no to dam cos od sieebie bo ten temat mi sie bardzo podoba

a nie jakies tam
cenzura o szopenie.
NIESPODZIEWANE:
Plansza "rogal" jetem aliantem i pomykam sobie po lotnisku czolgiem i jakies samoloty mi lataja nad czacha wiec lece do dzialka -to obok bunkra, ladnie pieknie rozwalilem 2 samoloty skosno okich wychodze z dzialka juz zadowolony ze dalej bez przeszkud bede jezidzil tankiem a tu bum resztki z nieba mi spadly i mnie zabilo sie wqur..... niemilosiernie.
PINGOWE AKCJE:
tobruk, ide do jepa a tu patrze jep jedzie sobie no tak jedzie qwa a fdzie kierowca ja patrze 10m dalej sie pojawia koles w owym jepie
Koles wychyla sie z bunkra, pum dostaje z pancera centralnie w korpus ale qwa nic znowu sie wychyla beszczelnie zucajac granaty 2 raz dostaje i dopiero za 3 razem go udaje sie mi go unieszkodliwic
ARCHIWUM X
dostaje z ppanc i lece wysoko wysoko wysoko no i co dziwnego nie doznaje zadnych uszkodzen oczywiscie londuje na spadochronie
plansz OMG jade od strony axis czolgiem pancer 4 i widze ze stoi tygrys alianty postawili miny i chwilowy korek

wiec czekam i wdze ze nadlatuje being 747 no to mysle ze juz fajnie jest

bombarduje. jakims dziwnym trafem teleportowalo moj czolg pod most w wode a co naj dziweniejsze ze jesm w kolumnie mostu
bylo wiele dziwnych akcji smierci itp itd
aaa i przypominam to jest forum bf wiec starajmy sie pisac o bf I NIE SPAMUJMU
cenzura jak nieliczni to robia
wszystko!