Teraz jest 27 lis 2024, 12:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2003, 23:41 
Moderator forum

ty oddawaczu pieknym za nadobne...przeczytaj sobie regulamin tego forum i wtedy dostaniesz odpowiedz na pytanie czemu ktos skasowal ci temat...
jeszcze jakies ale? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2003, 00:04 

To lepiej Ty zobacz sobie dzial POMOC i sprawdz ile jest tam tematow o cracki (np. http://forum.battlefield1942.pl/viewtopic.php?t=587), a ja wcale sie o crack nie pytalem, nie pytalem sie skad sciagnac itp. Chodzilo mi o cos innego, ale gdyby "Admin" najpier przeczytal co napisalem i sprobowal pomoc to wszytko potoczylo by sie inaczej, ale nie ... wykasuje temat ... niech sie biedny "chlopczyk" meczy, na *** mu pomagac ! " Tak to wlasnie wygladalo, w moim skromnym mniemaniu ....

Wracajac do tematu : Nie Wam osadzac kto ma jaka wersje gry, to jest jego problem, jezeli uwazacie ze mam "pirata" to prosze jakies dowody, potem mozecie mnie usuwac, banowac itp ...

ps. Nie "ty" tylko "Ty" najwyzej (tak samo jak Cie, Wam itp), nie uczyli w domu dobrych manier :?:

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2003, 11:35 

Jesli pozyczyłes swój oryginał koledze to teraz spróbuj go odzyskac. A tak na marginesie to kto przy zdrowych zmysłach pożycza ORYGINAŁ i to pewnie jeszcze z cd keyem. Tak wiec poki co radź sobie sam tutaj pomocy nie uzyskasz poniewaz jestes traktowany jako nie posiadający oryginału i wszystko za tym przemawia. A pacze NO CD istnieją od dawna nawet do najnowszej wersji 1.31 ale przeznaczone sa tylko dla oryginalnych posiadaczy gry. Koniec tematu.

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2003, 14:17 

To, ze instanieja to wiem, ale moj problem polegal na tym, ze instalujac gre z "oryginalnych" plyt i wgrywajac patcha NO-CD gra nie chciala sie odpalic (nie wyskakiwalo okno wloz org. cd itp) ... przy wgraniu pliku mod.dll .... ale coz, jest to pewnie problem natury technicznej lub sprzetowej ... wy wiecie lepiej, lubicie osadzac ludzi, jednak w tym przypadku jestes w bledzie Shaggy !

Cytuj:
ale przeznaczone sa tylko dla oryginalnych posiadaczy gry

A to ciekawe, ze cracki przeznaczone sa dla uzytkownikow oryginalnych wersji :roll:

ps. Dolaczam screen mojego "pirackiego" opakowania, niestety bez cd, ktorych narazie nie posiadam :(
Obrazek

Pozdrawiam
KaLoH

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2003, 17:04 

Napisałem wyraźnie PACZE,a to jest róznica chyba niż kraki. I są to zupełnie inne pliki...

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2003, 17:08 

Uwazasz ze na http://www.gamescopyworld.com sa patche czy cracki :?:

ps. nie schodzmy z tematu :)
p2. Glupio Ci teraz ? Twoj wykrywacz piratow najwyrazniej za dobrze nie dziala :!:

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2003, 22:23 

Kudlaty (Shaggy) mowe Ci odjelo :?: (a moze palce, bo juz jakos nie piszesz) :!:

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2003, 22:24 

KaLoH napisał(a):
Kudlaty (Shaggy) mowe Ci odjelo :?: (a moze palce, bo juz jakos nie piszesz) :!:
ja już palcami u nóg pisze :D :lol: :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2003, 22:41 

Misiek_Blacha napisał(a):
KaLoH napisał(a):
ja już palcami u nóg pisze :D :lol: :shock:

co za spam :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: qrde a ja jak pierdne to mi 100 słów na raz wychodzi :P

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2003, 23:01 

KaLoH mule bagienny, czy ja napisełam cos o game copy world ? znajdź mi to proszę. Napisałem, że istnieją pacze nie kraki i nie podałem źródła bo dalej twierdze, że nie masz oryginału. A skoro nie potrafisz poradzić sobie z prostym krakiem to dosć skomplikowany pacz NO CD plus emulator cd przerośnie cie napewno....

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2003, 23:49 

ADMINIE prosze usunac ten topic i usunac mojego uzytkownika : KaLoH

chamstwa nie znosze ... ehhh :( Czas najwyzszy sie pozegnac, nie milo mi sie z Wami gadalo :( Zegnam :!:

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2003, 23:52 

odezwal sie cham :P

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2003, 17:54 

KaLoH napisał(a):
To, ze instanieja to wiem, ale moj problem polegal na tym, ze instalujac gre z "oryginalnych" plyt i wgrywajac patcha NO-CD gra nie chciala sie odpalic (nie wyskakiwalo okno wloz org. cd itp) ... przy wgraniu pliku mod.dll .... ale coz, jest to pewnie problem natury technicznej lub sprzetowej ... wy wiecie lepiej, lubicie osadzac ludzi, jednak w tym przypadku jestes w bledzie Shaggy !

Cytuj:
ale przeznaczone sa tylko dla oryginalnych posiadaczy gry

A to ciekawe, ze cracki przeznaczone sa dla uzytkownikow oryginalnych wersji :roll:

ps. Dolaczam screen mojego "pirackiego" opakowania, niestety bez cd, ktorych narazie nie posiadam :(
Obrazek

Pozdrawiam
KaLoH

Taa...Znalazles zdjecie na allegro (zeby nie bylo ze sobie wymyslam- http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11416587 )i sie podniecasz... Wiec nie wciskaj kitoof ze polska scena bf'a to sciema jak chyba sam nie rozumiesh znaczenia slowa "prawdomownosc"... I co kolega jeszcze nie wrocil z wakacji (w srodku roku- dziwne) z twoimi CDkami??? A moze zaraz nam powiesh ze potrzebujesh No-CD bo jak sie bawiles w piaskownicy to ci Zenek przejechal lopatka po sidiku i teraz jest taka Beee rysa? Nie no jest SPOX przynajmniej troche ludu mialo z ciebie beke... W real'u tesh takie texty sypiesh?

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2003, 18:14 

Dobra, to zdjecie jest z allegro, ale nie mam skanera, a chcialem zeby ten kolo sie odpie***** bo wkur***aja mnie tacy co mysla ze wiedza wszystko ! Mam oryginal (to jest moja sprawa, nie wasza) :!:

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2003, 18:30 

Jak tak do tego podchodzish- twoja sprawa czy mash orginal :arrow: zgadzam sie :arrow: twoja sprawa, twoj problem z sidikami...banalne prawda? G....o prawda ze mash orginal- mash orginal :arrow: mash telefon do pomocy technicznej :arrow: nie mash problemu.
To chyba pierwsza rzecz ktora sie nasuwa przy wystepowaniu jakichkolwiek problemoof z gra wiec praktycznie moge ci zagwarantowac ze mash pirata... I widac ze jednak wykrywacz piratoof Shaggy'ego dzialal poprawnie...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2