Teraz jest 24 lis 2024, 23:19

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 mar 2004, 12:27 

Witam wszystkich uzytkowników tej arcyciekawej strony.Jestem nowiutki,zatem proszę o wybaczenie sformułowań, nie przystających do ogólnego klimatu miłośników Battlefield 1942
Grę tą kupiłem synowi /oryginał oczywiście/ na jego usilne prośby i muszę przyznać,że warto było wydać parę złotych.Bywają momenty,że cała rodzina /z moją żoną włacznie- co uznaję za cud.../ kibicuje podczas potyczek pancernych...
Miałem kłopoty z dzwiękiem dot. zintegrowanej karty dzwiękowej ale porada "bezimiennego" / przepraszam, nie pamietam kto to był/ forumowicza, odnośnie Via Combo Audio - CAŁKOWICIE ROZWIĄZAŁO PROBLEM Chciałbym Wam wszystkim bardzo podziękować i właściwie tylko po to zalogowałem się tutaj.
Jestem w trakcie pobierania FORGOTTEN HOPE / na żądanie syna/ i jestem ciekaw jak mi pójdzie zainstalowanie. Jeszcze tylko pozostał problem/ jeden problem to nie problem/ z "krwawym" modem - ani goremod ani bloodpatch retailer nie wykazuja ochoty do wspólpracy. Może źle instalowałem...? Raz jeszcze dziękuję za porady wszystkich fanów BF 1942. Życzę wszystkim powodzenia.

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2004, 12:45 

My Tobie również... ;)
Wbrew pozorom znajdziesz tu co najmniej kilku, jeśli nie kilkunastu tatusiów (choć pewnie w większości dzieciaczki nasze nie są jeszcze w wieku "komputerowym"), więc zachęcam do częstszego zaglądania na forum, bo zapewne bez problemu znajdziesz z kimś wspólny język.
Zwłaszcza, że (podobną opinię już gdzieś tu wyczytałem, więc chyba zbyt mocno się nie pomylę) BF jest jednak grą "starszych" graczy.
A w każdym razie w grze uczestniczy pewnie zdecydowanie większy odsetek graczy w okolicach trzydziestki (i więcej), niż w przypadku innych gier komputerowych (podobnie jest na przykład w przypadku Operation Flashpoint, ale w sumie chyba nie az tak wiele jest gier tym się charakteryzujących).
W kazdym razie - dużo zacięcia i duzo przyjemności z gry. Dla całej rodziny! ;)
Pozdrowionka.

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2004, 12:59 

Ani goremod ani bloodpatch retailer nie chodzą na wersji pacza do bf 1.6, działały bodajże na wersji 1.0 i chyba na ktrórymś tam kolejnym paczu. Forgotten Hope nie powinno sprawić kłopotu przy instalacji, wymagany jest tylko zainstalowany właśnie pacz 1.6 i wszystko powinno chodzić normalnie.

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2004, 13:17 

Tatus wita Tatusia :)

Moj maly ma dopiero 3 lata ale tez lubi sobie "poszczelac", chociaz moja zona nie ma dobrego zdania w ogole o grach komputerowych :x Pozdrawiam i zycze powodzenia!... Jakbys mial problemy - na pewno znajdzie sie tu ktos kto Ci chetnie pomoze (ze mna wlacznie).

Pzdr,
Pre100

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2004, 13:32 

Dziekuję za miłe słowa. I miałem rację pisząc "problemy i...po problemach". Z "bloodem" już się nie szarpię, dzięki za podpowiedż...Będę tutaj stałym gościem.Raz jeszcze dziękuję za sympatyczne przyjęcie i pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2004, 14:42 

Pre100 napisał(a):
chociaz moja zona nie ma dobrego zdania w ogole o grach komputerowych :x

Ach te żony! ;)
Gdybyż chciały nas zrozumieć... ;)

Strefa czasowa: UTC + 2