sir_Paq napisał(a):
Odnośnie obostrzeń admina na serwerze to też nie do końca prawda, na serwerach rankingowych nie można sztucznie wprowadzać ograniczeń typu no USAS/RPG/MAV/inna broń, i to jest regulamin DICE. Przynajmniej tak było w przypadku BC2 (pamiętne no CG), tu więc pewnie podobnie. Frag to frag nieważne jak zdobyty, szczególnie w tybie DM - nie ma zmiłuj się, każda taktyka jest dobra jak przynosi rezultaty. Jak was wkurza ktoś kto was zabija któryś raz z rzędu to czas na odwet, nic nie daje większej satysfakcji niż ubicie delikwenta, po co wylewać żółć i rzucać mięsem na forum? Ja nawet MAV'a nie odblokowałem jeszcze ale na pewno spróbuję kogoś "przelecieć"... Aktualnie mam fazę na claymory i kanały w trybie DM - może nie gram zbyt uczciwie, czasem mnie wyzywają od noobów, szczególnie jak się po raz n-ty pakują na minę w tym samym miejscu, ale czy to oznacza że mam odczuwać wyrzuty sumienia? Wygrana runda pomaga je przezwyciężyć...
i tu sie ciut mylisz bo w bc2 owszem byl moment ze chciali przeforsowac anulowanie zakazow CG ale w koncu dali se siana takze i tym razem nie sadze zeby bylo inaczej
zreszta nie po to place za serwer zebym nie mogl stosowac na nim swoich zasad (oczywiscie zgodnych z FP)