Teraz jest 28 cze 2025, 22:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 gru 2012, 18:18 

Mofixil napisał(a):
PRAWDZIWYM następcą BF2.

:lol: uwiebiam to hasełko, tak samo idiotyczne jak "prawdziwi polacy" :lol:

BlackCockDown napisał(a):
Przypomnijcie sobie trailer AK - tam tez pokazywano jakie to super poscigi beda tymi jeepami, jak gralem to chyba ani razi tak to nie wygladalo, tak samo bedzie z motorami. Takie filmiki sa fajne bo soe wyrezyserowane

Ale czy to wina DICE, że takich pościgów nie ma? Grożą banem Tobie i innym graczem za takie pościgi? Jeszcze napisz, że końca świata też nie było przez DICE... krytyka < hejt.

PostNapisane: 22 gru 2012, 18:32 

czopor napisał(a):
Mofixil napisał(a):
PRAWDZIWYM następcą BF2.

:lol: uwiebiam to hasełko, tak samo idiotyczne jak "prawdziwi polacy" :lol:

Jo tyż.
BF3 był tak reklamowany i każdy się spodziewał gry która zeżre CoDa, wprowadzi nowe standardy i rewolucyjne rozwiązania, sratatata.
BF3 nie ma wsparcia a twórcy gry mają absolutnie wyje... Są obojętni na głosy społeczności, prócz płakusiów na to że coś jest OP, jedyne co u DICE działa to nerfhammer.
Gdyby nie to to dzisiaj bym pewnie nie wieszał psów na BF3 za każdą pierdołę.

Bo czego się spodziewała społeczność, chociażby:
Balansu, którego brakuje.
Wielkich, nieliniowych map dające frajdę i fanom ciężkiego sprzętu jak i walk morda w mordę (tutaj oczywiście rozbili wszystko na tunelowe mapy do walki w zwarciu lub puste i niemalże bezcelowe mapy dla pojazdów).
Teamplayu, ale mentalności graczy nie da się zmienić poprawką.

Imho drugi problem dałoby się rozwiązać (przynajmniej w CQ) dając pojazdom ograniczoną amunicję i resupply na flagach, przejmujesz, masz zapasy do pojazdów, to chyba już gdzieś widzieliśmy...

BF3 jest zrobiony na odwal by byle debil pojął "mechanikę" gry, dałaby radę równie dobrze z samym TDMem.

Załóżmy sobie temat do gdybania co jak naprawić lub zmienić w BF3, o!

PostNapisane: 22 gru 2012, 19:03 

@UP
Mofix, robisz się na wielkiego znawcę BF3 a w d... byłeś i g... widziałeś. Z tego co widzę to ostatni raz grałeś ponad 2 miesiące temu i to przeważnie na metro. Lepiej już skończ z tym hejtem i idź se zagraj w tego PS2.

PostNapisane: 22 gru 2012, 19:41 

Fomas napisał(a):
@UP
Mofix, robisz się na wielkiego znawcę BF3 a w d... byłeś i g... widziałeś. Z tego co widzę to ostatni raz grałeś ponad 2 miesiące temu i to przeważnie na metro. Lepiej już skończ z tym hejtem i idź se zagraj w tego PS2.

Dobrze znasz moją sytuacje sprzętową :c
Jestem udupiony i czasem BF2142 potrafi przyciąć.
Może zamiast nazywać mnie hejterem, wymień miejsca gdzie się mylę i wytłumacz w jaki sposób się mylę bo stwierdzenie że gówno widziałem bo hejtuje BF3 za takie pierdoły jak niemal absolutny brak wsparcia od strony producenta, błędy, exploity i niedoróbki... Jasne, nie mam absolutnie racji hejtując BF3.

Powiedz mi, gdzie moje podejście i stwierdzenie że "BF3 to gra źle zrobiona, pełna błędów, cheaterów i problemów z balansem" jest błędne?

PostNapisane: 22 gru 2012, 20:14 

Mofixil napisał(a):
Powiedz mi, gdzie moje podejście i stwierdzenie że "BF3 to gra źle zrobiona, pełna błędów, cheaterów i problemów z balansem" jest błędne?

Każdy kto już jakiś czas gra w tą grę, zna wszystkie jej złe i dobre strony (tak jest z większością gier) i myślę że w tak skomplikowanym środowisku gry ciężko się ustrzec od wpadek. A Ty ciągle o tym samym piszesz.
Problem z balansem polega na tym że w jednej drużynie jest mniej lub więcej ogarniętych ludzi. Czasem jest tak że mimo wygranej sytuacji, w połowie rundy wszystko się załamuje i kończy przegraną. Wszystko przez to że przemieszają się gracze, jedni wyjdą inni dojdą. Ważne by na początku potrafić znaleźć serwer gdzie widać jako takie zbalansowanie. W battlelogu masz na bieżąco sytuację na serwerze.
Powiedz mi jeszcze w jakiej grze jest takie zróżnicowanie map i trybów rozgrywki? Każdy dodatek zaspokaja potrzeby różnych graczy. Ostatni Aftermath jest chyba najbardziej wyśrodkowany. Poznaj wszystkie dodatki i wtedy oceniaj, bo wiedzę o nich chyba czerpiesz oglądając gmeplaye na YT.
BF3 nie może być następcą BF2 z prostej przyczyny, ponieważ musiał zaspokoić konsolowych graczy. Zwróć uwagę że BF2 nie udało się przenieść na konsole, są tylko jakieś namiastki nie warte uwagi.

PostNapisane: 22 gru 2012, 20:23 

pl Szq1 napisał(a):
Dusty [PL] napisał(a):
Odwrócę pytanie. Do czego potrzebne Ci są statystyki?

Tak ciężko zrozumieć, że to co kręci jedne osoby innych nie musi? Czy to, że tak jest znaczy, że jedną z tych opcji trzeba wykluczyć?
(...)
Nie lubię piłki nożnej i podniecania się wygranymi jakiejś drużyny, to znaczy że powinni tego zabronić, hmm?

Zabraniać? To Twój punkt widzenia. Z mojego punktu to jest przymuszanie do rywalizacji w tabelkach statystycznych. Mogę sobie nie życzyć by używano moich osiągnięć jako punku odniesienia do innych? Przecież można zrobić np. tak jak proponuję w tym poście: viewtopic.php?p=608755#p608755. Zbieranie (prezentowanie ogółowi) statystyk dobrowolne. Miałbyś coś przeciw temu byś nie mógł porównać swoich statów z moimi bo ich by nie było?

Mnie osobiście dużo lepiej by się grało gdyby nie było presji K/D ratio, Score per Minute, ilość zgonów od cudzych noży, itd.

BTW. Dano w pakiecie Premium możliwość zerowania statystyk. Niestety. Dałem się nabrać. One niczego nie zerują.

PostNapisane: 22 gru 2012, 23:38 
Zbanowany

Już pisałem miliard razy, BF3 ma wuchtę bugów, błędów i wkurzających rzeczy, EA olewa graczy, ale mimo tego ma coś w sobie czego nie mają inne gry czy to płatne czy darmowe...

Kpię z pozerstwa, chciwości, głupoty i próżności.

PostNapisane: 23 gru 2012, 02:15 

Cytuj:
Mnie osobiście dużo lepiej by się grało gdyby nie było presji K/D ratio, Score per Minute, ilość zgonów od cudzych noży, itd.

Mi też. W takim Warbandzie nie ma statystyk i nie mam po co pluć tymi wulgaryzmami, gdy trafi mi się wyjątkowo beznadziejna runda.

Lekarstwo jest proste: grać na unrankach. Ale ile ich jest? Niewiele. A poza tym, głupio to tak mieć puste staty.

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last

PostNapisane: 23 gru 2012, 14:10 

witam. Ale sie off top zrobil. Pozwolcie ze i ja dodam trzy grosze.. Zauwazylem jedna zbieznosc, najwiecej narzekan slychac od ludzi ktorzy maja problemy z gra. Najczesciej spowodowane zbyt slabym sprzetem, jakoscia polaczenia internetowego badz braku tak zwanego skilla. Rozumiem w pelni ich frustracje bo sam na poczatku borykalem sie z podobnymi problemami (zbyt slaby sprzet i K/D ponizej jednego). Jednak nie obwinialem za to Tuska, Dice czy kogokolwiek innego. Wymienilem graty i problem sie rozwiazal. Gra chodzi elegancko. Zadnych zwiech, lagow itp. Gram przewaznie z okreslana grupa ludzi (klan) gdzie teamplay to podstawa. Nie mamy problemu z balansem. Gramy z reguly na serwerach o wysokim poziomie skilla. Nie raz wyzywano mnie jak i moich kolegow od cziterow. A wystarczy spojrzec na moje staty ktore przeciez nie sa wcale takie dobre. Rzadko gram sam bo rece mi opadaja jak mam nieogarow w teamie. Szkoda moich nerwow. Reasumujac jezeli nie macie problemow technicznych z gra to sklepcie sobie jakas ekipe i grajcie razem. A i was zaczna wyzywac od cziterow :D .

PostNapisane: 23 gru 2012, 20:59 

Fomas napisał(a):
Mofixil napisał(a):

Każdy kto już jakiś czas gra w tą grę, zna wszystkie jej złe i dobre strony (tak jest z większością gier) i myślę że w tak skomplikowanym środowisku gry ciężko się ustrzec od wpadek. A Ty ciągle o tym samym piszesz.
Problem z balansem polega na tym że w jednej drużynie jest mniej lub więcej ogarniętych ludzi. Czasem jest tak że mimo wygranej sytuacji, w połowie rundy wszystko się załamuje i kończy przegraną. Wszystko przez to że przemieszają się gracze, jedni wyjdą inni dojdą. Ważne by na początku potrafić znaleźć serwer gdzie widać jako takie zbalansowanie. W battlelogu masz na bieżąco sytuację na serwerze.
Powiedz mi jeszcze w jakiej grze jest takie zróżnicowanie map i trybów rozgrywki? Każdy dodatek zaspokaja potrzeby różnych graczy. Ostatni Aftermath jest chyba najbardziej wyśrodkowany. Poznaj wszystkie dodatki i wtedy oceniaj, bo wiedzę o nich chyba czerpiesz oglądając gmeplaye na YT.
BF3 nie może być następcą BF2 z prostej przyczyny, ponieważ musiał zaspokoić konsolowych graczy. Zwróć uwagę że BF2 nie udało się przenieść na konsole, są tylko jakieś namiastki nie warte uwagi.

Skoro maja tyle pozytywnych stron gry to czemu nie chca jej poprawic by byla lepsza? Gra ma przeciez nie trudne bugi do naprawy bo inaczej bo by w taka gral... W Armie watpie by wystepowal patch ktory nagle robi ze rakiety AA nie niszcza jetow :>

kerpal napisał(a):
Już pisałem miliard razy, BF3 ma wuchtę bugów, błędów i wkurzających rzeczy, EA olewa graczy, ale mimo tego ma coś w sobie czego nie mają inne gry czy to płatne czy darmowe...

Jak nie chca sie bawic to niech otworza gre innym czyli narzedzia, a tak nie robimy nic z gra ale pobieramy kase za Premium/DLC, to jest troche smieszne

PostNapisane: 29 gru 2012, 20:09 

@Mofixil
Ziomek zalogowałem sie specjalnie po to, żeby napisać Ci, żebyś nie wchodził na to forum jeśli aż tak męczy Cie i boli Battlefield 3 i cena jego dodatków/premium etc. Już wszyscy wiedzą że Ci to wszystko nie odpowiada i daj spokój, bo w tym miejscu ludzie chcą podyskutować o tym, co widzieli w trailerze/na co czekają w związku z nowym dodatkiem.
A jak wolisz Planetside 2 to idź na forum Planetside 2.
pozdro

PostNapisane: 29 gru 2012, 20:47 

#UP
Matko, że jeden narzeka to nie znaczy że wszystkim to tak leży, to że jest trollem jak i połowa tego forum to na jedno i dobrze, jest przynajmniej wesoło, można się pośmiać, pokłócić a i czasem moderacja ma coś do roboty prócz usuwania spambootów. Wolałbyś aby było jak u niemców, anglików? Ci to się wcale nie śmieją.

PostNapisane: 31 sty 2013, 16:43 

Gameplay z Capure the Flag:
http://www.youtube.com/watch?v=wK5f7az5 ... e=youtu.be
Zapowiada się całkiem fajne. A na końcu ciekawa rzecz, która szczerze powiedziawszy wywołała banana na mojej twarzy.

PostNapisane: 31 sty 2013, 17:54 

Meh. Wolałbym żeby zrobili tę grę znośną na esport jak bf2142 i wstecz, zrobili by coś z macro i cięższym syfem i naprawili hitboxy, a nie wypuszczali masę dlc. <sadface>

Teraz co będzie? To chyba ostatnie dlc? EA/Dice porzucają grę w pi%du. Pozwolą żywemu trupowi spokojnie się rozpaść.

PostNapisane: 31 sty 2013, 19:03 
Moderator forum

Nowy2142 napisał(a):
Teraz co będzie?

BF4 + milion pięćset sto dziewięćset nowych dlc ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2