Teraz jest 21 kwi 2025, 20:05

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2004, 01:01 

i widzicie tak to tym sposobem topic jest już do kasacji

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2004, 01:25 

Tołdi napisał(a):
i widzicie tak to tym sposobem topic jest już do kasacji

Nie jest. Darujcie sobie te offtopicowe gadki. Sprawa jest poważna i strasznie irytująca. Straciliśmy dwie godziny, bo albo kolesie czitowali albo nie umieją się przygotować do meczu (update pb) :( Jestem ciekaw co teraz zdecyduje admin, bo sprawa jest jasna jak słońce i forfeit powinien być jak nic. Trochę żal tylko, bo goście nie byli mocni i mogliśmy zdobyć dużo punktów. Ale nie chcę w żadnym razie powtarzać tego meczu, bo będzie znów to samo, albo jeszcze gorzej...

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2004, 10:04 

Sytuacja wczoraj była żenujaca. Cały dzień człowiek czeka na mecz, puźniej przychodzą goście, 7/10 wywala punkbuster, po zmianie serva to samo... i jeszcze nam bezczelnie proponują swój server (w Chorawcji) na którym wszystko podobno idealnie działa (twierdzą że niby ich server jest ustawiony z regółami CB, nasz nie?!?! :shock: ).
Pewno żałoże się zę działa jak cholera :wink: (ale wolę nie sprawzać)
Tylko osioł zgodził by się zagrać z nimi na ich servie po tym co nastąpiło z PB. W CB jako server na którym mieliśmy grać usalone było Widmo. Czyli powinnien być forfeit, bo nie byli w stanie wystawić nawet 8 ludzi, czyż nie? Bo jak to inaczej traktować....

PS
Swoją drogą wielka szkoda, bo po tych 4 minutach gry czułem zwycięstwo w powietrzu :wink:
Jakieś bzdury gadacie (off topic), a sytucja jest poważna bo rozpieprza nam CB.

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2004, 18:28 

Ok, proponuję koniec off-topic. Z mojej strony było małe przejezyczenie :wink: , aczkolwiek dobrze wiedzieliście o co mi chodzi (mam na mysli bull doga i MK :wink: ). Hmmm, jednak wygląda na to, ze czasami liczy sie tylko zwycieztwo - tylko, ze na kodach i to mnie martwi. Dobrze, że zostali sczapieni - chociaż możliwe, że nie zrobili up'a PB, choć to mało prawdopodobne :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2004, 20:46 

hmm wiedziałem o co ci chodzi i MK też wiedział, ale panowie wyluzujcie to był żart i nic więcej co wy takie borsuki jesteście nie umiecie się śmiać?? :)
a to że kolesie takie numery robią że chitują to nie od dziś wiadomo że tak jest, chwała tylko Punkbusterowi za to że poniekąt można to udowodnić, a nie jak wcześniej tylko zagryzać zęby i klnąć pod nosem, bo jak się głośno odezwiesz to odrazu afera że jakieś pomówienia :)

P.S. Panowie wrzucić na luz !!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2004, 21:08 

Bulldog napisał(a):
a to że kolesie takie numery robią że chitują to nie od dziś wiadomo że tak jest, chwała tylko Punkbusterowi za to że poniekąt można to udowodnić, a nie jak wcześniej tylko zagryzać zęby i klnąć pod nosem, bo jak się głośno odezwiesz to odrazu afera że jakieś pomówienia :)

Właśnie to jest wkurzające, że nadal gówno możesz udowodnić. Równie dobrze można tłumaczyć to problemem z updateowaniem (choć nie chce mi się wierzyć, skoro goście od paru już meczy nie mogą sobie z tym poradzić). Przy okazji czy można zadać pytanie do osób kompetentnych - Coug, Pinky itd.? Co DvO najprawdopodobniej zadecyduje w takiej sytuacji jak nasza?

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2004, 21:26 

O co Wam chodzi z tym updatowaniem PB?? Jego da sie jakos updejtować??

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2004, 21:30 

Tak da się,ściągasz jakiś pliczek i OK

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2004, 21:37 

No ale jaki pliczek i skąd??

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2