Teraz jest 21 kwi 2025, 18:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2004, 21:12 

yacub napisał(a):
Heinrich napisał(a):
Powiem krótko i na temat- Bo satanisci to zło i psychole, nietoleruje takich ludzi jezeli mozna ich ludzmi nazwac.

Jak i znakomita część zagorzałych chrześcijan przez kilkanaście wieków :P
Pieprzyć te kilkaset tysięcy ludzi palonych na stosach, nie? Bleah.

I te kilkanaście tysiecy które poległo z reki męskich i odważnych krzyżowców walczacych i zabijających małe dzieci i kobiety w imie Boga.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2004, 21:15 

Heinrich napisał(a):
I te kilkanaście tysiecy które poległo z reki męskich i odważnych krzyżowców walczacych i zabijających małe dzieci i kobiety w imie Boga.

Przecież to i tak przyszcz w porównaniu do zbrodni ateistów :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2004, 21:18 

Pancho napisał(a):
Heinrich napisał(a):

Przecież to i tak przyszcz w porównaniu do zbrodni ateistów :D

No Jaruzelski rulezzzz!!!!!!! :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2004, 21:52 

Tylko ja nie rozumiem czemu ludzie z twierdzeniami "metal jest BE" uznają wszystkie kapele metalowe za satanistyczne lub złe.
To, że sataniści grają metal to już nie wina "normalnych" kapel metalowych.
Wkurza mnie to, że jak jakieś tam kapele są popieprzone (te typu Gorgoroth) to odrazu uznaje się metal za muzykę satanistów i muzykę z góry złą. :? :evil:
Jakby sataniści grali hip hop (co jest mało prawdopodobne) to ludzie pewnie by teraz na hip hop naskakiwali.
Akurat znakomita część kapel metalowych gra ambitną i fajną muzykę.

>>Fight fire with fire, ending is near, fight fire with fire, bursting with fear, we all shall die...<<

P.S. Nie brać na serio, bo mnie o propagowanie myśli samobujczych oskarżą :lol: :lol: .

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2004, 22:14 

Brave Heart napisał(a):
Tylko ja nie rozumiem czemu ludzie z twierdzeniami "metal jest BE" uznają wszystkie kapele metalowe za satanistyczne lub złe.

Kiedys słuchałem czegos dziwnego...o ile nazwe pamietam to było to:
Creadle of the filth czy jakos tak.
Najwyraźniej tak sie nacpali ze stworzyli 3 kawałki(wszytkie inne to jakies gitaroterrorystyczne brzmienia) a'la Hardcore/Rave techno...
I wyszło im całkiem zajebiscie...satanistyczne było ale gówno mnie tresci obchodza...mooza była na wypasie,Beat podłozony profesjonalnie...klimacik...tak jakby zmiksowac Prodigy z Chemicle Brothers...taka pochodna Rave momentalnie osiągająca pułap monotonnego basu który potem zajebiscie sie rozchodził....no wypas.... :P 8)

Jak by to ktos mial to na kompie z kolegów "szatanów" to prosiłbym o podesłanie :P :wink:

A i Sepultura tez zawsze mi sie podobała...tylko nie wiem czy to cos a'la szatany czy zwykły metal ,ale CHAOS AD> "total alarm army in siege"...lol...konkrecik to było....

Oka wskakuje w dresiki i wracam do Hard Trance... :P :wink:

Ostatnio edytowano 3 lut 2004, 22:17 przez qubix, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2004, 22:14 

Niemówie że metal jest be, tylko że kapele typu Gorgoth są beeee

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2004, 22:21 
Moderator forum

i o to chodzi qubix :)

w ogole cradle of filth to sa niezle chlopaki, image maja jak cholera, muza zasuwa, krew sika, pentagramy, bekarty szatana, gole laski kapiace sie w wannach krwi, zakonnice sie masturbuja, szatan nadchodzi itp... (to mniej wiecej jeden z teledyskow -> polecam 8) )

....a tak prywatnie to sa podobno calkiem normalni goscie :) po prostu taki znalezli sposob zarabiania na zycie i tyle, zacznijcie to wreszcie odrozniac ;)

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2004, 02:49 

Cytuj:
yacub napisał:
Cytuj:
Heinrich napisał:
Powiem krótko i na temat- Bo satanisci to zło i psychole, nietoleruje takich ludzi jezeli mozna ich ludzmi nazwac.

Jak i znakomita część zagorzałych chrześcijan przez kilkanaście wieków
Pieprzyć te kilkaset tysięcy ludzi palonych na stosach, nie? Bleah.

LUUUUDZIEEEEEEE!!! Nie załamujcie mnie.... Jakie kilkaset tysięcy? Nie przesadzajmy!!!!!!!!! Studiuję historię - sprawdzę może dokładniej, ale po prostu nie rzucajmy liczbami jeśli nie mamy zielonego pojęcia o temacie! Liczba ofiar jaką możemy przypisać inkwizycji hiszpańskiej na pewno nie jest mała - uwzględniwszy jeszcze do tego ilość tamtejszych Żydów zmuszonych do ucieczki. Ale nie będą to SETKI tysięcy! [tak mi się wydaje, w końcu jest 1:44]. Dla poszerzenia perspektywy napiszę jescze jedno:
Inkwizycje tak naprawdę były dwie - hiszpańska (tak, ta z Pythonów :wink: ) i rzymska (papieska)..... Ta druga podczas kilkudziesięciu, czy stukilkudziesięciu lat swego istnienia skazała na śmierć i wykonała te wyroki na max. kilkudziesięciu osobach. Dodatkowo - więźniowie podczas śledztwa [zeznania, które złożyli podczas tortur zawsze mogli odwołać po ich zakończeniu.... :twisted: ] byli pod stałą opieką lekarską, co parę dni mieli zmieniane prześcieradła, bodajże raz na tydzień mogli się porządniej umyć itd.... Fajnie, prawda? A była to połowa wieku XVI.... Normalnie opcja full wypas... :lol:

Wybaczcie mi niedokładne liczby, ale o takiej godzinie już mi się nie chce sięgać do notatek z zeszłego roku >>> miałem to na zajęciach. Ale jak mnie ktoś zdopinguje to chętnie podzielę się swoją wiedzą. :D

Maciejka, zmieniłeś w końcu swój podpis? Nie "Sivis..." tylko "Si vis....", ja naprawdę znam się troszkę na łacinie...

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2004, 02:52 

Aha - i jeszcze jedno.....

ZAGADKA.

Jaki był najpopularniejszy w Norwegii "norweski" zespół rockowy w drugiej połowie lat 80.? (najwyżej na listach przebojów, mam nadzieję, że się nie mylę.....)

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2004, 03:00 

Herr Mann Wittmann napisał(a):
Aha - i jeszcze jedno.....

ZAGADKA.

Jaki był najpopularniejszy w Norwegii "norweski" zespół rockowy w drugiej połowie lat 80.? (najwyżej na listach przebojów, mam nadzieję, że się nie mylę.....)

Ten zespół to A-ha. chytra podpowiedź na początku :)
ale raczej pop niż rock.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2