Teraz jest 19 kwi 2025, 06:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 maja 2004, 20:55 

Cześć Chłopaki i Dziewczyny.

Większość stałych bywalców zauważyła , że nie ma mnie z Wami od mniej więcej dwóch miesięcy. Robiłem sobie urlop , który zakończył się przedwczesną emeryturą. Tak się złożyło , że nie będę miał czasu na poważną zabawę z Battlefildem, bardzo żałuje :(. Za te dwa lata naprawde wspaniałej zabawy chciałbym Wam podziękować i sie pożegnać. Scena się rozrosła przez te dwa lata i nie ma już w niej nic z tego kameralnego klimatu pierwszego roku. Doszło dużo nowych graczy a na serwerach gra się miejscami tak jak na początku we wrześniu ("jak sie otwiera klape w barce???") :) Ma to swój urok oczywiscie ale będzie mi brakować tych nocek na stalingradzie z Raklezem,Titusem i Vedżim. Nowych mapek i pomysłów Clona. Wiecznych problemów z pingiem Blade`a a pozniej identycznych kłopotów Kal-Ela ;) Dociekliwości technicznych Piaska, psychopatycznych lotów Vegety, huntera czy Dartha:) , chłopaków z OnZetu (heh zawsze was tak bede nazywał), mojego mentora Warsawa, palenia po nocach i latania mustangami (przeciez ja nie umiem latać) z Zooltarem (znaczy z Collosal Balzakiem) na Bocage , pojedynków na noże (pamiętacie ten turniej?), Pana Szmaty ("ja najlepszym snajperem , ja?? pzreciez ja tylko kliknąłem" :)), Kaczego mastachy, słynnego JaniegramjajestemtylkoWA Couga, Kaserka (Pepsee pogadałbyś z moją mamą?), Zimnego Herberta z pingiem 500 przez pierwsze pół roku, niesamowitego Mańka i innych do których sie przyzwyczaiłem prawie jak do rodziny. Scena miała mimo małych turbulencji głownie dobre chwile. Pierwsze zgrzyty konrador - clone .. heh , jakie to wtedy było poważne a teraz? Śmiac sie chce nie? Kłotnie z Wildą (wtedy WA) :) Pad pierwszego forum (wszytskie kłotnie skasowane !!!) a potem pierwsze mecze w CB i pierwsze sparingi na naszej scenie. Pamiętacie konsolidacje sceny przed drugim NC? To naprawde najpiekniejszy okres, prawie nie było sporów i naprawdę pokazaliśmy , że jesteśmy jednymi z najmocniejszych w Europie. Całe dnie spędzane na taktykach z Miłoszem , Michałem i innymi. Prawie wszyscy wtedy dali coś od siebie, nawet kibice na ircu. Potem BFVietnam i chyba największy kryzys BF42 w historii. Część z Was poszła do dżungli część została i chyba nie wyszło to na dobre BF42. NIe wiem nie znam się :P Nie wydaje mi się , żeby scena innej gry zgromadziła tyle, mimo wszystko, życzliwych sobie osob. Trzymajcie się chłopaki z PRGK-42 naprawde się z Wami zżyłem, godziny wspolnych treningów zrobiły swoje (dzieki za koszulke). Narazka ejwy - jesteście zgraną paką , żadnego z Was nigdy nie udało mi się zwerbować :D . Cześć SPQR - jedni z niewielu, którzy pozostali wierni nazwie :))) Chłopaki z DAKa (Arcy) - warto sie było z Wami ścigać w ladderach. Pa WA, UkFy i reszta chłopaków. Na koniec dzięki Enclave za te kilka miesięcy wspólnej gry. Z większością z Was znałem się od początku przygody z BFem i z Wami tą przygodę zakończyłem. Enclave zawsze będe traktował jak moje dziecko (Coug jest matką hehehhe) więc to Wam będe kibicował - GL.

Bawiłem się super, za co wszytskim Wam dziękuje , trzymajcie się.

P.S. Bede pogrywał wieczorami od czasu do czasu , żeby się z Was pośmiać :P

P.S. 2 Do zobaczenia w BF42SE:)

Ostatnio edytowano 15 maja 2004, 21:07 przez Pepsee, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2004, 21:00 

Chociarz za duzo z toba nie gralem to i tak powiem NARKA :) .
BTW: Powodzenia na nowej bezBF-owej drodze zycia :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2004, 21:14 
Moderator forum

Peps...myślę że wszyscy którzy mieli okazję z Tobą grać szczerze żałują Twojego odejścia...może jeszcze kiedyś uda nam się wspólnie pograć Lolku przez duże "L" :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2004, 21:16 

....................
Aż sie łezka w oku kręci :cry: :cry:
To już dwa lata.Dwa lata wspaniałej zabawy. Dwa lata z wspaniałymi ludzmi,kumplami i wreszcie przyjacielami. Dwa lata grania do samego rana. Rok narzekania na pingi;) Ah ale ten czas szybko leci..

Wujku wracaj do nas.
Do dzisiaj pamietam potyczki z Tobą na Stalinie albo na El Alamein w samolotach:)
Pamiętam także jaki z Ciebie był(jest) zajebisty dowódca.
Wujku wracaj wracaj :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2004, 21:16 

Pepsee, domyslam sie, ze nie zartujesz. Jednak mam nadzieje, że za trzy dni powiesz: "Cholera, nie moge żyć bez Battlefielda, musze wrócic na forum, ciekawe co z enclave i czy cougar ma wreszcie prawa rodzicielskie?''. Jezeli jednak zdarzy sie tak, ze nie wrócisz - zegnaj :wink: . W scenę battlefielda włożyłeś dużo pracy, dużo pracy, która się opłaciła. Coż dużo mówic - powodzenia w realu. Zawsze wracaj do miłych wspomnien, do zatargów zadziej :P

P.S Rozstania zawsze sa bolesne :cry: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2004, 21:17 

Trzymaj się Pepsee :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2004, 21:24 

chlip chlip.. juz nam nikt nie powie ze rzucalismy granaty jak na freeplayu ;) szkoda, szkoda ale bf to w koncu nie sposob na zycie :)

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2004, 21:25 

Pepsee zona Cie bije :twisted: Szkoda ze odchodzisz mam nadzieje ze keidys sie pojawisz na jakims wspolnym browarku 8) Trzymaj sie mAn do zobaczenia

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2004, 21:27 
Moderator forum

No Peps, do zobaczenia za tydzień na serwerkach.

BF to narkotyk... tego się nie odstawia z dnia na dzień ;-)

Tytuł: Pepsee
PostNapisane: 15 maja 2004, 21:30 

az sie plakac chce :( Pepsee chocjaz nie gralem od 2 lat (nie wiedzialem o tej grze wtedy dopiero NightMax mi powiedzial o tej grze za co mu dziekuje) i tak cie zegnam :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2004, 21:31 

3maj sie

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2004, 21:34 

Pepsee powodzenia, było mi bardzo miło cię poznać :D
Tych noce nikt kto w nich uczestniczyl wraz z nami nie zapomni do konca zycia :wink:
Bedzie nam cie brakowalo Pepsee i tych textow ***** VEGETA skacz a jak mowie skacz to skaczesz itp :wink:
Jeszcze raz powodzenia :cry: :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2004, 21:34 

Trzymaj sie "tato" ;)
I mimo ze pewnie bedzies strasznie lamil odwiedz czasem dzungle lub piaski pustyni :wink: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2004, 21:40 

Narazka Pepsee postaraj czesciej witac na serverku :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2