Teraz jest 24 lis 2024, 00:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 13 mar 2003, 11:50 
Moderator forum

Ostatnio grałem w mod do BF "Desert Combat" (wersja 0.25). Czy ktoś inny w to grał?
Jeżeli tak, to jakie są wasze odczucia?
Z mojej strony powiem, że bardzo mi się podoba ten mod, nawet mimo wczesnej wersji. Jedynie mapy z BF-a wydaja się nieco za małe - szczególnie daje się to we znaki pilotom gdyż samoloty są kilka razy szybsze niż w te standardowe. Dodatkowo nieco dziwnie wygląda walka Amerykanów z Irakijczykami o Ardeny zimą.
I jeszcze jedno.....czy ktokolwiek potrafi pilotować śmigłowiec (apache)? Ja kompletnie nie daję sobie z tym rady. Może jest na to jakaś metoda?

Tytuł:
PostNapisane: 13 mar 2003, 13:09 

No i po co nowy topic? :evil: W dziale edycja znajduje sie temat "Desert Combat - Opinie, Uwagi itp."
A moze nie wiesh ze istnieje cos takiego jak wyszukiwarka? :arrow: Looknij do gory lekko nad napis "Forum Battlefield1942.pl Strona Glowna" lecz ponizej baneru "Battlefield1942.pl" nastepnie patrzaly skieruj w prawo az ujzysh kilka malych ikonek (Profil, Wyloguj [ _XENA_ ], Uzytkownicy itd.) Nastepnie wsrod ikonek sprobuj wyshukac ikonke z narysowana lupą. Jesli potrafish czytac po krotkim zastanowieniu powinienes odczytac napis "SZUKAJ"... Uff... I to wlasnie jest wyshukiwarka... W nastepnym programie "Pomoc ludzia nie potrafiocym kozystac z wyshukiwarki" dowiemy sie jak wyshukac dany temat.

Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2003, 20:53 

hmmm . DC.. jest spoczko czekam na update 0.30 tego modu .... do latania smigłowcem jest potrzebny Joy... bo bez tego niepolatasz długo ...
:lol: nio ale DC jest spoczko a w szczegulnosci saper :)

Strefa czasowa: UTC + 2