Teraz jest 2 gru 2024, 22:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 126 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2002, 14:44 

I CO MY TERAZ ZROBIMY BEZ DZIADKA.... :( :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2002, 15:34 

A mnie już Dziadek nie obchodzi nie przyniósł mi dysku 180 GB. :( :( :(

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2002, 16:18 

LoL Dziadek to musialo byc ******* :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2002, 16:27 

niniejszym witam, wczoraj pierwszy raz zagralem sobie w BF z przypadku trafiajac na serwer SPQR (najnizszy ping byl :) ) pozniej poszukalem oficialnej stronki i tak tu trafilem :) mam nadzieje ze zostane :)

co do pieknych/dziwnych smierci wczoraj mialem taki przypadek... nazwy mapy niestety nie pamietam ale to taka z wiatrakiem na wzgorzu... zaraz za mostem jest flaga, flaga byla juz nasza (axis) wiec bieglem dalej widzac goscia w jeepie i drugiego biegnacego obok ten obok padl w biegu a gosc w jeepie mnie rozmlaskal (bodajze zipper) pedzac w kierunku flagi... patrze a tu spawn za 2 sek :D pojawilem sie z panzersreckiem tuz przed pedzacym jeepem i wywalilem prosto w maske :D... chwile pozniej zdziwiony zipper powiedzial auu :D (jezeli to nie byl zipper to przepraszam :) )

druga sprawa to coz za pamietliwosc :) rozwalilem z AA B17 chwile pozniej gdzies biegne i znowu mnie jeep rozmlaskal patrze na teksty a tam: to za tego B17 :D ... hyhyhy fajna ta gra ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2002, 21:24 

tak to bylem ja :D, ty grales pierwszy raz :shock: :P

no i jeszcze dopisze o dzisiejszej smierci :lol:, ktora juz byla tutaj opisywana przez blade pussy hunter'a, a dokladniej chodzi o zderzenie samolotami z Titusem w Kharkowie
tez mi sie to zdarzylo :wink: :D, przez przypadek (frag byl dla mnie i dla niego :lol:), ja myslalem ze przelece nad Titusem

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2002, 22:07 

Heh :)
Ja dzis mialem smieszne zdazenie z Kibolem... coprawda nie smierc, ale da sie opisac :D

Otoz jade sobie jakby nigdy nic Tigerem na Work Camp w Kursku :)
Zalatwilem jakiegos T-34 odwracam lufe a tam z dolu ! jedzie do mnie Kibol Jeepem, szybki Fire... Kibol zgina... a potem jego zwloki RAZEM z JEEPEm przelecialy NAD Tigerem :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2002, 00:16 

cos nie o smierci:
jestem na lotnisku i biegne do samolotu (od strony silnika :D) od przodu, wszystko wydaje sie w porzadku, czuje sie bezpieczny :P, wsiadam do samolotu (kamera obraca sie o 180 stopni :wink:), patrze a tu kilka metrow od samolotu lezy juz jeden wrak a tuz za nim spada drugi po kilku sekundach
ciekawe skad sie wziely :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2002, 17:02 

Wczoraj na Wake'owym lotnisku wraz z jakims gosciem stoje i czekam na samolot. poniewaz bylem medykiem (jak zwykle :wink: ) i zauwazylem, ze ma tylko jeszcze 36% energi to podszedlem do niego z apteczka i zaczalem go leczyc. jak do niego podszedlem to sie niezle przestraszyl i sie tak gwaltownie obrocil w moim kierunku, ze myslalem, ze za chwile sciagnie spust. Ale tego nie zrobil, wiec dalej go leczylem. Jak znowu mial 100% to sie odsunalem do tylu i dokladnie w tym momencie przelecial japonski samolot i go skosil :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2002, 19:26 

no to fajnie Thanatos, tylko apteczke zmarnowales :lol:

No dobra a tera o smierci bodajze ziperra, nie obraz sie ziperr ale mnie to strasznie rozbawilo :) a wiec gralem z ziperrem na Battleaxe i idziemy alliedami na ta pierwsza srodkowa baze (bo byla zdobyta przez axis) no i ja kucnalem sobie przy bunkrze a ziperr stal na tym malym pagorku i nagle leci Hans Klos, no to ja sie chowam do budynku a ziperr caly czas tam stoi jak wryty :D no to Hans zrzuca bombe, nie trafia w zadnego z nas, patrze a Hans leci jakos krzywo i zawadzil ziperaa skrzydlem tuz przy ziemi i bylo Hans Klos [killed] Ziperr :lol: :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2002, 19:50 

nie pamietam :roll:, ale sie nie obrazam :wink: tylko smieje :lol:, bo niezle

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2002, 22:15 

To coś z innej beczki. Serwer TO Titus za sterami B-17 ja na górnej wieżyczce jakiś koleś na dolnej przelatujemy nad terytorium wroga postanowiłem wyskoczyć wsykoczyłem tylko nie byłem w powietrzu znalazłem się na lewym skrzydle bąbowca troche sobie tam pobyłem i zeskoczyłem
Mapa Stalingrad to zaznaczone na czerwono to gostek, walnołem w niego z armaty to zaczoł lecieć do góry i tak leciał aż jego cialo znikneło i z pola widzenia. A zawaliłem mu jak wchodził po drabinie do domku. Obrazek

Ostatnio edytowano 27 gru 2002, 22:19 przez Fatal, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2002, 06:56 

zanim zasne to jeszcze to...ziew...napisze :lol:
wracam z ktoregos serv'a, mapka battleaxe...ziew..., stanalem se za bunkrem bo cos cos mnie drasnelo, wychylam sie, rozgladam i widze :!: ,widze :!: ,widze :!: sniper na gorce, mierze z bazooki :arrow: strzelam, pocisk leci, ale nie tylko...ziew...moj, zostalem trafiony, smutny patrze na napisy (tam gdzie pisze kto kogo zabil :wink:) i widze (nie pamietam nick'a)[X98Sniper]ziperr, a nizej ziperr[Bazooka](nie pamietam nick'a) no i wpadam w smiech :lol: :lol: :lol:

chcialbym dodac ze z powodu...ziew...zasspania :D nieodpowiadam za bledy gramatyczne i stylistyczne w zdaniach...ziew... :wink: :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2003, 09:45 

no ja mam 2 przypadki, obydwa z OMG
1.
Jestem inzynierem i kladlem miny na Stone Bridge zucam mine a tam z naprzeciwka napiera Jeep niemiecki :? tylko ze z naszym zolnierzem, i traf chcial ze trafil w ta mine w powietrzu :lol: niezle chlopak lecial :wink:
2.
Tym razem kladlem miny na Arhnem Bridge bylo ich sporo jeszcze jeden ze mna je kladl nagle odwaracam sie a tam pedzi Jeep od strony lotniska (dziwne a pisalismy ze sa miny :shock: )i facet wjechal na mine i wyswietlilo TK a ten jeep ze zwlokami przelecial pewna czesc mostu i skosil tego typa co klad te miny hehehehe

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2003, 00:49 
Moderator forum

ekhem....Zipper....
tym sniperem bylem ja i musze dodac ze bylem mocno zaskoczony.....

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2003, 04:27 

no to dam cos od sieebie bo ten temat mi sie bardzo podoba :) a nie jakies tam cenzura o szopenie.

NIESPODZIEWANE:

Plansza "rogal" jetem aliantem i pomykam sobie po lotnisku czolgiem i jakies samoloty mi lataja nad czacha wiec lece do dzialka -to obok bunkra, ladnie pieknie rozwalilem 2 samoloty skosno okich wychodze z dzialka juz zadowolony ze dalej bez przeszkud bede jezidzil tankiem a tu bum resztki z nieba mi spadly i mnie zabilo sie wqur..... niemilosiernie.

PINGOWE AKCJE:
tobruk, ide do jepa a tu patrze jep jedzie sobie no tak jedzie qwa a fdzie kierowca ja patrze 10m dalej sie pojawia koles w owym jepie

Koles wychyla sie z bunkra, pum dostaje z pancera centralnie w korpus ale qwa nic znowu sie wychyla beszczelnie zucajac granaty 2 raz dostaje i dopiero za 3 razem go udaje sie mi go unieszkodliwic

ARCHIWUM X :)

dostaje z ppanc i lece wysoko wysoko wysoko no i co dziwnego nie doznaje zadnych uszkodzen oczywiscie londuje na spadochronie :)

plansz OMG jade od strony axis czolgiem pancer 4 i widze ze stoi tygrys alianty postawili miny i chwilowy korek :) wiec czekam i wdze ze nadlatuje being 747 no to mysle ze juz fajnie jest :) bombarduje. jakims dziwnym trafem teleportowalo moj czolg pod most w wode a co naj dziweniejsze ze jesm w kolumnie mostu :shock:

bylo wiele dziwnych akcji smierci itp itd

aaa i przypominam to jest forum bf wiec starajmy sie pisac o bf I NIE SPAMUJMU cenzura jak nieliczni to robia

wszystko!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 126 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2