Teraz jest 18 lip 2025, 14:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 129 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2004, 04:33 

Jest jakiś drobny problem ze schodzeniem ze schodów w cytadeli, na mapie Hue. Jak się schodzi ze schodów to się chwile nasz gość blokuje. Czasami kończy czy się to szybką śmiercią, gdy przeciwnik akurat oblega bazę :(

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2004, 10:22 

Generalnie niech poprawią wszystko to co poprawili w BF od 1.25 do 1.6
Brak jest kropki w celowniku, brak hover death camera - jest albo freecam albo show killer.

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2004, 10:24 
Oldboy Battlefield.pl

wczoraj na jednej z mapek jadac uazem nagle zginolem (no more bylo) uaz caly nietkniety... i niewiem czemu nic nie bylo na drodze... chyba ze ktos pungi ulozyl... ale to by bylo juz przegiecie... :?

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2004, 11:43 

niepodoba mi sie tryb komend bo niema połowy np niemam bail out a raz jest i nieiwem czy to tak ma m byc czy to sie jakos ustawia jakie kkmendy sie chce

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2004, 12:07 

To wlącz sobie w OPTIONS stary rodzaj komend.

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2004, 12:42 

Mam to samo co Okota - czasem sobie bigne po dżungli,zabijam setki charlie i nagle no more :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2004, 15:12 

Pancho napisał(a):
Jest jakiś drobny problem ze schodzeniem ze schodów w cytadeli, na mapie Hue. Jak się schodzi ze schodów to się chwile nasz gość blokuje. Czasami kończy czy się to szybką śmiercią, gdy przeciwnik akurat oblega bazę :(

Nie tylko tam, na wszystkich metalowych schodach tak jest.

Wyrownanie sil, czyli m60 bez law'a, zmiejszyc celnosc tej broni. Asfalt wietnamiski ma miec apteczke, to jest jawna glupota, ze usa ma tylko. To psuje grywalnosc bfv.

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2004, 21:02 

Dodac kilka dzialek aa w bazach amerykancow (szczegolnie na lotniskach). Dac F4 z dzialkami lecz bez bomb. Dolozyc reczna wyrzutnie rakiet z-p amerykanom. Bo zeby niebo bylo wietnamskie to wstyd ;)

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2004, 21:06 

1). M60 jest przepakowane, zabrać LAWa, dać go innej klasie, ale nie może być razem z M60
2). splash pojazdów jest BEZNADZIEJNY na piechotę, zabić można chyba jedynie przy bezpośrednim trafieniu za pierwszym razem...
3). zwiększyć zwrotność F4/A7 lub zmniejszyć MiGów
4). kilka animacji zabugowanych, np. klucz czy czasem też przeładowanie broni
5). więcej mapek ;)
6). pale mogłyby zostawać na ziemi, ale to już narzekanie ;P
7). rakiety i śmigłowce, teraz trzeba trafić chyba tylko w środek heli aby cokolwiek mu zrobić
8). czasem występują bugi a la heli uderza w heli ale nic się nie dzieje, jeden przelatuje przez drugiego
9). pułapki nie powinny działać na team-mate'ów, dziś dostawałem szewskiej pasji gdy co chwilę na moją pułapkę wchodził gość z teamu, ginął i narzekał

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2004, 22:32 

na razie to ta gra działa jak jakas beta, cofania obrazu jakies skoki ii drgania co to ma byc ?

te problemy sa niezaleznie od ustawien grafiki a kompa mam dobrego ATHLONA +2800 1GB Ramu i GF 5900 podkreconego

niech ci co maja słabe kompy niemysla ze inni maja lepiej wg. mnie kod sieciowy jest jakis zrąbany

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 00:10 
Oldboy Battlefield.pl

wiesz co... :roll:
a moze pozmieniaj cos w kompie co?
bo poprostu ja mam o wiele gorsza konfiguracje i mi laguje... wylacznie net. ale po polnocy jak profuturo nie jest obciazone niemam zadnych cofek...
...nie spie 3 dzien... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 02:13 

Gorefest napisał(a):
Mam to samo co Okota - czasem sobie bigne po dżungli,zabijam setki charlie i nagle no more :roll:

To ty nie wiesz ze w Jungli robili puapki (:D)... ? :)
Biegniesz, biegniesz i JEB... is no more :)
Dlatego najlepiej chodzic oficjalnymi ulicami...
Albo autobusem brykac.

2 opcja to ze mozesz sie potykac o flaszke, a Admin, ze jest zly bo nie zauwazyles flaszki, ktora Ci podrzucil zabija Cie jednym guzikiem... tak wiec patrz pod nogi bo wszedzie moga lezec flaszki :)

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 02:43 
Moderator forum

Okota napisał(a):
wiesz co... :roll:
a moze pozmieniaj cos w kompie co?
bo poprostu ja mam o wiele gorsza konfiguracje i mi laguje... wylacznie net. ale po polnocy jak profuturo nie jest obciazone niemam zadnych cofek...
...nie spie 3 dzien... :wink:

Może masz większą przepustowość sieci albo po prostu lepsze łącze. Kod jest zrąbany niemożebnie. W singlu gram sobie na cieniutkim kompie, a w sieci w dzień - slideshow po grzybach. W nocy jest w miare zbliżone do single - obawiam się że spuchły pakiety w stosunku do singla :(

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 02:46 
Oldboy Battlefield.pl

hmm nie zaobserwowalem na serverze ale...
jak 4web chodzil na 32 osoby w bfv to co jakis czas mial czkawke i to ostra a na servie ani wzrosu zuzycia pamieci ani proca ani lacza! dalem na 24 i dziala ok.
ze swoim netem to czekam na kwiecien bo wtedy bede mial GTS od ipartners. 8)
a w bf42 nie masz takich jazd?

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 08:58 

Pamiętacie jak w 1.1 BF42 dało się zestrzelić z SMG samolot w powietrzu?? :D To mi się kojarzy, wogóle kosmiczne 'accuracy' broni, siła LKM jak cholera, arozrzut ja w pistolecie... :D powinno byc tak mniej więcej jak w FH (i tu zgadzam się z marcinkiem, byle lama, czyli ja np zabijam przypadkowo, a jak chcę to ni ... ). Reszta też głupio razi. :D Zrobienie na odwrut "lufowego kompasu" to lipa całkiem, wogóle nie mogę się połapać, dokładnie jak mówi piasecznik. :D Bloki na cytadeli - to to nie modem!? :D I dużo, dużo innych. Wyszedł kolejny Bug'sfield. :D Znowu masa kosmicznych zachowań. Ach! Puki co nie widzi mi się ta odsłona. Jedyna szansa dla tej gry u mnie to patch. :D O wymaganiach chyba nie muszę mówić... :roll:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 129 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2