Teraz jest 23 lut 2025, 20:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2003, 15:56 

Nic z tego Garet - z górki nad lotniskiem axis nie widzsz już nicków przy ostatniej linii bunkrów od strony allies i odwrotnie. Nawet przez szkło ciężko odróżnić swoich od wrogów, mundurki się zlewają. Na max ustawieniach gry oczywiście. Serwer miał scope 300.

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2003, 16:49 

Wiecie co? Ja propnuje zmniejszenie viewTagDistance do najwyżej 20 m. A ja bym to wogóle wyłączył! W tym wogle nei ma realizmu! Ukryje się za skrzynią a facet sobie tylko chwile popatrzy żebywiedzieć że ja tam jestem! Z tym viewTagDistance to wogóle nie ma zabawy! To są większe mocje jak widzisz że coś biegnie 50 od cibie ale ni widzisz gościa dobrze i masz dylemat swój albo nie swój :twisted: To naprawde dodaje szczypte emocji do rozgrywki. Ponadtonie można się bawić w komandosa bo nie wazne gdzie jestem i tak widzą mój czerwony/niebieski nick! A tak widział tylko mnie przez urywek sekundy w swojej bazie i myślisz że to swój! A tak nei można się pobawić w komandosów!

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2003, 18:05 

Piro po prostu poszukaj sobie serwera z takimi ustawieniami i graj do woli. Sa serwery gdzie kamery sa wylaczone i nie pokazuje nikow graczy. Co drugi zabity przez Ciebie bedzie pochodzi z Twojego teamu, ale mimo wszystko zycze dobrej zabawu :P.

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2003, 18:06 

Piro nie sądze żeby był to dobry pomysł, bo ludzie jeszcze bardziej by TK robili ogłupieni właśnie przez to.
A co do czitów to najgorsze jest to że będzie to coraz bardziej wpływało na psychikę gracza. Czyli np. jesteś zółnieżem i zagapiłeś się, za tobą był wrogi bazookowiec który zastrzelił cię z Colta jednym strzałem. Jeśli zdarzyło by się to przed patchem 1.31 (za który można uważać początek tej zarazy) to byś pomyślał że po prostu strzelił cię w głowe. Teraz zaś byś się zastanawiał czy to czit. Poszukałbyś w sieci i znalazłbyś czit który umożliwia zabijanie 1 strzałem. Teraz prędko lecisz na serwer i oświadczasz że ten bazookowiec jest cziterem i podajsz poszlaki w formie czitu który znalazłeś. I tak niewinny bazookowiec leci z serwera a ty myślisz: "ta ***** wreszcie ****** z serwera". Smutne :(
A i prosze żeby ONZ nie myślało że jestem za 515 bowiem chodzi mi o ogulny zakres a nie o ten przypadek.
A co do tekstur które zmieniają kolory hełmów to jakby nie patrzeć to w Medal of Honor to sami programiści dali czita graczom :). Bowiem nad sojusznikami pojawia się przecierz godło strony :).

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2003, 18:37 

W BF'a gram tylko na polskich serwach i jeszcze nie zdarzyło mi się spotkać cheatera.Nie twierdze, że ich nie ma ale uważam że w Polsce nie jest to tak rozpowszechnione zjawisko jak w innych krajach i wg. mnie trzeba chamów niszczyć już w zarodku!

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2003, 19:13 

CloneTrooper napisał(a):
Piro po prostu poszukaj sobie serwera z takimi ustawieniami i graj do woli. Sa serwery gdzie kamery sa wylaczone i nie pokazuje nikow graczy. Co drugi zabity przez Ciebie bedzie pochodzi z Twojego teamu, ale mimo wszystko zycze dobrej zabawu :P.

Ale przynjmniej ludzie zaczną myśleć anie odruchowo naciskać na spust jak coś wejdzie w obręb celownika. Ponadto ciekaw jestem jak to rozwiążą w modzie Eve of Destruction? Skoro imiona będą wisieć nad gościem to jak facet ma przygotować zasadzke ? Mnie to ww Bf denerwuje! Że zasadzek nie moge przygotować. Mi poprostu BF zaczyna przypominać Q3 :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2003, 19:34 

TAKA realna gra o Vietnamie to Line of Sight Vietnam
nie wiesz skąd strzelali czyt. zza którego krzaka
ewentualnie Americas Army , na dokładke.

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2003, 12:36 

A ja mam pytanie ;). Jak grajac axis przejme shermana, to jak moi maja mnie odroznic od wroga ? ;). Za pomoca mapy ? Mapa w koncu tez jest uklonem w kierunku ulatwienia gry kosztem realizmu a jeszcze nie slyszalem by ktos na nia narzekal.

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2003, 12:51 

T musi być naprawde zabawne kiedy nie wiesz kto siedzi w czołgu. Ale tak teżkiedyś było w czasie WWII. Wtedy mozna się bawić w zaskoczenie :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2003, 13:21 

no dokladnie, niemiec ukradl amerykanski czolg i teraz jak ich odrooznic ?? hehehe nie wiadomo kto siedzi w czolgu :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2003, 15:16 

Homer napisał(a):
no dokladnie, niemiec ukradl amerykanski czolg i teraz jak ich odrooznic ?? hehehe nie wiadomo kto siedzi w czolgu :)

wystarczy kliknąc klawisz M i zobaczyć czy to przypadkiem nasz czołg...

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2003, 15:42 

Kibol!!!!!!! Zepsułeś całą zabawe! No cuż. ni zostaje mi nic innego jak załżyć własny serwer z takimi ustawieniami jakie lubie. Problem w tym że nie umiem :?

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2003, 16:41 

Kibol zobacz na moj post a nie Homera ;). Dla mnie mapa z zaznaczonymi czolgami wlasnymi czy imie gracza nad glowa jest dokladnie takim samym uproszczeniem ktore ma sluzyc lepszej zbawie.
jest ich wiele. Bf109 ktory przenosi 15 bomb ? Toz to superforteca ;). Czolgi wytrzymujace do 3 strzalow kal 72 w rufe z metra ? Czy czlowiek ktory potrafi przezyc strzal z pistoletu w glowe. Idac dalej pancernik ktory obsluguje 1 osoba ?. Gdybysmy chcieli miec gre w 100 % realistyczna to do obslugi pancernika byloby potrzebne kilkaset osob , do czolgu conajmniej 3. Oczywiscie bomby do samolotu musieliby podwieszac ludzie z obslugi naziemnej ;). Ciekawe ilu by chcialo grac jako mechanicy i jak wiele ludzi musialoby grac na jednym serwerze by gra miala sens ? Niech juz beda te male ulatwienia, ktore pozwalaja sie cieszyc gra.Dla bardziej wymagajacych jest WWII online. Ja tam siedzac w czolgu nic nie widzialem ;).
A nawiazujac do cheatow. Mysle ze po prostu powinnismy unikac klanow o ktorych inne polskie klany pisaly, ze to cheaterzy i tyle. Oczywiscie w miare mozliwosci ;)

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2003, 17:19 

MIŁOSZ> Małe ułatwienai gry, są ok. Ale co za duzo to nie zdrowo.

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2003, 19:41 

KIBOL napisał(a):
Homer napisał(a):

wystarczy kliknąc klawisz M i zobaczyć czy to przypadkiem nasz czołg...

KIBOL ja moowilem jak jest na serio w zyciu anie w grze :) hehe

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2