Teraz jest 19 paź 2019, 09:15

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 gru 2012, 20:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
#UP zgadza się
Im wyższa rozdzielczość tym przewaga radeona się powiększa

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 gru 2012, 22:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lis 2009, 22:31
Posty: 390
Lokalizacja: Tarnów
Mhm... no w sumie argument przekonujący , gdyby nie fakt że mam dobry monitorek i wg. mnie 1680x1050 jest cool :)

_________________
Obrazek
Między jednym .uchem a drugim !uchem jest Głowa ! Ja tu siedzę i kieruje ruchem !


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 gru 2012, 17:29 
Offline

Dołączył(a): 10 kwi 2012, 16:10
Posty: 43
Witam. Mam zamiardokonać małych zmian w moim sprzęcie, ale mam problem. 1. Dysk SSD- jaki i jak podłączyć, gdy mam zajete SATA 3 prze dysk HDD i stację dysków, jak zainstalować na nim W7 ( już mam na hdd) 2. wiatraczek- nie wiem jak podłączyć, wrzystkie 3 sloty fan mam zajęte Płyta główna to GIGABYTE Z77MX-D3H
Za wszelką pomoc z góry dziękuję


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 gru 2012, 14:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sie 2012, 14:11
Posty: 141
Lokalizacja: Newmarket
witam. Twoja plyta posiada 4x sata 3 oraz 2x sata 6 wiec napewno masz gdzie podlaczyc ssd (najlepiej sata 6Gb). Co do dysku to zalezy od kwoty jaka chcesz przeznaczyc (polecam samsung 830 128Gb) po zamontowaniu dysku instalujesz na nim system z plyty. Co do "wiatraczka" to nie mam bladego pojecia o co Tobie chodzi? Moze podaj wiecej informacji.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 gru 2012, 17:04 
Offline

Dołączył(a): 10 kwi 2012, 16:10
Posty: 43
Chłodzeni podłącza się do tzw. portów FAN, zgadza się ? Wrzystkie mam wykorzystane, dlatego chciałem się dowiedzieć czy jest jakiś sposób, aby zamontować w obudowie jeszcze 1 wiatrak-nie wiem gdzie mozna by było go podłączyć , a by działał.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 gru 2012, 18:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sie 2012, 14:11
Posty: 141
Lokalizacja: Newmarket
witam. Chlodzenie to pojecie ogolne. W przypadku procesora standardem jest radiator z wentylatorem a np chipsetu sam radiator. Rozumiem ze chcesz dolozyc wentylator do obudowy tak? W tym celu zamontuj wentylator zasilany bezposrednio z zasilacza (4pin molex) i problem z glowy.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL