Teraz jest 24 lis 2024, 21:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 02:50 
Moderator forum

Fish napisał(a):
A jak tak bardzo lubisz sprawdzac ludziom błędy to moge Ci dać do sprawdzenia kilka prac dyplomowych!! Co Ty na to??

1. Spoko, za odpowiednią stawkę - no problem.
2. Odpowiem najgrzeczniej jak potrafię: naciśnij krzyżyk w przeglądarce i nigdy więcej tu nie zaglądaj, mały, głupi złodzieju - polaczku. Tu sami frajerzy siedzą, hipokryci, którzy nie rozumieją durniutkich półgłówków okradających twórców, że to nie ich wina, że to, że tamto i że w ogóle. Oczywiście Okota tematu nie zamknie w odpowiednim miejscu, bo i po co?

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 05:44 

Żeś napisał mały głupi złodzieju - rozumiem (mam coś za darmo, za co Ty musiałeś płacić i to Cię boli) ale, że polaczku - A kim Ty... Qurwa jesteś?? Taki niby już z Ciebie Europejczyk Co?? Pfff. Mogłbym w tym miejscu napisać wiele obraźliwych rzeczy, ale mnie o to osobiście niechodzi, żeby kogoś Tu obrażac, albo cos tam. Bo naszczęscie co do niektórych to posiadam duży stopień kultury. I proponuje ten temat naprawdę zamknąć bo niechcę, żeby zaczęło się nikomu niepotrzebne obsypywanie się wyzwiskami na forum. Mała prośba jeśli masz choć troche kultury to postaraj się juz w tym temacie nic niedopisywać. Pozdro :!:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 10:13 

Piratą już podziękujemy

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 14:43 

@Fish zgadzam sie z toba w 100%
Jakubek vel Korki.....nieladnie tak przezywac...mamusia nienauczyla.
Cytuj:
mały, głupi złodzieju - polaczku

A ty to juz jestes bialym murzynem EU :D Czy zerwales sie z Ugandy.
Cytuj:
Piratą już podziękujemy

Swieta krowa sie znalazla.......95%z was ma nielegalny ystem operacyjny.
O filmach,mp3 itp. juz niewspomne

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 15:03 

jojec napisał(a):

No tak ale po pierwsze to jest strona http://www.battlefield1942.pl, a nie http://www.windowsy.pl (przykład) nikogo nie obchodzi jaki ktoś ma system operacyjny a po drugie porównaj sobie ceny orginalnego windowsa i orginalnego bf bo różnica jednak jest... :evil:. Osobiście mam orginalnego windowsa i jakoś nie czepaiam sie moich kumpli z klanu a ni nikogo ze sceny bf'a ze maja pirackie windowsy bo rozumiem ze między 500zł a 120zł jest spora różnica.

Ostatnio edytowano 21 lut 2004, 15:07 przez nomek, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 15:04 

Chyba za bardzo się tutaj żadzę, ale dla gości proponuję bana! :twisted: . Mam yoryginalny soft, w moim przypadku tylko, choć to niemożliwe, ale prawdziwe. I po co tak szpanujesz tą geografią? Usłyszałeś nazwe państwa leżacego w środkowej Afryce - a nawet jego stolicy pewnie nie znasz. Nie chcemy tutaj takich debili jak wy - zazwyczaj wqrza mnie blokowanie topiców przez okotę, teraz przydałby sie nie tylko blok, ale także ban. I nie mów Okota, że nie mam racji - to forum ma być poświęcone oryginalnej grze Battlefield 1942 i koniec. Proponuje bany dla Fisha - zasrany pirat i jojec'a - moze nie jest piratem, ale popiera pitactwo.

P.S Świeżo upieczeni piraci mogą teraz na mnie bluzgać - pozwalam, bo się tym nie przejmę - co innego gdyby był to bardziej znany "juzer" tego forum :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 15:06 

nomek napisał(a):
jojec napisał(a):

No tak ale po pierwsze to jest strona http://www.battlefield1942.pl, a nie http://www.windowsy.pl (przykład) nikogo nie obchodzi jaki ktoś ma system operacyjny a po drugie porównaj sobie ceny orginalnego windowsa i orginalnego bf bo różnica jednak jest... :evil:

Sorry nomek, ale co ty pieprz$%^???? Może jest różnica - ale jak nie masz kasy na oryginalanego Windowsa to nie kupuj go w ogóle. Nie obchodzi mnie zbytni różnica cen...

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 15:10 

wiechol napisał(a):
nomek napisał(a):
jojec napisał(a):

No tak ale po pierwsze to jest strona http://www.battlefield1942.pl, a nie http://www.windowsy.pl (przykład) nikogo nie obchodzi jaki ktoś ma system operacyjny a po drugie porównaj sobie ceny orginalnego windowsa i orginalnego bf bo różnica jednak jest... :evil:

Sorry nomek, ale co ty pieprz$%^???? Może jest różnica - ale jak nie masz kasy na oryginalanego Windowsa to nie kupuj go w ogóle. Nie obchodzi mnie zbytni różnica cen...

Teraz pasi?? :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 15:14 

nomek napisał(a):
wiechol napisał(a):
nomek napisał(a):
jojec napisał(a):

Teraz pasi?? :evil:

Nie, niezabardzo :P Chodziło mi o to, że osobę, która kupuje oryginalny soft nie zabardzo interesuje rożnica cen. Więc co za tym idzie to chyba sam rozumiesz... :wink: Kupuję oryginalany softwere, więc mam to w nosie czy windows jest 10 razy droższy od bf'a - kupuję oryginały z przyzwyczajenia.

P.S Windows, owszem, kosztuje 500 zł, tyle tylko, że jest to wersja OEM - wiadomo o co chodzi :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 15:22 

nie no spox :D tylko poprostu denerwuje mnie to ze słynny pan Bill Gates, jedna z najbogatszych osób na świecie, sprzedaje swoje oprogramowanie po tak wysokich cenach ma tyle kasy ze mógłby sprzedawać swoje windowsy jako dodatki w kolekcji Extra klasyka :D :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 15:50 

Cytuj:
jojec'a - moze nie jest piratem, ale popiera pitactwo

a precyzyjnie ujmujac do piractwa nienamawiam....i prosze mnie tu banem niestraszyc :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 16:07 
Moderator forum

@Fish - nie stary, nie boli mnie to, że ktoś ukradnie samochód, za który ja zapłaciłem. Jesteś typowym przykładem stereotypowego polaczka, który nadal żyje w utopijnym świecie, wedle zasad którego, wszystko jemu się należy. A płacenie za coś? Dla frajerów! (BTW - kulturalny złodziej :lol: :lol: )

@Jojec - już raz za głupotę poleciałeś z forum (swoją drogą Ty tak a Maciejek nie, więc możesz uznać to za poważną ujmę na "honorze" :lol: ) - wanna replay?

p.s. soft mam legalny - wystarczy włączyć myślenie przy zakupie kompa - na co Was chyba nie stać. MP3 mam zrobione z płytek CD, które kupiłem w sklepie - mam nie najwyższej klasy głośniki w kompie (2+1 Samsunga) natomiast na wieżę nie narzekam. MP3 ściągam po to, żeby zobaczyć czy warto kupić jakąś płytę. Przynajmniej nie naciąłem się na "The Long Road" Nickelback'a. Ostatnio w sumie bez testu kupiłem "st. Anger" Metallicy i... cholera, wolę starsze albumy, chociaż "Unnamed feeling" jest genialne :wink: Filmy jeśli mam czas - idę do kina, albo kupuję / wypożyczam DVD - nie każdy ma na tyle luksusowo, dużo czasu aby siedzieć 24h/d przed kompem :P

Ostatnio edytowano 21 lut 2004, 16:21 przez yacub, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 16:18 

Cytuj:
@Jojec - już raz za głupotę poleciałeś z forum

To chyba musze cie rozczarowac bo nieprzypominam sobie zebym polecial z tego forum

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 16:22 
Moderator forum

jojec napisał(a):
Cytuj:
@Jojec - już raz za głupotę poleciałeś z forum

To chyba musze cie rozczarowac bo nieprzypominam sobie zebym polecial z tego forum

A, fakt, zostały Twoje idiotyczne posty :) Sorry.

@Wiechol - tutaj nie daje się banów niestety :) Okota może jedynie zamykać topici dobijając sobie jeden post więcej :)

@Nomek - ciesz się, że "Painkiller" będzie w tej serii :twisted: Trzeba będzie zorganizować ostre kilim którejś nocy :twisted: :twisted:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2