Teraz jest 24 lis 2024, 21:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 kwi 2004, 11:41 

Witam jestem tu nowy, jestem lolem jesli chodzi o temat battlefielda 1942 bo do tej pory bylem zapalonym graczem enemy territory. Bf mi sie spodobal i postanowilem pograc w to dluzej. Dzieki poradom znalezionym na tym forum poardzilem sobie z paroma problemami, tzn naprawilem dzwiek i wiem jak grac z botami na lanie w trybie co-op. Moj problem polega na tym ze zakldajac server na 32 osoby w trybie co-op oprocz mnie sa tylko boty a chcialby zrobic miesce dla kolegi z sieci. Jak kiknac boty? nie badzcie dla mnie zbyt okrutni :D :D bo jak mowie nie jestem jeszcze w tamacie. Pozniej mam zamiar uderzyc na neta ale wpierw chcialem potrenowac gre z botami. Z gory dzieks. Gra jest swietna

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2004, 11:53 

Witam. A co do tych botów to chyba jak sie kumpel dołączy to automatycznie jakiegos bota zastąpi...

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2004, 11:57 

To elegancko wielkie dzieki pozdawiam

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2004, 12:27 

Podaj cyferki z ostatniej strony instrukcji :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2004, 12:28 

Te slowa to szoded limszol bo mam izraelska wersje :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2004, 13:35 

IZRAELSKĄ :?: :shock: ????ale sciema to podaj jaki obrazek jest na 18stronie lolu :P

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2004, 14:09 

I kto tu jest lolem haha :twisted: . Bez komentarza

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2004, 15:59 

ja proponuje bana temu panu a co do obrazka na 18 nie ma żadnego : P :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2004, 16:31 

Ej ludziska maly apel, przegladajac to forum doszedlem do wniosku ze nie jestescie zbyt mili a w szczegolnosci dla nowicjuszy. oczywiscie nie mowie tu o wszystkich, jest masa ludzi ktorzy w sposob rzeczowy staraja sie pomoc. Gralem w rozne sieciowe gry poczawszy od duka, bywalem na roznych forach, i stwierdzam ze tutaj panuje jakas dzwina atmosfera podejrzliwosci. Oczywiscie zazartowalem sobie z ta wersja, mam oryginal, w tej cenie 35 zl grzechem bylo by kupic pirata co nie. Na jakiej podstawie wysuwacie wnioski ze ktos ma oryginal, :shock: . Staralem sie odpowiedziec w smieszny sposob, bo pytania wydawaly sie byc smieszne. Tak sie sklada iz mam duzo gier sa to oryginaly kupowane w promocyjnych cenach jako klasyczne starsze gry. Gdybym pytal o jakiegos cd keya rozumiem bulwers, a tak po prostu mnie smieszycie, powiedzcie mi czy wy na pewno w 100 % jestescie legalni?? :D . Pytanie retoryczne do zainteresowanych :twisted: Powiedz metek patrzac na twojego ostatniego posta ile masz lat 14? :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2004, 16:38 

Sioux kazdy wsumie musial sie zweryfikowc 8) a ty mowiac ze wszystcy tepia nowicjuszy sam dyskryminujesz 14 latkow lolu poza tym ja mam 16 :twisted: aha i gralem w ET i jakos cie nie pamietam odswiez mi sie :?: chyba ze byles slaby to takich nie kojarze : P

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2004, 16:40 

Hm. Sprobuj z tabeli wynikow (TAB) zapamietac numer bota i z konsoli wpisz: kick numer (np kick 1). nie wiem, czy to sie uda, z tego co pamietam wtedy dodawany jest nowy bot, ale nie na 100%.

Btw - Sioux ma racje. Panowie, przesadzacie.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2004, 16:44 

dobra to podaj ostatnie zdanie na 23 stronie instrukcji :wink: musimy wiedziec czy naprawde masz orginala (jak nie podasz to znaczy ze masz pirata) :wink: wybacz ta podejrzliwosc ale musimy weryfikowac nowych bo duzo wśród nich piratów

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2004, 16:47 

PIOTERRR napisał(a):
dobra to podaj ostatnie zdanie na 23 stronie instrukcji :wink: musimy wiedziec czy naprawde masz orginala (jak nie podasz to znaczy ze masz pirata) :wink: wybacz ta podejrzliwosc ale musimy weryfikowac nowych bo duzo wśród nich piratów

twoja dupe sobie zweryfikuj
jak nie podasz co na niej jest to znaczy ze masz piracka
Cytuj:
wybacz ta podejrzliwosc ale musimy weryfikowac nowych bo duzo wśród nich piratów

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2