BF-FAN napisał(a):
i się jakoś udało i wszystko działa jak należy.
krolo76 -może masz w ustawieniach zaznaczone żeby uruchamiała się w oknie...  

Nie no  aż takim geniuszem nie jestem.Wchodzę w opcje i  zaznaczam,że ma być bez ramki czy tam  w pełnym oknie(są trzy opcje,ja wybieram jedną z tych) zapisuje i gra wyświetlana jest na całym moim wielgaśnym monitorze 

Wyjdę z gry do BL,wybiorę mapę i  odpalę ponownie i dalej  mam to  samo-no  ale przynajmniej gra działa.
Jest jeszcze jeden śmieszny problem 
 Używam tego czasem by  liczyło mi  klatki bez odpalania frapsów czy innych liczydeł 
 http://battlefield.realmware.co.uk/bf4- ... /downloadsJak  w nim  ustawie że ma odpalać się na całym ekranie czy bez ramki,to  odpala się czarny,cały  ekran z dopiskiem ":program battlefiled....." czyli  znajomy komunikat a w plikach  gry pojawia się wcześniej usunięty plik i trzeba go wywalić jeszcze raz.
Mówię co raz to lepsze kwiatki.Dobrze że da się wcale odpalić ale myślę że tak  z dwa-trzy patche i odpalanie będzie możliwe tylko za pomocą korby od traktora 

albo przed każdym granie trzeba będzie kłaść na nowo  system i cholera wie co  jeszcze.
No  ale nie ma co  się martwić-jak na stronie piszą-"nieustannie pracujemy  nad szybkim  rozwiązaniem powyższych problemów"-brzmi groźnie