego Windows, używa się jakiś dziwnych cracków do gier i innych programów. Robi się burdel w systemie a w autostarcie roi się od niepotrzebnych i zasobożernych programów.
Ale to EA jest winna ...

U mnie w Grupie mam jakieś kilkanaście osób grających w BF3 i wszyscy mamy oryginalne Windows, porządki w systemach i jakoś wszystko działa.

Dziwne nie ??

To tyle w temacie :)
+1

Mhm bo myslicie, ze tlyko wy jestescie tacy fajni zeby miec oryginalnego windowsa? za darmo wam dali z MSDAA i maly szpanik ? Tak sie sklada, ze ja akurat nie mam NIC pirackiego na komputerze od windowsa po durne mp3 kupione w itunes i jakos wielce mi to nie pomoglo.

PostNapisane: 17 gru 2011, 11:56 
Moderator forum

Jestem trochę za stary by mieć Windows z MSDNAA :) BF3 jest czuły na edytowane i nietypowe wpisy do rejestru. Nieautoryzowana zmiana języka już generuje czasem kilka problemów ale pewnie sami już to zauważyliście :)

PostNapisane: 17 gru 2011, 13:13 

skypan napisał(a):
Sokar44 napisał(a):
Ale to EA jest winna ...

Dziwne nie ??

To tyle w temacie :)
+1

Proszę wszystkich nie szufladkować w ten sposób. Wiadome jest że B3 jest spier..... na starcie i koniec. Inaczej nie byłoby tyle dymu wokoło tej sprawy. Najlepiej "wytrzeć sobie gębę" zwaleniem winy na wszystko co wiąże się bajzlem w systemie operacyjnym lub nie spełnianiem przez blachę minimalnych wymagań sprzętowych dla odpalenia B3 i gotowe, nie ? To są tylko półprawdy.

Ostatnio edytowano 17 gru 2011, 13:13 przez BrytanPL, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 17 gru 2011, 13:13 

Moim zdaniem premiera BUGelfielda 3 powinna mieć miejsce dopiero po nowym roku. Wtedy DICE zrobiłoby wszystko jak należy.
Niestety pewnie kapitaliści z EA, co nie mają pojęcia o robieniu gier postanowili inaczej.

A największą porażką jak w życiu gracza widziałem jest ten PSEUDO nie dorastający do pięt STEAM'owi szpiegowski ORIGIN.

Ogólnie po wrażeniach z BF3 już nigdy nie zamierzam kupić nic z serii BF w pre orderze.
Poczekam z pół roku, aż pełna wersja beta, przejdzie w pełną, pełną wersje gry.

PostNapisane: 17 gru 2011, 13:16 

michal7187 napisał(a):
Moim zdaniem premiera BUGelfielda 3 powinna mieć miejsce dopiero po nowym roku. Wtedy DICE zrobiłoby wszystko jak należy.
Niestety pewnie kapitaliści z EA, co nie mają pojęcia o robieniu gier postanowili inaczej.

A największą porażką jak w życiu gracza widziałem jest ten PSEUDO nie dorastający do pięt STEAM'owi szpiegowski ORIGIN.

Ogólnie po wrażeniach z BF3 już nigdy nie zamierzam kupić nic z serii BF w pre orderze.
Poczekam z pół roku, aż pełna wersja beta, przejdzie w pełną, pełną wersje gry.

Amen !

Ale to jest nieważne, prawda ? Dla managerów z tych firm ważna jest KASA ! Dobrze że wspomniałeś o Orginie. Wielkie, śmierdzące szambo...

PostNapisane: 17 gru 2011, 16:00 

Nie wiem dlaczego tak się irytujecie.. od pamietnych czasów jest tak, że gdy gra wychodzi potrzebuje łatek by była jeszcze lepsza. W fazie produkcji duzo powstaje błędów i trzeba sie z tym liczyć. Jęśli komuś to nie pasuje to niech nie kupuje gdy w dniu premiery lub pare dni po, tylko rok później.. wtedy bedzie miał pewność że poprawnie zainstaluje i odpali gre.
Nastepna sprawa to dbanie o kompa - jak już tu ktoś wspomniał. Ma to duzy wpływ na to jak gra bedzie sie zachowywała.
Jak juz pisałem, na początku zawsze są jakies problemy.. a to błedne hasło lub login w origin jak to było ostatnio.. czy kopy z serwera bez powodu, ale łatki to naprawiły.. przynajmniej u mnie to widze, ze gra się płynnie i konfortowo. Ja nie wiem jak to jest, że niektórym chodzi B3 a innym nie.. LUDZIE, ZACZNIJCIE DBAĆ O KOMPY !!

Tak w ogóle, to gdy wyszedł Bad Company 2 to tez były problemy i to nawet z zalogowaniem do gdy, bo serwery nie dawały rady.

PostNapisane: 17 gru 2011, 19:16 

Rudzik82 napisał(a):
Nie wiem dlaczego tak się irytujecie.. od pamietnych czasów jest tak, że gdy gra wychodzi potrzebuje łatek by była jeszcze lepsza. W fazie produkcji duzo powstaje błędów i trzeba sie z tym liczyć.

Ale nie zdażyło się jeszcze zęby z grą na starcie miało problem tylu użytkowników

Osobiście przed instalacja gry instalowałem od nowa system i jedyne co musiałem zrobić by gra działała w pełni poprawnie to instalacja wszystkich update windowsa i sterowników karty graficznej także w moim wypadku nie mam na co narzekać, być może świadczy to tez o tym ze system nie może być zbędnie zasyfiony.

Pozdrawiam

PostNapisane: 17 gru 2011, 23:05 

Rudzik82 napisał(a):
Ja nie wiem jak to jest, że niektórym chodzi B3 a innym nie.. LUDZIE, ZACZNIJCIE DBAĆ O KOMPY !!

A jak macie zadbane kompy i nadal wam nie działa, to pewnie wina pogody, bo dzisiaj słabe ciśnienie było. Jeżeli i to jest ok to powodem wasz komp jest położony na żyle wodnej albo co gorsza opętał go szatan. Jak i to nie jest problemem to pozostaje nam już tylko Tusk... [/Troll]

Jeszcze nigdy nie widziałem tak zaciętej obrony gry z taką ilością bugów.
Tym bardziej nie widzę argumentów w mówieniu, że to wina kompa, podczas gdy wszystkie inne gry działają poprawnie.

Poza tym ja jako klient, oczekuję od producentów, aby w dniu premiery gra była grywalna, a nie żebym musiał czekać na n-ty patch który w końcu zrobi ją grywalną. Tak się niestety traci klientów i fanów.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2