Holman napisał(a):
[...]wiesz mnie akurat tez nie podnieca, mowimy o 2 roznych sprawach, nie o tym co kogo podnieca tylko o potrzebie ingerencji, internet to taki zwierz ze kazdy ma wolny wybor, masz linka i decydyjesz sam czy go klikasz czy nie klikasz, nikt nikgo nie zmusza, i takie postekiwanie jakie cos w necie jest BE albo FE jest zenujace
Holman,
1. Masz racje, bo mamy wolnosc slowa i kazdy ma prawo wypowiedziec sie na forum, co niniejszym czynie.
2. Nie masz racji, bo bf1942.pl to jest spolecznosc rzadzaca sie wewnetrznymi prawami i ktorej zasady nalezy szanowac bedac na tym forum. Jezeli wiekszosc uzna, ze tego typu materialy sa niesmaczne i nie zycza sobie takich linkow na publicu, to moderator/admin powinien takie adresy usuwac.
Nie bede sie tu zaglebial w mechanizm/kryteria oceny wiekszosci/mniejszosci, co do "politycznej poprawnosci" materialow/linkow. Kazdy zdrowo myslacy czlowiek bedzie wiedzial co mozna a co jest juz przesada.
Ciezko mi sie jednoznacznie okreslic co moze znalezc sie na forum, bo z jednej strony jestem ojcem i nie chcialbym aby moje dziecko mialo dostep do niektorych materialow (wiem, ze na forum sa osoby w wieku ok. 13-14 lat), ale z drugiej strony jestem czlowiekiem doroslym i nie chcialbym aby
mnie ktokolwiek ograniczal. Dlatego tez ponawiam swoja prosbe - podajcie mi ten link na priv'a, wole sam oceniac do dla mnie jest dobre a co zle... mam w koncu powyzej 18 lat
Pzdr,
Pre100