Mesiuskate napisał(a):
1.przy spadkach + koleś nagrywa
2.podbite to masz oko
3.taa na pewno się trzęsło jak kto odpaliłeś w 720p
1. Mam przy nagrywaniu koło 45FPS, 60FPS podczas normalnej gry, w prawdziwych 720p...
2. Jak się to to fachowo zwało, naruszenie prywatności? Nie udostępniam na cały świat moich płaczy że "mnie w uliczce obili". Co zresztą nie mogło mieć miejsca gdyż albowiem azaliż moje opasłe dupsko przywarło do krzesła.
3. Tak trzęsło że musiałem biurko od nowa skręcać, ale to głównie przez bass w moich Sennheiserach.
Mesiuskate napisał(a):
jak grasz dla grafiki bo pochodzisz z pokolenia teletubisiów i pokemonów to proszę, Wyjedz teraz jeszcze z następnym tekstem WYMBLYMBLYMBLYM bo tym co napisałeś to się tylko ośmieszyłeś
Pokemon- Na antenie od 1998 roku, sądząc po ortografii, gramatyce i składni, dłużej niż Ty jesteś na świecie.
Teletubbies- Od 1997 roku, j/w
Zakładając że miałem wtedy mniej niż 5 lat, owszem, wychowałem się na teletubisiach i pokemonach, po części na dragon ballu, w przeciweństwie co do niektórych kogo "wychowała ulica" i kapitan bomba czy inne tępe "kreskówki" w których kurtyzany używa się za przecinek, kropkę czy każdy inny znak interpunkcyjny.
Jakkolwiek, gdybym grał tylko na grafikę to już dawno bym był po uszy w kredytach a na plecach siedziałby mi komornik bo nie spłacam rat za nowego superduper pieca za 15k zł+(bardzo duża kwota określana raczej wulagarnie)pln za logo Apple bo taki ze mnie hipster będzie.
Mesiuskate napisał(a):
łoo to ty dobry Janek jesteś bo tylko ty masz takie buggi
no nie dziwię się avatar z buga graficznego z lou gry na lou detalach
Dat grammar!
I to nie jest "low low" a filterrape.
Mogę wgrać wersję bez tego jeśli sobie życzysz.
Mesiuskate napisał(a):
to pewnie masz taki komp:
Intel i5
rope
4 GB ramy
Gładź Szpachlowa
GTS 450
Dyski miękkie
Sklejka
Cobble
Zapomniałeś o stone slabach i netherracku.
I śladowych ilościach obsydianu.