Teraz jest 21 kwi 2025, 18:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2004, 18:02 

To teraz ja dam swoje trzy grosze.
Mój sąsiad pracował w telekomunie jako organizator jakiś pokazów na targach itp. w Siedlcach ale go zwolnili a wiecie dlaczego przez promocje Tepsa musiał zaoszędzić na niepotrzebnych pracownikach. I teraz nie ma pracy mój sąsiad. A jeszcze jedna sprawa ten właśnie mój sąsiad miał SDI i NEO+ ale zrezygnował bo dzieli łącze ze mną NEO+ na 2 osoby sux :( Ale rachunki za NEO+ którego nie ma w domu Ciągle płaci bo mu z Wawy przychodzą już od 3 miechów dzwonił do tepsy nie da sie a rachunek ciągle przychodzi. Może to rachunek Mayka albo nie wiem czyj :D. Tepsa jest zaduża do opanowania jeden operator duży operator ma teraz takie wielkie problemy że to sie w głownie nie mieśći.
:arrow: Tepsa sux :!:
A jak miałem NEO sam dla siebie 0 problemów tylko raz w całych siedlcach net nie działał bo tepsa coś zjebała :D takie to buty do roboty

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2004, 19:15 

FaTaLWoLf, masz racje - TPSA obecnie to jeden wielki bur*.*l. Niestety od kiedy TPSA wpadla w rece francuzow (FranceTelecom) przechodzi transformacje na wzor zachodnich koncernow telekomunikacyjnych. Efekt jest taki, ze przez restrukturyzacje zmieniaja sie Departamenty, Dzialy, zmieniaja sie ciagle osoby, ich kompetencje a cierpimy za to niestety my - klienci (i nie tylko). Na poparcie swoich slow dodam, ze znam ten bol z autopsji bo z racji wykonywanej pracy czesto wspolpracuje z TPSA i widze co sie dzieje... slucham tez opinii pracownikow TPSA, ktorzy chcac nie chcac uczestnicza w tym jednym wielkim balaganie. Tak, TPSA sux -zdecydowanie(!), ale nie zwykli ludzie ktorzy tam pracuja, bo oni nie maja najmniejszego wplywu na to co sie dzieje w tej firmie. A nikt nie odwazy sie nic glosno powiedziec bo kazdy sie boi o wlasna robote. Moze jestem naiwny, ale wierze, ze juz niedlugo - kiedy skoczny sie ta przeksztalceniowa zadyma w naszym kraju to zaczniemy zyc jak ludzie (czyt. reszta Europy), a gniazdko z wyjsciem na Internet bedzie na wyposazeniu kazdego mieszkania tak jak teraz gniazdko 230V :)

Optymistycznie pozdrawiam,
Pre100

P.S.: Wciaz mam IP 80.54.x.x :) HURRA!!!...

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2004, 13:34 

Pre100 napisał(a):
Kaser - a skąd te wielkości? Czym to mierzysz?...

A jakimś programem od modemu Neostrady

P.S. A ip mam 83....

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2004, 14:45 

eeee....no to może praktyczne pytanko....
Czy będzie dało sie pograc w BFa w miare kulturalnie na tym łączu 128 kbps????Ewentualnie nie tylko w BFa.
Chodzi mi o gierkowanie-czy te łącze wystarczy i czy duży bedę miał spadek wydajnosci sieci w grach w stosunku do Chello....
Mysle nad przeskokiem a za zaoszczędzone pieniądze wykupił bym sobie abonamet w jakiegos MMORPG :P :P :P ....i by wszytko w bombeczke....

Pozatym placenie 150 zeta za sieć(dobrze ze kablówa 4 free :wink: ale co mi po tym jak TV nie oglądam prawie wogóle :cry: ) to juz mnie dobija...i chyba nie wytrzymam...

Więc powiedzcie czy w grach ONLINE nie będzie problemu z ta nowa opcja....nie chce sie naciąć....a juz na 80 % podjąłem decyzje o przeskoku na tę że własnie opcje...dodam ze miesięcznie sciągam nie wiecej niż 4,5 giga......tylko nie chce miec pingów ponad 100 na PL serwach....tego sie akurat boje.... :?

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2004, 18:31 

Ja od trzech miesiecy nie moge sie doprosic przeniesienia numeru telefonu wraz z neostrada, z jednego konca miasta na drugi i ciagle nie wiem kiedy to nastapi. Trzy miesiace nie mam telefonu i internetu, to sie nazywa profesjonalna obsluga TP S.A. !

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2004, 18:35 
Moderator forum

@Qubix - mój brat gra na SDI w prawie wszystko i nie spotkałem się tam jeszcze z jakimiś kosmicznymi pingami. Z PL serwerami w granicach do 60-70, StarWars Galaxies na serwerze Chimera-Europe u niego trzyma się 102ms, u mnie na Neo+ 95ms. Chyba nie będziesz miał problemu :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2