Teraz jest 19 kwi 2025, 09:18

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 18:31 

a ja przegapilem gre na tej mapie czy moglibyscie jeszcze raz zrobic taka akcje np jutro :D prosze :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 18:52 

Legion, w tym kształcie jak jest teraz, to mysle ze sa to wieczory z 2 tygodni, a BC jest prosty jak sie go pozna. Ja zdobylem doswiadczenie robiac labirynt, z alamo bylo juz latwiej. Male Wo , akcje mozna robic codziennie, byle by chetni byli ;). Nawiasem mowiac fajne akcje beda na serwerze IRS, przy zmianie mapy z nr 19 na 20 (alamo) , jak 99% graczy bedzie wypadalo z serwera :D.

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2003, 05:16 

Mam pytanie do osob, ktore graly na mojej mapie:

Czy takie ustawienie wartosci flag jest dobre?? Chodzi mi glownie o wartosc Alamo. Pierwotnie wszystkie flagi maly taka sama wartosc, wiec narzekaliscie ze nie ma walk na moscie i o most. Po zmianie wartosci pojawily sie glosy ze, ze walka jest tylko o Alamo (ale jest walka na moscie ;) ). Wiec juz nie wiem jak ustawic...

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2003, 17:24 

CloneTrooper napisał(a):
Mam pytanie do osob, ktore graly na mojej mapie:

Czy takie ustawienie wartosci flag jest dobre??

Dla mnie jest git. Nie trzeba zmieniać.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2004, 19:25 

Zabawliłem sie w archeologa i odkopałem sobie topic ;).
Chciałbym sfinalizowac mapke, ktora bedzie sie teraz nazywala Alamo Base lub Enclave Alamo - sie jeszcze zastanowie.

Mam pomysl zeby jednak dac takie same wartosci flag, kazda po 25pkt (4 flagi powoduja Ticket Draina), poniewaz wyzsza wartosc Alamo bedzie mieszala ludziom. Otwarcie mostu i tak spowoduje walki po obu stronach. Mam natomiast nowy pomysl, zeby zrownowazyc sily obu stron. Chce zrobic 2 niezdobywalne flagi, po 1 dla kazdej strony, a pozostale flagi zrobic na starcie szare. Bedzie to dobre dla Axis zeby nie tracilo z poczatku duzo ticetow. Walka bedzie sie toczyla o flagi w miescie. Niezdobywalna flaga Axis to ta co byla w lesie, dla Allied chce zrobic ta na dole po prawej stronie. Alamo zdobywalne i szare na poczatku, tak jak pozostale flagi.

Kurde zapomnialem juz jakie bledy musze poprawic w 1.1, jak ktos cos pamieta prosze o pomoc. Napewno poprawie karabiny, bo w 1.1 niektore po prostu sie nie spownuja ;D. Cos jeszcze?

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2004, 19:36 
Moderator forum

Dodaj motorek z mapy LoC - był w filmie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2004, 19:44 
Oldboy Battlefield.pl

i mustanga bo tez byl w filmie :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 00:27 

I Toma Hanksa! On też był w filmie. A jak? Zeskanujesz go podłożysz pod model Medyka i gotowe. Codzienie go skanują więc może da ci obniżkę? :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 01:16 
Moderator forum

Cytuj:
Zabawliłem sie w archeologa i odkopałem sobie topic ;).

Zastanawiałem się co się stało z ta mapką.

Cytuj:
Mam pomysl zeby jednak dac takie same wartosci flag, kazda po 25pkt (4 flagi powoduja Ticket Draina), poniewaz wyzsza wartosc Alamo bedzie mieszala ludziom. Otwarcie mostu i tak spowoduje walki po obu stronach. Mam natomiast nowy pomysl, zeby zrownowazyc sily obu stron. Chce zrobic 2 niezdobywalne flagi, po 1 dla kazdej strony, a pozostale flagi zrobic na starcie szare. Bedzie to dobre dla Axis zeby nie tracilo z poczatku duzo ticetow. Walka bedzie sie toczyla o flagi w miescie. Niezdobywalna flaga Axis to ta co byla w lesie, dla Allied chce zrobic ta na dole po prawej stronie. Alamo zdobywalne i szare na poczatku, tak jak pozostale flagi.

Ważne aby tak zaplanowac te "bazy" by utrudnić spawnkillowanie wrogowi, czy spamowanie tego "respa na chmurkę" itp. Bez tego grywalność się nie zwiekszy, a jedynie dojdą nowe problemy.

Nie myślałeś by dogadac się z teamem Forgoten Hope aby załaczyli Alamo (wersje dla FH) razem z tym dodatkiem. Dałoby to większą szansę na rozpropagowanie jej. Bo tak to byłaby mapka dla naprawde małej grupy ludzi. :(

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 01:28 
Moderator forum

_XENA_ napisał(a):
Nie myślałeś by dogadac się z teamem Forgoten Hope aby załaczyli Alamo (wersje dla FH) razem z tym dodatkiem. Dałoby to większą szansę na rozpropagowanie jej. Bo tak to byłaby mapka dla naprawde małej grupy ludzi. :(

Good idea, nevertheless jest dla niej zawsze miejsce na serwerze UKF, więc jeśli macie ochotę możemy ją odpalić któregoś dnia.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 01:44 

Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand Garand

... i Kettenkrad :P

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 07:03 
Moderator forum

yacub napisał(a):
Good idea, nevertheless jest dla niej zawsze miejsce na serwerze UKF, więc jeśli macie ochotę możemy ją odpalić któregoś dnia.

A 2/3 luda które bedzie próbowało wejść na serwa zawiedzie się, bo nie bedzie miało mapy (a nie będzie wiedziało skad ją wziąść) :cry: . A tak z FH byłaby ona na stałe.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 13:50 

hmm, motorek to akurat super pomysl - po pierwsze byl w filmie, po drugie od pacza 1.6 jest w podstawowej wersji BFa i po trzecie - bardzo sie przyda aby skoczyc po czolg do Alamo tym bardziej, ze bedzie tam szara flaga...

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 14:42 

na jakim serwerze mozna jeszcze spotkac te mape ???

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 16:55 
Moderator forum

rudy103 napisał(a):
na jakim serwerze mozna jeszcze spotkac te mape ???

Jak na razie rzadnym. :evil:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2