Teraz jest 26 lut 2025, 16:07

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 gru 2011, 01:19 

Napisałem w Ogólne, a nie w Problemy bo problemu jeszcze nie mam. Chciałem się tylko dowiedzieć jak i co zrobić ;)

Dzięki za odpowiedzi. Mam jeszcze tylko jedno pytanko. Czy konto na Battlelogu trzeba tworzyć osobne?

EDIT: Zupełnym przypadkiem wreszcie znalazłem instrukcję krok po kroku :) Gdyby ktoś miał podobne obawy co ja, to TUTAJ jest poradnik. Pozdrawiam.

PostNapisane: 9 gru 2011, 21:32 

Witam
Ostatnio postanowilem zainstalowac gre "battlefield 3" lecz wogule nie wiem po co ea polaczylo sie z origin.Przechodzac do tematu prosilbym aby ktos wytlumaczyl mi jak ową gre od poczatku do konca zainstalowac.Glownie interesuje mnie gra w kampianie(1gracz) ale jezeli ktos napisze jak przez internet bardzo sie uciesze.Czekam na odpowiedz.

Pozdrawiam

PostNapisane: 9 gru 2011, 22:42 

TUq napisał(a):
Glownie interesuje mnie gra w kampianie(1gracz) ale jezeli ktos napisze jak przez internet bardzo sie uciesze.

Błąd.
TUq napisał(a):
<dużo spacji>Pozdrawiam

Kolego, słyszał żeś tyś o czymś takim jak ENTER i align-left, right i center?
A by uprościć nam wszystkim życie, instalacja gry BF3 w kilku krokach.
Wersja uproszczona:
1. Kupić grę u zaufanego sprzedawcy i oficjalnego dystrybutora (Empik i te sprawy)
2. Założyć konto i podać fałszywe dane jeśli tych magicznych 18 lat nie przebiliśmy (prócz maila)
3. Podać klucz w oknie origin (Koło zębate ponad znajomymi, dalej powinieneś trafić)
4. Instalacja, Origin jako upośledzona aplikacja będzie mówić że ściąga ALE jest spora szansa że właśnie instaluje grę z płyty.
5. Dociągnąć patche
6. Odczekać tydzień aż EA załapie że grę kupiłeś
7. Rzucić pod nosem kurtyzaną na start i spróbować grać.
Wersja utrudniona, należy ją wzbogacić o tysiąc problemów i problemików jak brak przycisków i tekstu w oknie Origin, wadliwy klucz, ruski klucz czy "Brak połączenia z siecią".
gl;hf

PostNapisane: 10 gru 2011, 13:20 

Mam pytanie jaki patch bo gdy wpisuje w przegladarke np . "patch battlefield 3 download" nic mi nie wyskakuje a druga sprawa zainstalowalem wszystko nawet jakas aktualizacja ktora sie dlugo sciaga i nadal nie moge grac ani kampani ani w necie gdyz wyskakuje mi bład . PROSZE O SZYBKA POMOC.

PostNapisane: 10 gru 2011, 15:03 
Moderator forum

Patcha ściąga się tylko przez Origin.
Napisz więcej dlaczego nie możesz grać, bo forumowa szklana kula uległa awarii i udowodnij że masz oryginał (screen pudełka z Twoim nickiem na kartce).

PostNapisane: 11 gru 2011, 19:36 

Witam,mam problem z instalacja gry,kupiłem orginał i od 2 dni sie mecze i nic.Wkładam płyte instaluje origin ,w czasie instalacji aktualizuje sie,potem uruchamia sie origin,loguje sie automatycznie i nic...wyskakuje białe okno z napisem na górze origin aktywwuj battlefield 3 i nic dalej...zalogowany jestem (online) ale nic...chce podac kod produktu i wyskakuje białe okno nic sie nie da zrobic....POMOCY chce juz zagrac...co robic sprzet mam nowy wiec to raczej nie wina kompa(intel i7 gtx560 8g ram winda 7)

PostNapisane: 19 gru 2011, 19:08 

Dołącze sie do tematu z tym samym problemem :( Mam orginalneg BF3 i prubuje do zainstalowac dobra Origin (Program zrobili zeby ludzi denerwowac ??) juz zalogowałem i wpisałem kod z pudełka Pobrało sie ( zainstalowało :) ) no i teraz klikam na ikonke BF 3 i chce grac a tu mi jakas aktualizacja przez orign sie sciąga ( ok 4 gb i paru godzin pobierania )( czy jak ją wstrzymam i wyłącze kompa to nie będe musiał od poczatku ?) Po nacisnięciu graj bez aktualizacji wyrzuca mnie na strone BF3 i tu sie konczy ( A klikne na ikone to pisze ze gra nie jest zainstalowana i spróbuj pnownie Teraz moje pytanie czy k* aktualizacja musi byc i juz jak wkącu będzie czy wtedy po nacisnieciu ikony BF3 bede mógł normalnie grac czy jeszcze mnie cos zaskoczy ?
Z góry dzięki i Pozdrawiam

PostNapisane: 19 gru 2011, 19:25 
Moderator forum

Bez aktualizacji nie zagrasz.

PostNapisane: 19 gru 2011, 19:33 

Sokar44 napisał(a):
Bez aktualizacji nie zagrasz.

Aha czyli musze odczekac swoje az aktualizacja sie pobieze ( EA widze ma w d* ze graczy przy tym k* bieze ) Ale jak wezme ją wstrzymam i na drugi dzien uruchomie ponwnie to zaczne od początku ?? czy od miejsca w którym zatrzymałem ? ( jest mozliwosc pobrac ją z kąd indziej ) I jeszcze jedno pytanie mi sie nasuwa mianowicie czy BF 3 jest grą przeglondarkową ( ale to chyba nie mozliwe ) ??

PostNapisane: 19 gru 2011, 21:29 
Moderator forum

Zamykam . Odpowiedzi znajdziesz na forum ale poproś rodziców lub którąkolwiek osobę która potrafi czytać ze zrozumieniem aby Ci wytłumaczyli co to Battlefield 3.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2