Widzę, że uparłeś się na wyjaśnianie sprawy tutaj, a nie na naszym forum... OK.
Dostałeś tygodniowego bana za
NOTORYCZNY baserape, a nie za pojedynczą akcję. Tylko ode mnie oberwałeś już kilka razy kicki i bana na rundę, wszystko w przeciągu zaledwie kilku dni. Widać, że niczego Cię to jednak nie nauczyło. Tym razem kara musiała być dotkliwsza, abyś zrozumiał co jest "nie halo" w twoim zachowaniu.
Skoro zgłaszałeś na chacie, że ktoś robi baserape i nikt nie zareagował to wyjaśnienie jest jedno - akurat w tym momencie nie było żadnego admina na serwerze. Po to jednak posiadamy swoje forum, aby każdy kto ma jakąś skargę lub ciekawy pomysł, mógł się na nim wypowiedzieć. Adres serwera i forum znasz doskonale. Mogłeś spisać nicki graczy, którzy łamali regulamin, a następnie założyć temat na forum. Możesz być pewny, że mielibyśmy na oku następnym razem takich delikwentów.
Ty jednak zamiast pofatygować się na forum i pomóc nam wszystkim w usuwaniu z serwera takich osób, wolałeś dołączyć do "niewinnie skazanych".
Nie mam w zwyczaju banowania graczy na dłużej niż rundę, jeśli jest to ich pierwsze przewinienie. Wyjątkiem są sytuacje, kiedy połowa przeciwnego lub też mojego teamu zaczyna odwalać taką szopkę. Wtedy w pierwszej kolejności do wszystkich lecą ostrzeżenia na chacie i na /yell. Po ostatnim warnie nie ma już "zmiłuj" i lecą masowe round bany.
Po to jestem Adminem, aby karać łamanie regulaminu bo też chcę pograć w cywilizowanym towarzystwie.
Ban mija we wtorek lub środę (nie jestem w stanie tego teraz sprawdzić), więc zapraszam po tym czasie z powrotem na serwer i w przyszłości zastosuj się do wskazówek podanych przeze mnie wyżej.
Unikniemy w ten sposób niepotrzebnych zgrzytów i straty czasu na pisanie postów. Lepiej wykorzystać go na wspólną grę.
I tak przy okazji, staraj się używać wielkich liter na początku zdania, aby post był czytelniejszy dla innych.
Pozdrawiam,
CosmiChild