Teraz jest 12 sie 2025, 23:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 342 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 cze 2012, 13:28 

Bo może... on gra w to cudo, bo nie ma niczego innego?

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last

PostNapisane: 18 cze 2012, 14:23 

Antonio_@2 napisał(a):
Bo może... on gra w to cudo, bo nie ma niczego innego?

200h się nie ugrywa na zasadzie "bo nie ma niczego innego". Już nie rób z siebie idioty na potrzeby wątku.

Raczej bym powiedział, że to za pewne człowiek młody wiekiem - jedno pisze, a co innego robi... ale jak ktoś jest uprzedzony, to może znaleźć i setkę innych powodów z czapy.

PostNapisane: 18 cze 2012, 16:07 

Mi się już nudziła kilka razy BF3, a w końcu się tak już znudziła, że przeniosłem się na BF2 i muszę przyznać, że BF2 ma lepszy klimat.

Czyli BF3 był moim pierwszym BFem, a teraz się zabawiam BF2.

Mój last

PostNapisane: 18 cze 2012, 21:39 
Zbanowany

moim pierwszym BFem był 1942 i znudzil mi sie szybko, moze dlatego ze bylem mlody... pozniej bad company na xboxie, bad company 2 na pc i bf3 teraz wg mnie najlepszy.

Kpię z pozerstwa, chciwości, głupoty i próżności.

PostNapisane: 18 cze 2012, 22:49 

A mnie w BF2 urzeka klimat, który czuję biegając po Wielkim Murze(ulubiona mapa, przyjemmie mi się na niej grywa).

Mój last

PostNapisane: 19 cze 2012, 05:46 

Antonio_@2 napisał(a):
A mnie w BF2 urzeka klimat, który czuję biegając po Wielkim Murze(ulubiona mapa, przyjemmie mi się na niej grywa).

skoro bf3 byl twoim pierwszym bfem, to bf2 znudzi ci sie tak samo szybko (narazie tp pachnie dla ciebie nowoscia jak bf3 na poczatku)

PostNapisane: 19 cze 2012, 08:23 

Ale BF2 i tak ma lepszy klimat, większą frajdę sprawia. I nie zauważam tylu bugów i patchów-psujów(tak, wiem że ta gra nie jest już rozwijana - i dobrze mi z tym, podoba mi się ten brak patchów) jak BF3. Poza tym podoba mi się kilka rzeczy takich jak rozkazy wydawane przez dowódcę drużyny. Są czytelniejsze, bo zamiast kilku kresek na literze flagi, widzę na mapce kreskę oddzielającą mnie od flagi - czytelniej. Oraz te ostrzały artylerii i ogólnie wszystkie rozwiązania. Przeciwnicy tylko dają wycisk, bo potrafią grać, ale idzie się do tego przyzwyczaić i zawsze się uda kogoś ubić.

Podoba mi się także tryb z botami zamiast jakiejś durnej kampanii.

Mój last

PostNapisane: 19 cze 2012, 08:28 

@up
Popiera,chociaż grałem w BF2 u kolegi przez tydzień i odczuwałem w tej grze jakiś inny klimat wojenny.
Zastanawiam się w tym momencie nawet nad kupnem BF2 bo te Premium w BF3 mnie tak za przeproszeniem [Edit] Uapa ,że nie da się grać sprawiedliwie tzn.wypychanie z danego miejsca w kolejce ,mieli szybciej dostęp do broni itp.Jak dla mnie te 179zł na Origin to o wiele za dużo.
A co do BF2 może i ma brzydką grafę ale tam jakąś gra jest bardziej przyjemna.Mniej noobów itp :D

PostNapisane: 19 cze 2012, 08:36 

Battlefield 2 ma gorszą grafikę, jeśli chodzi o techniczną jakość tekstur i modeli. W BF2 jest jednak fajny design i to on dodaje gierce klimatu i grafika w BF2 mi się jak najbardziej podoba.

Bo wiecie, grafika może być gorsza pod względem technologicznym, ale nadal może się bardzo podobać dzięki fajnemu, przemyślanemu designowi.

Mój last

PostNapisane: 19 cze 2012, 08:47 

Zasadniczo problem "Premium vs reszta (w tym BF2)" sprowadza się do tego czy delikwenta stać (finansowo) na zakup. Jak nie stać (a to przecież żadna ujma jak ktoś jest uczniem czy studentem, prawda?...) to towarzyszą temu zbędne emocje i bardzo często opluwanie innych.

PostNapisane: 19 cze 2012, 08:55 

Ale żeby ci co nie zapłacili nie byli przez to pokrzywdzeni, chociażby przez te kolejki.

A skoro BF2 mi się podoba bardziej niż BF3, to będę w dwójkę grał i prędko mi się chyba nie znudzi.

Mój last

PostNapisane: 19 cze 2012, 13:10 

Wracając do premium. Zauważyliście może, że gracze z premium są jacyś trudniejsi do pokonania? Nie wiem mają jakiś radar czy przez ściany widzą. Nieważne z skąd wybiegnę do przeciwnika, a ten czai się akurat w tę stronę, gdzie ja biegnę. I tak cały czas jest i bardzo to odczuwam, że coś jest nieteges. Ci którzy mają premkę mogą napisać jakie itemy, ulepszenia macie?

PostNapisane: 19 cze 2012, 13:20 

Oni nie mają żadnych radarów. Jedyne, co mają że możesz przez to często ginąć to bronie lepsze niż reszta. Zabiłem kiedyś takiego cwaniaka z premium i z jego zwłok podniosłem MTARa 21. Ta broń jest tak dobra, że kosi równo jak Famas przed pewnym patchem przed którym mogłeś jeszcze nie grać. Inne bronie z CQ do których na razie dostęp mają jedynie Premium też wymiatają. A dymny podczepiony pod AUG ma taki bug, że nie opada po wystrzeleniu i możesz zabijać lepiej niż z niejednej snajperki.

A zaczaić się na ciebie może każdy, nie musi mieć premium. Wystarczy że ktoś cię zaspotuje i już jego squad widzi cię na minimapie. Do tego nie trzeba mieć premium.

Mój last

PostNapisane: 19 cze 2012, 13:35 

Antonio_@2 napisał(a):
A dymny podczepiony pod AUG ma taki bug, że nie opada po wystrzeleniu i możesz zabijać lepiej niż z niejednej snajperki.

Nie wprowadzaj ludzi w błąd, to ten sam bug co statystyki M26 MASS pod G3, przejmuje cechy broni.
M320 SMOKE na AUG A3 MA OPAD, ma takie same statystyki co do prędkości i opadu co pocisk z samej broni ale wciąż ma opad.

PostNapisane: 19 cze 2012, 14:53 

Jeden wuj. I tak jest OP.

Mój last

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 342 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2