Antonio_@2 napisał(a):
Gdzie dokładnie stałeś? W którym miejscu mapy? Możesz opisać jak najdokładniej?
Punkt B przejęty przez US, szturm na A, rozstawili się przy kafejkach (Od strony US po lewej, małe pomieszczenia z ladami etc), obok jest filar i tam często rozkładają się amerykańce pilnujące przejścia po przeciwnej stronie mapy, za ladą nie brakuje też snajperów i medyków.
Przy kontenerach na śmieci (prawa strona, tuż pod ścianą) rozstawiłem się z M60, zasłaniały mi one 1/3 ekranu ale byłem z tej strony kryty, wychylałem się, posyłałem grad pocisków i chowałem się by przeładować, bardzo skuteczne bo cholernie trudno trafić tak mały punkt będąc przygwożdżonym.
Druga sytuacja, B przejęte przez RU, idąc na ten punkt na początku rundy musimy pokonać bramki, tuż obok drugiej pary schodów ruchomych, rozstawiłem się na drugim od tunelu serwisowego i pilnowałem pierwszego wejścia (środkowe schody).
Po prawej stronie (Od RU) obok sklepiku są białe pakunku (stoją na sobie, idąc od US jest to w tym zagłębieniu po lewej), stojąc na nich można zablokować cały ruch na bocznych schodach.
Mogę Cię oprowadzić po metro następnym razem, pokazać nadespoty, to jedna z niewielu map które znam na wylot lol.