Dusty [PL] napisał(a):
@Sokar
Zaczynam podejrzewać, że masz płaconą prowizję od ilości pochwalnych postów napisanych o W8.
Nikt mi za to nie płaci a szkoda
Windows 8 nie jest idealny, ma wiele irytujących niedoróbek ale jest (przynajmniej dla mnie) zauważalnie lepszy niż Windows 7. Jest szybszy, bardziej responsywny i myślę że jest taką samą rewolucją jak Vista, tylko znów ma czarny PR.
Gdyby ktoś napisał szczerze że nie lubi W8 za brak np. Aero czy udziwnione zamykanie lub brak wsparcia dla swego sprzętu, złego słowa nie powiem.
Nie lubię jak się wyciąga argumenty z d...y, które najczęściej są kłamstwami i półprawdami lub po prostu nie zrozumianymi do końca informacjami.
Dusty [PL] napisał(a):
Bronisz tego systemu jak Częstochowy a i tak wyniki sprzedażowe zweryfikują (choć na dobrą sprawę już zweryfikowały) jego jakość.
Nie weryfikują jej jakości, pamiętaj, że nie zawsze dobre systemy się dobrze sprzedają. Windows 7 tak naprawdę jest poprawioną Vistą i sprzedał się tylko dlatego że raczej nie grzeszył rewolucyjnością. Wyjdzie Windows 9, który może się okazać lekko poprawioną Ósemką i nikt nie będzie narzekać na Modern UI tylko będą chwalić pod niebiosa "nowy" system.
Sprawdźcie jak ludzie na początku zareagowali na Windows XP, jak przepowiadali upadek MS bo zabrali DOS-a. Historia się po prostu powtarza.
I nie twierdzę że Windows 8 będzie hitem sprzedaży, za dużo bzdur na jego temat krąży w necie. Jest to system wart uwagi i naprawdę jest szybszy niż Siódemka.
Dusty [PL] napisał(a):
Spróbowałem. Ale jak to w M$ nic nie jest za darmo. Zmieniły się sposoby udostępniania wersji próbnej. Musiałbym się podzielić swoimi danymi osobowymi. Tak więc nie skorzystam. BTW. Okres próbny kończy się 15 stycznia... czyli zostało "aż" dwa tygodnie.
Od zawsze musiałeś podawać dane przy pobierania Triala
I kolejne powtarzane przez ciebie kłamstwa wynikające z braku zrozumienia
Okres próbny kończy się 15 stycznia, FAKT. Ale jakbyś doczytał informację do końca to wyczytałbyś że 15 stycznia kończy się możliwość testowania Windows 8 Release Preview. Nie dotyczy to Windows 8 Enterprise Trial
czyli tej wersji, którą ci proponowałem.
PS
A teraz sprawdź z jakich systemów logują się gracze na STEAM. Sprawdź to samo za tydzień i porównaj wyniki. Spójrz w jakim tempie przybywa graczy z Windows 8