===Tomy===[PL] napisał(a):
"Jezeli klimat na serverach jest taki sam jak na oficjalnej polskiej..
stronie battlefielda to ja podziekuje za ta gre. Wejdzcie na ta strone mozna sie niezle posmiac. Zadajcie tam jakies proste pytanie dotyczacej tej gry a zaraz z pieciu bufonow wyzwie was od jakis troli gejow noobow lamerow itd, a trzeba jeszcze pamietac ze kazdy z tamtejszych bufonow ma z pieciu pieskow co szczekaja tak jak oni. Czytam wiele for ale to jest debesciak hihihi.
"Nawiedzeni"
~Rigolletto, 2004-05-18 21:03
Niestety to nie jest smieszne ale zalosne. Czlowiek ktory to napisal w kilku zdaniach przedstawil obraz tej strony jak i forum. Rozumiem ze kazdy nowy moze znalezc rozwiazanie swojego problemu jesli uzyje opcji szukaj, i nie musi sie pisac durnych postow jak otworzyc barke itp. Ale to co sie dzieje ostatnio to juz przesada. To forum powstalo chyba po to zeby umozliwic ludziom dzielenie sie swoimi spostrzezeniami z gry , powstalo chyba rowniez dlatego zeby pomoc nowym graczom rozwiazac ich problemy. A w tej chwili kazdy nowy temat w ktorym pada pytanie kwitowany jest stwierdzeniem "Trolle precz" "ale gej" "co za lama". Niektorzy mowia ze wszystko zostalo juz powiedziane i dlatego tak jest a nie inaczej. To w takim razie ja sie pytam po cholere istnieje jeszcze forum BF 1942, skoro juz nic nie mozna o tej grze powiedziec a kazdy nowy temat konczy sie tak ze wpada pare typkow ktorych nikt nigdzie na zadnym serwerze nie widzial, i zaczynaja jezdzic po delikwencie uzywajac slow zaczerpnietych z "tworczosci" starych forumowiczow. Paradoksalnie jedynym dzialem ,oprocz forum BF wietnam, w ktorym od czasu do czasu zawiaze sie jakas sensowna dyskusja jest Hyde Park. Jesli nic sie nie zmieni to moze ktos napisze nowy Przyklejony temat w dziale ogolne ktory bedzie brzmial "nie zadawaj zadnych pytan i wogole to nic nie pisz bo i tak cie kazdy zjedzie, a jakies typki co graly moze godzine w BFa przez neta zwyzywaja cie od lam."
Kazdy z nas chcialby zeby scena BFa rosla w sile ale jesli sytuacja sie nie zmieni to szanse na to sa mizerne. Skonczy sie tak ze i EA sie na nas wypnie, i ta strona przestanie byc oficjalna bo po co im strona ktora zniecheca do kupienia gry.
rozpisalem sie troche i pewnie teraz wszyscy sie na mnie rzuca, ale powiem wam szczerze ze jest mi to obojetne poprostu nie moglem juz dluzej patrzec na to co sie tu dzieje.