Teraz jest 14 gru 2019, 11:02

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 mar 2008, 20:33 
Offline

Dołączył(a): 25 gru 2007, 15:29
Posty: 4
Niedawno zakupiłem świeżutki egzemplarz dodatku do Battlefielda 2 - Special Forces. Włączyłem, zagrałem w SP - miód i orzeszki. Za to gdy wchodzę na wyszukiwarkę serwerów, dziwię się - istnieje tylko jeden serwer (wszystkie filtry wyłączone). Zainstalowałęm więc patcha v1.41. Włączam, tysiąc serwerów jest. Tylko że gdy próbuje wejść na którykolwiek z mapami ze SF to po załadowaniu mapy pojawia mi się błąd, który oświadcza iż na tym serwerze mogą grać tylko użytkownicy bez jakichkolwiek modów, więc muszę przywrócić grę do wersji standardowej. PRZY WSZYSTKICH serwerach mi się to pojawia i jestem niezmiernie wk*****. Oczywiście zaznaczam w filtrach opcje "ta sama wersja" i "ten sam mod". Dodam że posiadam wersję PL gry. Co robić??


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2008, 22:45 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3924
Lokalizacja: Białystok
niewiem, z tego co piszesz wynika jakbyś nie zainstalował 1.41 ponownie... może spróbuj jeszcze raz go zainstalować?

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 mar 2008, 11:58 
Offline

Dołączył(a): 25 gru 2007, 15:29
Posty: 4
Zainstalowałem ponownie, ale nic to nie dało - pojawia się komunikat "Ten serwer pozwala na dołączenie graczy nie korzystających z żadnych modyfikacji. Aby się dołączyć przywróć grę do wersji standardowej" , czyli tak jak poprzednio. Kiedyś miałem na tym profilu zainstalowany booster Euro Force i też pojawiał się taki komunikat, ale tylko jak chciałem grać na mapach z EF, za to teraz nie mogę wchodzić nawet na serwery z podstawowego BF:(


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 mar 2008, 12:08 
Offline

Dołączył(a): 25 gru 2007, 15:29
Posty: 4
Chyba że mam zainstalować wcześniej patche 1.2 i 1.3? :oops:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 mar 2008, 12:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 sty 2008, 20:47
Posty: 533
Lokalizacja: Zielona Góra / Poznań
Nie! Zainstaluj po prostu v1.41! czasami są z nim problemy, ale jakoś dasz rade. Musisz poszukać serwerów bez rzadnych modyfikacji (zaznaczyć w filtrach przy wyborze serwerów "ta sama wersja") :D Albo zrobić reinstalke Bf-a. Najpierw zainstaluj podstawke, poźniej jednostki specjalne, pancerny atak ,uropejskie siły zbrojne. Na samym końcu patch(1.41). Jak nie pomoże to ja wymiękam :?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 mar 2008, 10:04 
Offline

Dołączył(a): 25 gru 2007, 15:29
Posty: 4
Przeinstalowałem i działa 8) dzięki za odpowiedzi!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 mar 2008, 12:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 sty 2008, 20:47
Posty: 533
Lokalizacja: Zielona Góra / Poznań
No to fajnie, że udało się pomóc. Miłej gry :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 maja 2019, 17:30 
Offline

Dołączył(a): 6 maja 2019, 17:27
Posty: 1
Hej nie chciałem tworzyć nowego tematu więc napisze tutaj.Pobrałem mapki 64 na singla i multi bo na multi co-op nie miałem mapek większych niż 16 więc uruchamiam na lan ale gdy mój brat wchodzi to pisze ze korzysta z jakiś modów na mapkach 16 działa normalnie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 maja 2019, 20:40 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3924
Lokalizacja: Białystok
Zainstaluj ten mod u brata dokładnie w taki sposób jak na swoim kompie i również uruchom go tak samo, jak u siebie

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL