Teraz jest 25 lis 2024, 01:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2004, 10:36 

niewiem co wam takie problemy ten pb robi :lol:
jakos ja mam wszystko normalnie od kad jest 1.6, ciekawe czemu wy niemacie normalnie? :lol: :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2004, 10:37 

RedStar napisał(a):
niewiem co wam takie problemy ten pb robi :lol:
jakos ja mam wszystko normalnie od kad jest 1.6, ciekawe czemu wy niemacie normalnie? :lol: :lol: :wink:
trzeba przyznac ze troche ten patch namieszal... :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2004, 19:00 
Moderator forum

Powiem szczerze że nie u mnie. Wszystko chodzi optymalnie i nie mam nawet większych lagów, a do Nateosa w końcu wyciągam poniżej 100 ms. Pomijam oczywiście zmiany w fizyce gry i zasady działania programu.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2004, 19:32 

Hynol napisał(a):
Powiem szczerze że nie u mnie. Wszystko chodzi optymalnie i nie mam nawet większych lagów, a do Nateosa w końcu wyciągam poniżej 100 ms. Pomijam oczywiście zmiany w fizyce gry i zasady działania programu.
nie mozna nic powiedziec po za tym ze masz szczescie

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2004, 19:36 
Oldboy Battlefield.pl

ja niewiem jakies bzdurne problemy macie.. mnie dzial wszystko ok jak wiekrzosci... ech... malkontenci jacys... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2004, 20:18 

Holman napisał(a):
jak dla mnie przynajmniej polowa z powyzszych problemow jest spowodowana resztkami po czitach :lol: , ja jakos nie musze w zaden sposob "upgradewoac" PB :lol: ROTFL chlopaki

Dla tych, którzy tak sądzą a tym samym obrażają mnie i wielu innych, którzy mieli problem z PB polecam przeczytanie stronki punkbastera gdzie jest wyraźnie napisane, że problem tkwi w tym, że punkbaster sie nie aktualizuje automatycznie na danym kompie i zależy to często od łącza.

Mam nadzieję, że przy nowej wersji PB wasze wersje PB się zaktualizują automatycznie bo jak nie to wyjdziecie na głupków lub na cziterów.

Jesli ktoś podejrzewa mnie o czitowanie to chętnie się zmierzę na czołgi, może Ty - Redstar(oczywiście jak nie będziesz bił rekordów obecnosci na forum czy coś tam), albo Okota może??

Pozdrawiam tych co nie są ignorantami a tych co maja problemy z PB zapraszam na GG 506386.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2004, 20:56 
Moderator forum

sirPandora napisał(a):
Holman napisał(a):
jak dla mnie przynajmniej polowa z powyzszych problemow jest spowodowana resztkami po czitach :lol: , ja jakos nie musze w zaden sposob "upgradewoac" PB :lol: ROTFL chlopaki

Dla tych, którzy tak sądzą a tym samym obrażają mnie i wielu innych, którzy mieli problem z PB polecam przeczytanie stronki punkbastera gdzie jest wyraźnie napisane, że problem tkwi w tym, że punkbaster sie nie aktualizuje automatycznie na danym kompie i zależy to często od łącza.

Mam nadzieję, że przy nowej wersji PB wasze wersje PB się zaktualizują automatycznie bo jak nie to wyjdziecie na głupków lub na cziterów.

Jesli ktoś podejrzewa mnie o czitowanie to chętnie się zmierzę na czołgi, może Ty - Redstar(oczywiście jak nie będziesz bił rekordów obecnosci na forum czy coś tam), albo Okota może??

Pozdrawiam tych co nie są ignorantami a tych co maja problemy z PB zapraszam na GG 506386.

czego sie ciskasz? napisalem wyraznie ze "polowa" prawda ? samsie zaklasyfikowales jak widac, u nas tez leca ludzie ktorzy na pewno nie nie graja na czitach, z drugiej strony wprowadzenie PB MUSIALO spowodowac jakis efekt u czesci graczy z wiadomych powodow, i to juz po ich stronie a nie po czyjejkolwiek innej lezy udowodnienie ze nie grali oni na jakichs wspomogaczach

nota bene ja tez raz polecialem bo PB uznal ze mam czity, pewnie mam a sam o tym nie wiem :lol:

z tym ze ja mam taka opcje ze jak sie dowiaduje ze ktos oszukuje w takiej grze jak BF lub robi cos w klimacie wprowadzania lewych ludzi do klanow (u know who you are) to mam o nim takie zdanie a nie inne

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 11:47 

Holman napisał(a):
z tym ze ja mam taka opcje ze jak sie dowiaduje ze ktos oszukuje w takiej grze jak BF lub robi cos w klimacie wprowadzania lewych ludzi do klanow (u know who you are) to mam o nim takie zdanie a nie inne

Możewz mi sprecyzować to zdanie bo niebardzo rozumiem o co w nim chodzi :shock: :?:

Fakt wkurzyłem sie bo jak widze takie głupie teksciki typu masz problemy s PB - musiałeś czitowac itp to mnie szlag trafia. Ludzie tu pisza bo maja jakiś problem a tu jakieś głupki bedą Cie nazywać cziterami.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 11:49 

sirPandora napisał(a):
Fakt wkurzyłem sie bo jak widze takie głupie teksciki typu masz problemy s PB - musiałeś czitowac itp to mnie szlag trafia. Ludzie tu pisza bo maja jakiś problem a tu jakieś głupki bedą Cie nazywać cziterami.
Popieram :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 12:03 
Moderator forum

Holman napisał(a):
....robi cos w klimacie wprowadzania lewych ludzi do klanow (u know who you are) to mam o nim takie zdanie a nie inne

Holman...a właściwie to oco Tobie się rozchodzi..co ? co to zdanie pod adresem sirPandory miało przepraszam oznaczać ??

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 12:10 

Tak się składa że ja cheaterstwem się brzydzę i nigdy takich trzeczy nie instaluję, a też mnie raz wywaliło i to jeszcze na pięc minut.... :?
Żeby było lepiej to jeszcze w czasie trenigu.... Niezła ryfa :oops:

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 12:16 

ja niewiem :evil: mnie dzisiaj ani razu niewywalilo,PB wywala losowo :?: :lol: no nic nie ma co ciagnac tego tematu on raczej nadaje sie do zamkniecia.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 19:34 

Czytajac te wszystkie odpowiedzi, naprawde mozna pomyslec , ze gdzies trzeba lazic po stronkach i sciagac najnowszego PB. Moze tak sie dzieje jesli ktos gra raz na miesiac. Jakos gram codzienie, PB dostalem gratis z patchem 1.6 i zyje. Zagladnalem sobie do katalogu PB w Battlefieldzie i mam plik pbcl.dll datowany na 6 luty 2004, czyli data tydzien pozniej niz ukazal sie patch, co oznacza ze sam sie updatowal podczas gry (150KB, czyli niewiele).

Nie chce bronic klanu IDLE, nie wiem co robili, ale wydaje mi sie ze znowu ktos jest przewrazliwony. Na screenach wyraznie widac, ze "PB Removing Hitmann - TimeOut Trying To Update PB Client" . Czyli jak sadze PB nie mogl sie zaktualizowac (bo np. ma slabe lacze, moze ma firewalla, ktory nie puscil) i za to dostal kicka. Gosciu mogl grac na serwie, z wylaczonym PB przez co PB niezaktualizowal mu sie w czasie gier. Wlaczyli PB, PB nie mogl mu sie zaaktualizowac, w zwiazku z tym kick. To samo mialem 2 razy zaraz po zainstalowaniu patcha, widocznie mialem stara baze PB i nie mogla sie zaaktualizowac lub wina byl firewall. Teraz juz mnie nie wywala.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 20:29 
Oldboy Battlefield.pl

nie o to chodzi clone
PB od poczatku meczu nie byl wcale wlaczony!!! a najwaznejsze ze: ASE pokazywalo ze jest!!! a to to juz jest oszustwo!
a wylecial ten gosciu co:
pytal sie nas czy chcemy grac bez pb i potem przyznal sie ze jest cheaterem i nas zbluzgal!
a ja nadal nie moge sie z cougiem skontaktowac!
to juz 2gi raz jak CD nam numer odwala (1 - klan BBF co sobie ivo wybral na wszystkie mecze cb a nam na 3 dni przed meczem powiedziano ze jednak gramy wake :evil:) ja sczerze mowiac mam w dupie CB jesli takie zeczy tam sie odwala(np: jesli roznica pingow na 1 serverze jest ponizej 20% a na 2 powyzej 100 to i tak gra sie na 2 serverach... )
COUG!!! czekam na twa odpowiedz! ty zazadzasz EC wiec powiedz czy wywalisz idle z rozgrywek czy tylko bedzie to forefite?
jakos 3ciego wyjscia nie widze.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 21:00 
Moderator forum

sirPandora napisał(a):
Holman napisał(a):

Możewz mi sprecyzować to zdanie bo niebardzo rozumiem o co w nim chodzi :shock: :?:

chodzilo mi o to ze oszustwa w grze takiej jak BF w jakiejkolwiek postaci dowodza tego ze ktos jest frajerem i nie potrafi sam sobie udowodnic ze potrafi innym skopac tylki

nie nazwalem cie cziterem tylko stwierdzilem ze PB ma oddzwiek u czesci ludzi, sam to wymysliles ze jestes cziterem

fajnie ze nazywasz mnuie glupkiem kiedy nie nazwalem cie cziterem, milo mi :lol:

podobaja mi sie tez wypowiedzi twojego klakiera rudego103 ktory sie publicznie przyznal ze uzywal wallhacka a teraz wali teksty w stylu "popieram" :lol:

nie bede sie klocil bo akurat dzis mi sie nie chce :lol: , mam ciekawsze reczy do roboty niz rozmowa na tenat jakichs wirtualnych problemow z czitami

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2