Teraz jest 26 lut 2025, 16:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 gru 2011, 04:53 

Krótko i na temat przed tym całym paczem gra mi śmigała wrecz idealnie czasami sie wykraczyła ale to szczegół ale po tym jak się BF3 zaktualizował gra przypomina koszmar zwiesza się tak czesto że już dretwieją mi palce od wciskania Ctrl+Alt+Del a ponoć nowy patch miał być lekarstwem na bolączki tej gry a przemienił się w wirusa który psuje całą zabawę......czy tylko ja mam problem z pogorszeniem się stabilności gry przez tego patcha :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: ????????????

PostNapisane: 19 gru 2011, 12:46 
Moderator forum

Masz za słaby komputer i używasz jakieś cracki. Spójrz parę postów wyżej a zrozumiesz dlaczego tak twierdzę :)
Przyzwyczaj się że z patcha na patch będą eliminowane najsłabsze konfiguracje komputerów. To że Ci działało na jakieś słabej karcie czy procku nie oznacza że będzie działać po kolejnym patchu.

Czekam na dodanie Battlerecordera ... wielu usmaży swoje komputery przy użyciu BR.

PostNapisane: 19 gru 2011, 14:55 

Sokar44 napisał(a):
Masz za słaby komputer i używasz jakieś cracki. Spójrz parę postów wyżej a zrozumiesz dlaczego tak twierdzę :)
Przyzwyczaj się że z patcha na patch będą eliminowane najsłabsze konfiguracje komputerów. To że Ci działało na jakieś słabej karcie czy procku nie oznacza że będzie działać po kolejnym patchu.

Czekam na dodanie Battlerecordera ... wielu usmaży swoje komputery przy użyciu BR.

Myślisz, że tylko ty masz oryginalny windows i mocny komputer? Wystarczy poczytać posty fishunwl żeby zobaczyć że ma c2d 2.8 i GTX 560Ti, a z tego co mi wiadomo to mieści się to w wymaganiach. Niech dotrze wreszcie do Ciebie, że ludzie mają problemy z tą grą nie tylko z powodu za słabego sprzętu. Po prostu bf3 jest niedopracowany i to że tobie działa, nie znaczy że każdy ma tyle szczęścia

PostNapisane: 19 gru 2011, 15:07 
Moderator forum

Celowo pisze w takim tonie, nikt nie będzie wcześniejszych jego postów by ustalić jaki ma sprzęt. Może się okazać że któryś komponent jest za słaby lub wadliwy ale by to wyeliminować musimy znać konfigurację.

Mam to za każdym razem przedstawiać w formie obrazkowej ??

Oczekujecie pomocy ale nie podajecie konkretów i tyle.

PS
C2D 2,8 może być za słabym procesorem. Ważne jest określenie serii procesora, same GHz niewiele mówią.

PostNapisane: 19 gru 2011, 18:08 

Mój sprzęt doskonale radził sobie z grą przed paczem oczywiście miałem z nią spory problem by ja odpalić bo kraczyły sie stery od grafy i kilka innych rzeczy głownie musiałem przetaktować GPU grafy na niższy niż był co mnie zdziwiło i problem ze sterami znikł a gra śmigała aż miło do czasu pojawenia sie pacza a grałem na wysokich ustawieniach a nie na ultra.....a jeśli gtx 560ti 1gb ramu i proc intel core 2 duo 2.8ghz i pamięć 4Gb 800Hz to mało by odpalić grę to powiem tylko tyle że sie słabo koleś znasz..lepiej zrzucić winę na sprzet niż przyznać sie do tego że gra sama w sobie nie jest stabilna....a to że u niektórych działa a u innych nie mimo że maja wystarczające parametry sprzetu świadczy tylko o jednym że musieli zrobic tą gre na wybrane kompy??? to dla mnie sie to kupy nie trzyma takie jest moje zdanie....sam osobiście jestem wielkim fanem tej gry i nie zamierzam na niej psów wieszać....i nie szukam w tym poście żadnej pomocy tylko stwierdzam fakty co się porobiło u mnie po zaktualizowaniu :|

PostNapisane: 19 gru 2011, 18:13 

aaa zapomniałem jeszcze dodać że mam orginalną gre nie pirata a sam system jest też jak najbardziej ogrinalny "windows wista home premium 32 bit" no chyba ze w komputroniku sprzedaja piraty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PostNapisane: 19 gru 2011, 18:17 
Zbanowany

daj spokój sokar. idąc twoim tokiem myślenia na opakowaniu gry nie bedzie pisać \"gra przeznaczona dla graczy 16+\" , ale \"dla komputerów powyżej 2,5 tys zł\"

PostNapisane: 19 gru 2011, 18:52 
Moderator forum

Czyli nie zależy Ci na rozwiązaniu problemu, który ewidentnie leży po Twojej stronie.

Zgłoś się na PW jak zrozumiesz o co Ciebie prosiłem.

schranzerr
A co masz napisane na opakowaniu z grą ? Poznałeś wymagania tej gry ? Nikt nie mówił że to gra dla każdego.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2