Teraz jest 20 cze 2025, 23:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2004, 10:36 

Mówiąc szczerze to moje pierwsze forum które regularnie czytam. Nigdy nie chciało mi się tracić czasu na takie rzeczy.... ale tak się sało że wpadł mi w ręce BFik i trochę mi "poprzewracał" w życiu ;) (ssghh.. za łatwo się w życiu uzależniam od co poniektórych rzeczy :? )
Formu jest naptrawdę ok ;)
A od czasu do czasu przeczytać pytanie w stylu: jak w to się WOGÓLE gra lub klasyczne pytanie desantowe ;) i dużo podobnych, tylko rozluznia klimacik :lol:
Choć mogę też zrozumieć osoby które są tu od roku i je to męczy.

vide Okota: mi jeszcze nic nie skasował ;)

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2004, 12:22 
Moderator forum

===Tomy===[PL] napisał(a):
Pepsee lekko zaszalał udeżając w kierunku Holmana, który ten jako jedyny rzeczowo wypowiadał się o faktach dotyczących sprzętu lotniczego, ja kontynuowałem wątek.
Nagle wpadasz i ... kasujesz. Rozumiem, że musiałeś pokazać przed kolegami, iż jesteś obrońcą cnót "kółka różańcowego", ale w pewnym momencie zacząłeś przesadzać.

sprostowanie: to nie byl Pepsee, z tym panem to sie akurat lubimy :)

ale a propos moderacji to Tomy i Praetorius maja sporo racji, bylem moderem juz troche na innych forach ale nigdy nikomu nic nie dopiswalem do posta ani nie kasowalem bez WYRAZNEGO UZASADNIENIA ze ktos zlamal jedna z niepisanych lub pisanych zasad forum

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2004, 12:30 
Moderator forum

Holman napisał(a):
sprostowanie: to nie byl Pepsee, z tym panem to sie akurat lubimy :)

"Bity w pierś, o łaski proszę".
To był ... nawet nie wiem kto, jego też "wykastrowali".

Holman napisał(a):
ale a propos moderacji to Tomy i Praetorius maja sporo racji, bylem moderem juz troche na innych forach ale nigdy nikomu nic nie dopiswalem do posta ani nie kasowalem bez WYRAZNEGO UZASADNIENIA ze ktos zlamal jedna z niepisanych lub pisanych zasad forum

Moderator moderatowi nierówny. To tak jak dziecku dać lizaczka, a ten będzie latał po całej piaskownicy chwaląc się i wymachując nim dookoła.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2004, 15:17 
Moderator forum

===Tomy===[PL] napisał(a):
To tak jak dziecku dać lizaczka, a ten będzie latał po całej piaskownicy chwaląc się i wymachując nim dookoła.

...az mu jakis wiekszy piaskownicowy cfaniak nie pociagnie z laczka i nie zassie lizaczka :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2004, 16:12 

no tak.
a ja sie zastanawiam dla kogo jest i co oznacza informacja na pudelku: 16+
:wink:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2004, 18:17 

apropos troli grzybow czy jakos tam wlasnie zarejestrowal sie haidi kto go zna z serwow ;) :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2004, 07:24 

hmmm ja tez siedze tu jakiś czas .Ale tak jak zjechalicie Okote? Dziwnawym mi sie zdaje .Ten poziom agresji. Fakt!!.... Dla dziwnych pyrackich pytań w stylu gdzie jest łódź podwodna nie daje automatycznie liny do FAQ no i to mnie tu boli
ale reszta WYCHAMUJCIE PANOWIE!!!!!!! Aż tak zły nie jest!!!(zły czyt. potrafi czytać)

"Miej miłosierdzie dla cudzych oczu"

http://so.pwn.pl/

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2004, 13:52 
Moderator forum

Wasili Czapajew napisał(a):
hmmm ja tez siedze tu jakiś czas .Ale tak jak zjechalicie Okote? Dziwnawym mi sie zdaje .Ten poziom agresji. Fakt!!.... Dla dziwnych pyrackich pytań w stylu gdzie jest łódź podwodna nie daje automatycznie liny do FAQ no i to mnie tu boli
ale reszta WYCHAMUJCIE PANOWIE!!!!!!! Aż tak zły nie jest!!!(zły czyt. potrafi czytać)

Nie, ja też mam tego powyżej dziurek w nosie. To forum stało się forum Okoty i proponuję szybkie przemianowanie - bo po co wciskać kit, że traktuje ono o BF1942? Imć Okota kasuje posty, które JEMU się nie podobają - a jego gusta w sumie nic mnie (jak i podejżewam resztę) nie obchodzą. Forum ma być na luzie, kiedy chcę pogadać ze sztywniakami idę do urzędu. Co z tego, że w pewnym momencie pojawia się OT, szczególnie, kiedy temat został już wcześniej wyjaśniony? Bo Sir Okotcie nie chce się tego czytać? Jego biznes, ważne, że ja lubię się od czasu do czasu wyluzować - z resztą jak znakomita większość populacji tego forum - co widać po postach. Przez tego BogaForum wkrótce będę ograniczał odpowiedzi do "tak", "nie", "ok" - bo po cholerę się produkować, jeśli i tak ten ciołek zamknie topic. To nie jest moderowanie a cenzura w najgorszym tego słowa znaczeniu. No i oczywiście idiotyczne dopiski Okoty, jego debilne odpowiedzi, które u innych kasuje (bo mu Trollem śmierdzi) a sam dodaje, bo jest okazja do nabicia posta.

Sorry Hoze, ale przecież tak dalej być nie może. Proponuję revote praw moderatorskich oraz obdarzenie nimi kogoś, kto ma trochę twardszą psychikę i nie będzie się ze znaczkiem "M" obnosił jak paw z piórami. Są granice, których się nie przekracza, a Ty Okota przekroczyłeś je już dawno. Jeszcze to Twoje odgryzienie się na mnie w stylu 8-latka i pospiesznie zamknięcie tematu. To jest żałosne stary. Oczywiście banów nie rozdaje, dla kretynów pokroju Maciejka czy Jojca (i paru innych) bo... bo nie - bo ma okazję aby "coś" robić od czasu do czasu - człowieku - kup sobie psa, albo znajdź kobietę or siakąś pasję - zajmij się czymś. A może nawet graj więcej, podnosząc skilla abyśmy później na sparach nie słyszeli, że masz laaagggaaa a po meczach, że Cię "wyczitowano".

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2004, 13:55 

I nową konstytucję na tym forum i ograniczyć działanie Moderatorów( nie wszystkich).

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2004, 15:51 

I pobanować trolli :!: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2004, 15:55 

Ten kto przezywa innych trolli ten sam jest trollem :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2004, 15:55 
Moderator forum

Hmmm wydaje mi sie ze moderatorzy nie maja uprawnien do banowania, gdyz to sie robi w Panelu Administracyjnym. Moderatorzy moga usuwac posty, modyfikowac je, zamykac topicsy, i pare innych rzeczy. Jesli nadali tez Wam, Moderatorom prawa banow to uzyjcie ich...
PS. W sprawie Okoty - mi tez sie nie podoba jego "moderacja". Niniejszym prosze o rozpatrzenie odebrania mu tych praw :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2004, 16:00 

słuchajcie panowie, czy wy przypadkiem nie proponujecie go rozstrzelać?

"Miej miłosierdzie dla cudzych oczu"

http://so.pwn.pl/

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2004, 16:11 

Ciekawe czy aiv wie co się tu dzieje.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2004, 16:39 
Moderator forum

Tiger =-> Niech cie to nie interesuje...

Co do Okoty to dostawalem ostatnio wiele tego typu komentarzy...
Nie zamierzam na razie nic z tym robic. Poprostu przyjze sie dokladniej co robi. Jesli uznam ze nie wywiazuje sie z roli podejme odpowiednie kroki..
Czy wam to wystarczy? Czy do rozpedzenia tego tlumu mamy uzyc armatek wodnych i bananow ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2