Z jednej strony drzwi jest płyta naciskowa(widoczna na screenie). Z drugiej strony drzwi też jest. Płyty naciskowe otwierają/zamykają drzwi. Po lewej stronie od drzwi jest w tym pomieszczeniu dźwignia, która także otwiera/zamyka drzwi. Gdy pociągnę dźwignię, to gdy potem stanę na płycie naciskowej, drzwi będą cały czas otwarte i nie będzie się ich dało zamknąć.
I teraz pytanie: Co zrobić lub dobudować/przebudować, by dało się zamknąć te drzwi od środka pomieszczenia tak, by nie dało się ich otworzyć z zewnątrz?
No dobra, skoro już tutaj piszę, to pochwalę się co buduję.
Oto moja Matylda:

Już prawie skończona. Kajuta kapitańska w pełni wyposażona. Muszę jeszcze wyposażyć pokłady. W łóżka i skrzynie.
Statek ma dużo otworów strzelniczych. Włączyć mapkę w multi(jakoś się chyba da), zaprosić kolegów i podzielić się na dwa zespoły. Jeden będzie próbował zdobyć statek(dopłynąć łódkami), a drugi będzie stał za otworami strzelniczymi

Mam z tą Matyldą tylko jeden, bardzo wielki problem:

To jest najniższy pokład, który jako jedyny zbudowałem pod taflą wody. Już porzuciłem nadzieję na usunięcie wody z tego pokładu. Nabieram wiaderkiem jak głupi, a wody nie ubywa. Myślicie, że woda skądś się dostaje do statku? Bo już trzy razy sprawdzałem i żadnego takiego miejsca nie zauważyłem

Macie jakieś dobre pomysły na usunięcie tej cholernej wody z najniższego pokładu?