Witam wszystkich gorąco i serdecznie Otóż przed zakupem Oryginalnej gry Battlefield 2 zdecydowałem się na tańszy sposób sprawdzenia czy gra będzie działać.
Tak wielu to może przeszkadzać że gram na piracie, jednak jeżeli gra będzie działała mi bez zarzutów kupie ją na 100%, dlaczego? A bo SP nie daje żadnej frajdy, a jak wiemy na piracie nie można grać na internecie.
A więc w czym problem drogi kolego ?A no już wam wyjaśniam, gra na patchu 1.0.2442 śmiga idealnie, jednak po zainstalowaniu patcha 1.3-1.5 gra "Wariuje" jeżeli tak to można nazwać.
Ale sprecyzujmy to "Wariuje":
Otóż gdy po zainstalowaniu patcha odpalam grę pokazuje się czarny ekran ok. 5-7sek, następnie okno tak jakby minimalizuje się do rozdzielczości 800x600 (Nadal czarny ekran) aby następnie powrócić znów do 1920x1080, ekran stopniowo się przyciemnia i wychodzi do Windowsa bez żadnej zapowiedzi i bez błędu
.
Większość chce znać zapewne mój sprzęt który niestety ale jest do kitu, ale na minimalnych pociśnie (Odpalał mi Prototype xD).
Procesor: 1.8GHz
Pamięć Ram: 512mb
Karta Graficzna: GeForce 8400 GS, 256mb
Zasilacz: Nie wiem sam :d, ale jak ktoś się uprze na zasilacz to mogę podać parametry.
Windows: XP Professional, Nie wiem jaki SP jeżeli ktoś również uprze się na SP to proszę o poradę jak to sprawdzić
.
No i bardziej opisze dlaczego pirat, bo ktoś może się przyczepićOtóż najlepiej jest przed kupnem gry sprawdzić grywalność, wymagania i czy pójdzie na dany komputer. Pozwoli nam to oswoić się z daną grą co zachęci nas do kupna oryginalnej wersji która aktualnie nie jest droga bo kosztuje około 30zł. Więc to jest wydatek paru złotych który raczej nikogo nie obciąży, jednak trzeba mieć gwarantowaną pewność że gra nam się spodoba.
Myślę że to tyle ode mnie, i chciałbym prosić o porady. Przeczytałem wiele poradników zanim tutaj napisałem i nie znalazłem sensownej odpowiedzi.
Z Góry Dziękuje.
EricSs0n.