Teraz jest 26 lut 2025, 16:02

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 gru 2011, 08:00 

Wczoraj kupiłem gre i sie zainstalowała oczywiscie z Origin gra sie zaktualizowała i teraz kiedy klikam graj to wywala mnie do strony " http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/ " i tu sie konczy nawet gdy wybiore rodzaj gry to nic dalej nie moge zrobic :( zaczołem wątpic czy wogule zagram Dodam ze mam System Windows 7 Ultimate i ( anty virusa nod32 )
Prosze o pomoc

PostNapisane: 20 gru 2011, 08:09 

W ogóle to dobrze, że zacząłeś , ale nic z tego nie rozumiem... Wywala Cię do battle loga? To prawidłowo, bo teraz cała gra jest z jego poziomu obsługiwana. tak jakby :p. Klikasz jeden z dostępnych przycisków i co się dzieje? Może nie odczekałeś ile trzeba, tylko szybko posta nasmarowałeś? Teraz to działa tak, że odpalasz jakiś tryb i czekasz... czekasz... czekasz... a jak się mapa załaduje to Cię wrzuca. Mnie czasami nie wrzuca i muszę kliknąć ikonkę BF'a na pasku, ale to chyba wiesz...

PostNapisane: 20 gru 2011, 08:35 

Kolega kamillo84 dobrze pisze.
Trochę cierpliwości. mapy dość długo się ładują.

PostNapisane: 20 gru 2011, 08:54 

InzMariusz napisał(a):
Trochę cierpliwości. mapy dość długo się ładują.

To zależy od komputera, a konkretnie od ilości ramu chyba. Na poprzednim komputerze miałem 2GB to od kliknięcia przycisku Dołącz do serwera do wczytania się mapy mijało 2.5-3 minuty a obecnie mam 8 GB i czas wynosi 20-30 sekund.

PostNapisane: 20 gru 2011, 09:02 
Moderator forum

Prosiłem byś poszukał. Odpowiedzi znajdziesz na forum ale poproś rodziców lub którąkolwiek osobę która potrafi czytać ze zrozumieniem aby Ci wytłumaczyli co to Battlefield 3.

Druga sprawa.
Start-> Wszystkie Programy -> Windows Update i kliknij w Wyświetl historię aktualizacji.
Zrób screena i pokaż go.

PostNapisane: 20 gru 2011, 15:46 

kamillo84 napisał(a):
W ogóle to dobrze, że zacząłeś , ale nic z tego nie rozumiem... Wywala Cię do battle loga? To prawidłowo, bo teraz cała gra jest z jego poziomu obsługiwana. tak jakby :p. Klikasz jeden z dostępnych przycisków i co się dzieje? Może nie odczekałeś ile trzeba, tylko szybko posta nasmarowałeś? Teraz to działa tak, że odpalasz jakiś tryb i czekasz... czekasz... czekasz... a jak się mapa załaduje to Cię wrzuca. Mnie czasami nie wrzuca i muszę kliknąć ikonkę BF'a na pasku, ale to chyba wiesz...

No wywala mi Battle loga i tam klikam np kampania i jest ( na google Chrom ) pisze uruchom kampanie klikam i w lewym dolnym initializing i nic sie nie dziej nawet jak to zniknie to nie wrzuca mnie w gre ani niemam zadnej ikony BF3 na pasku oprucz ikony przeglondarki i Origin Moze przeinstalowac BF3 i Origin??

Sokar44
Cytuj:
Druga sprawa.
Start-> Wszystkie Programy -> Windows Update i kliknij w Wyświetl historię aktualizacji.
Zrób screena i pokaż go.

i oto scrin http://fotofotki.pl/pliki_img/j9pqr99p6885mxo7fph4.png ( w prawym dolnym wyskakuje mi to jak prubuje uruchomic gre offline

PostNapisane: 20 gru 2011, 17:00 

a jak stery do grafy? Najświeższe?

ehhh, nie zdążyłem usunąć poprzedniego edita, a Ty już załapałeś :P. Wywaliłem go, bo tam dalej coś pisali o piratach - biczuję się teraz w pracy - i lepiej żebyś wrócił do poprzedniego stanu rzeczy tj. katalogu ze znaczkiem TM. :oops:
Z drugiej zaś mańki, w oknie z błędem powinieneś móc rozwinąć szczegóły błędu, może tam coś będzie więcej. Poza tym przeglądam to forum i inni użytkownicy mieli podobny problem jakiś czas temu. Może byś napisał do nich PW z zapytaniem "jak poradzili sobie z problemem?". W końcu wątpie aby siedzieli bezczynnie od grubo miesiąca.

BTW. nie chodziło o ikonkę na pulpicie :D

Ostatnio edytowano 20 gru 2011, 18:22 przez kamillo84, łącznie edytowano 3 razy

PostNapisane: 20 gru 2011, 17:14 

Dobra mozna zamknąc temat gra jakims trafem zaczeła działac :D Dzięki za pomoc

Strefa czasowa: UTC + 2