Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam bardzo denerwujący problem z grą Bf BC2. Otóż w losowym momencie (raz po minucie raz po 5 minutach, a czasem po kilku sekundach) gra się minimalizuje do okienka. Wygląda to tak :
http://www.tinypic.pl/p1yatswag7v8. Gra jest wtedy nieaktywna nie mogę chodzić postacią itp. pomaga kliknięcie lewym przyciskiem myszki na okienku. Mam ten sam problem z grą Empire: Total War.
Komputer jest nowy (ma ok. 3 tygodnie) oto jego konfiguracja:
System operacyjny : Windows 7 64 bit
Procesor : Intel(R) Core(TM) i5-3330 CPU @ 3.00GHZ (4 CPUs)
Karta graficzna : Geforce GTX 550 Ti 1Gb
Przez około tydzien próbowałem różnych metod ale nic nie działało (próbowałem min. wyłączenie niepotrzebnych programów w msconfig itp). Specem od komputerów nie jestem więc na początku myślałem, że to jakiś problem z odświeżaniem ekranu. Niestety nic nie pomogło. Jest jeszcze jeden problem możliwe, że z tym związany tylko nie potrafię tego opisać ale wygląda on mniej więcej tak : również w losowych momentach przeglądarka internetowa jak i inne foldery stają się nieaktywne np. podczas pisania tego tekstu nagle nie mogę pisać i aby móc kontynuować muszę kliknąć lewym przyciskiem myszki w obojętnie jakie miejsce. Mam nadzieję, że nie poplątałem za bardzo i znajdzie się jakaś osoba, która będzie potrafiła mi pomóc. W razie niejasności podam więcej informacji. Pozdrawiam i dziękuje za wszelką pomoc.