xdp222 napisał(a):
Nie zrozumieliście mnie, wiem jak działają bronie. Chodzi o to, że dotychczas grałem np. tylko Technikiem, i odblokowałem do M4A1, ale mimo, że nie wbijałem doświadczenia innymi klasami, i nie mam na stronie odblokowanych broni, to mogę ich używać w grze, normalnie na multi-player. Nie tyczy się to wszystkich broni, tylko tych za największą ilość punktów do odblokowania, czyli dla assaulta np. AK-74M i M16A3, dla recona SWD i MK11 MOD 0, dla supporta M27 IAR i RPK-74M.
Czy to jakiś bug jest, czy to normalne? np. po osiągnięciu jakiegoś poziomu w randze mamy dostęp do wszystkich najlepszych broni z wszystkich klas, mimo braku ich odblokowania.
Czy grając ruskimi możesz używać M16 albo M27 IAR? Bo ten unlock właśnie takie coś daje. Wyjściowo USA i RU mają swoje odrębne podstawowe bronie. Dopiero po odblokowaniu ich możesz używać ruskich broni (tych podstawowych) grając USA i na odwrót - grając ruskimi używać broni USA. Jakbyś się przypatrzył to na liście z unlockami ruskie bronie mają flagę amerykańską, a amerykańskie bronie flagę ruską.